Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Thunderstruck
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Thunderstruck » 11 feb 2012, 23:44

_karabaja_ je napisao/la: I Scholesu kao da je godila pauza i dobio je neki dodatni motiv, puno bolji nego zadnju sezonu kada je uglavnom bio rezerva a sada jedan od glavnih igraca.
A kako komentarises igru naseg miljenika Carricka u ovoj sezoni :mrgreen: ?
Iskreno i ja sam bio malo skeptičan što se tiče Scholesovog povratka, mislio sam da njegova uloga neće biti baš ovako izražena. Danas se pokazalo da može izuzetno odigrati cijelu utakmicu na najvišem nivou.

A Carrick. :mrgreen: Ma ja u njeg nikad nisam prestajao vjerovati. Čovjek je u najboljim godinama i jednostavno uživa u fudbalu. Njega uopće ne treba posebno isticati, on je tu gdje i treba biti - Paradira terenom i sve nas smiruje. :mrgreen: :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 feb 2012, 23:54

E moj Scholes,da si 10 godina mladji ili barem 5...
Steta sto ce otici na kraju sezone,ali nikad se ne zna sa Fergiem,mozda i ostane :D ..
Na ljeto,dovesti jedno ili 2 pojacanja i dosta..
Kako bi nam Bale legao,ko budali samar (ovo sam cesto vidjao kod rooneya88 :D ),sta mislite da je danas bio Bale umjesto Giggsa,pa covjek igra sjajan fudbal,jednostavan je kao i Valencia,ne komplikuje previse kao Nani,koristi Lijevu nogu najvise,da skratim,to bi bio Lijevi Valencia.. :D
I mozda jos jedan vezni igrac aka Eriksen.. :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 feb 2012, 00:09

Narin je napisao/la:E moj Scholes,da si 10 godina mladji ili barem 5...
Steta sto ce otici na kraju sezone,ali nikad se ne zna sa Fergiem,mozda i ostane :D ..
Na ljeto,dovesti jedno ili 2 pojacanja i dosta..
Kako bi nam Bale legao,ko budali samar (ovo sam cesto vidjao kod rooneya88 :D ),sta mislite da je danas bio Bale umjesto Giggsa,pa covjek igra sjajan fudbal,jednostavan je kao i Valencia,ne komplikuje previse kao Nani,koristi Lijevu nogu najvise,da skratim,to bi bio Lijevi Valencia.. :D
I mozda jos jedan vezni igrac aka Eriksen.. :D
Eh da je... :(

Bale? Odlican izbor i siguran sam da bi to bilo veliko pojacanje ali nekako je meni prvi pik iz Tottenhama Modric. Sam si rekao, eh da je Scholes 10 godina mladji. Dakle tu nam treba svjeza krv, tu najvise vapimo za adekvatnim pojacanjem godinama.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 12 feb 2012, 00:13

Valencia definitivno igra u najboljoj formi dosad. Kao da i nije pretrpio tešku povredu. Young bi se mogao nasjedit na klupi do kraja sezone. Po tom pitanju se ne bunim, apsolutno. :D Evans je definitivno sazrio i u potpunosti iskoristio svoju šansu ove sezone. Spletom okolnosti je dobio ovoliki broj utakmica da igra i definitivno je to iskoristio. Što se Rafe tiče, oduvijek znamo da je talenat i da od njega može nešto bit' i nadam se i vjerujem da hoće. Samo jedan uslov - da bude zdrav ! U njemu dobivamo Evru na desnoj strani, a nadam se da i od buraza može bit' nešto. I buraza muče isti problemi. :( Ako uspije prebrodit povrede, i od njega može bit' nešto.

Situacija sa povredama se definitivno popravlja. Već od sljedećih mečeva, Fergie će bit' na slatkim mukama, pogotovo u veznom redu. Ulazi se u najvažniji dio sezone, tako da su svi potrebni, definitivno. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 feb 2012, 11:42

Postao/la Thunderstruck dana 11 feb 2012, 17:57

Pričajte vi šta hoćete ali ja sam svršio na Evansa. Frajer je nenadyebiv, fakat ne znam šta jede u zadnje vrijeme ali je poludio što se tiče igre. Po meni veću sigurnost u odbrani ulijeva on nego Rio. Ne libi se primiti loptu na vrhu šesnaesterca, pogledati pa onda dodati onome ko je u najboljoj poziciji, iako se protivnički igrač nalazi na dva metra 1-2 od njega, plus smije i krenuti, iznijeti loptu... Jednostavno kapa dolje.
Evans i Carrick su "dezurni" krivci u timu, precesto.
Protiv Chelsea Evra napravi gresku, ali Boze moj, kriv je Evans za own goal. :roll:
Jednu grasku kad napravi Carrick, odmah nije igrac za Unitedaslika
Poseban tretman imaju, njihova igra se posebno prati i cim rezultat nije kako treba zna se u koga se upiru prvo prsti, na njih dvojicu, ne uvijek, ali najvise od svih igraca u ekipi.
Samo neka nastave objica ovako igrati i nema problema u Unitedu...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 feb 2012, 11:44

Sta mislite da nemamo povreda,pa onda Fergie ne bi znao sta ce sa igracima :

Golmani : DDG,Lindegaard,Amos,Tomas K. (4)
Odbrana : vidic,Ferdinand,smalling,jones,rafael,fabio,evans,evra (8 igraca)
Vezni red : Carrick,Scholes,Giggs,Fletcher,Anderson,Cleverley,Pogba (7)
Krilni igraci : Park,Nani,Valencia,opet Giggs,Young (5)
Napadaci : Berbatov,Rooney,Welbeck,Chicharito,Owen (5)

Imali bi 2 jake postave :
Lindegaard
Jones Vidic Ferdinand Evra
Valencia Carrick Scholes Nani
Rooney Welbeck

DDG
Rafael Smalling Evans fabio
Young Cleverley Giggs Park
Berbatov Chicharito

I opet ostanu igraci kao : Owen,Anderson,fletcher i pogba.. :D

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 12 feb 2012, 12:21

Gotovo cijelu sezonu igramo sa drugim sastavom prvi smo imali prvi mjesec dana i tad su pokazali snagu nakon toga znamo sta se desavalo. svakako da ce nam trebat par pojacanja e sad koga cemo i hocemo li ikog dovodit vidjet cemo. najbolje rijesenje bi bilo svakako bale-modric al bojim se da nemamo pare za obojicu ima tu jos igraaca al koji se jos nisu dokazali tipa muniana eriksena itd. ja bi volio vidjet jovetica i mosesa iz wigana nekako me onaj lik podsjeca na valenciu a uz to je i poprilicno mlad (cini mi se 21 god).

ima mnostvo kombinacija al to ostavljamo gilu i fergiju nek se oni bave tim nama je da sacekamo kraj sezone
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 feb 2012, 12:59

motty je napisao/la:Gotovo cijelu sezonu igramo sa drugim sastavom prvi smo imali prvi mjesec dana i tad su pokazali snagu nakon toga znamo sta se desavalo. svakako da ce nam trebat par pojacanja e sad koga cemo i hocemo li ikog dovodit vidjet cemo. najbolje rijesenje bi bilo svakako bale-modric al bojim se da nemamo pare za obojicu ima tu jos igraaca al koji se jos nisu dokazali tipa muniana eriksena itd. ja bi volio vidjet jovetica i mosesa iz wigana nekako me onaj lik podsjeca na valenciu a uz to je i poprilicno mlad (cini mi se 21 god).

ima mnostvo kombinacija al to ostavljamo gilu i fergiju nek se oni bave tim nama je da sacekamo kraj sezone
Ma vjeruj mi da je muniain dokazan igrac,pratim ga vec 2 sezone,sjecam se kad sam se raspravljao sa valenciom,kad sam rekao da je bolje javi martinez + muniain nego sam gotze na drugoj strani..
Pa Iker igra sjajno skoro svako utakmicu koju ga gledam,cak i protiv reala,kad su izgubili nedavno,bio je dobar,onaj diarra usao u 80 minuti,a vec je trebao crveni dobiti i to zbog muniaina koji mu je kroz noge probacivao.. :D

Samo prije cemo eriksena dovesti nego Muniaina iskreno,jer Bilbao nije klub koji lagano daje svoje igrace.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 feb 2012, 13:09

Ja koliko pratim ovaj fudbal,a dobro ga pratim,od svih igraca koji nama mogu pomoci tu je jedino Bale,eventualno neki golman,al dajem sansu De Gei.Odbrana nam je beton,sve sa rezervama,Vidic,Rio,Evra,Rafael,Jones,Smalling pa evo ove sezone i Evans,te Fabio,to je 8 respektabilnih odbranbenih fudbalera.Sredina moram priznati da sljaka,al Carrick je dobar igrac,cak i vise od toga,Cleverly nedokazan al moze puno toga ponuditi,Pogba ce sigurno dobiti sansu sljedece sezone,a i Giggs ce sve vise igrat u sredini,mada pokazao je juce da jos uvijek moze trcati i driblati kao par godina ranije,ne puno al svejedno.Tako da iskreno,na nasu zalost ne vidim tu neko pojacanje.Desno imamo Valenciu i Nanija tu se isto pojacavati necemo,a sve igrace osim Balea koje navodite su desna krila.Napad imamo 3 extra igraca u vidu Rooney-a,Chicarita i Welbecka,dobro sad nisu sve troijca extra al ni tu pojacanja nema,mozda neki novi Manucho ili nesto tako,al specijalno nista.Sad to lijevo krilo gdje nam trenutno igra Giggs i ponekad Park a u bolnici,mozda je tako i bolje,sjedi Young nam je problem,odnosno bit ce problem jer govorim za sljedeci prelazni rok i pojacanja.Treba kesirat za Balea,iako ga previse ne gotivim,al je opasan,tako bi imali 2 noge na 2 krila,znamo da i Valencia i Bale slabo igraju lijevom odnosno desnom,al da su opasni ko sam djavo,pogotovo sad kad Rooney ima taj killer instink a Welbeck kvalitetno to podupire,Evra pomaze lijevo,Rafael desno,mora se uloziti u krila !
Moje skromno misljenje...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 feb 2012, 13:20

Sir Alex Ferguson is looking forward to watching Ajax teenager Christian Eriksen 8-) after insisting Manchester United want to win the Europa League.

Ferguson is aware of the interest in the attacking midfielder and is ready to take the opportunity to run a personal check over Eriksen.
"There's been a lot of attention on him," said the United boss. "Everybody's been watching him. We'll see what he's like." :mrgreen:

The Red Devils are competing in the Europa League after crashing out of the group phase of the Champions League, which Ferguson has described as a 'punishment'.

His comments had drawn criticism from UEFA president Michel Platini, however, Ferguson is determined to make an impact in the competition.

Ferguson added: "We definitely want to win this tournament. I am treating this seriously. We're going to have a go.

"The thing is to look forward to it. It's still European football, it's still a good standard of football.

"The great thing is that we don't have a game on the Saturday, so I can play my strongest team and I will play my strongest team.

"Hopefully we can get through. If we do, we play Athletic Bilbao or Lokomotiv Moscow in the next round, so that would be a challenge, but then it takes you to the quarter-finals and once you get that far you say to yourself: 'let's go the whole road'.

"I'll treat it as I treated some of the group games in the Champions League, but be a bit more careful with the number of young players I play in these games.

"It depends who we've got the following weekend in the Premier League." ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 12 feb 2012, 13:30

ma rano je ljudi o pojačanjima pričati sad,sad treba ganjati titulu.Ali se nesmije zaboraviti kakve smo krize s rezultatima,igračima i igrom imali ove sezone.Trebaju nam 2-3 pojačanja i bićemo veoma dobar tim.Najpotrebnije pojačanje je playmakera.Ali ima još do ljeta....Danas će uzeti Villa bod(ove) Cityu. :mrgreen:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 12 feb 2012, 13:37

Evo jedan sasatva za buducnost:
...........DDG..............
Rafa....Small....Evans..Fabio
VALENCIA..Jones..Clevery....NANI
.......ROONEY.....Welbeck.........
Znaci Valencija,Rooney i Nani su malo "stariji" igraci,25 godina i preko,a ovo ostalo,gresna djeca..Pa pogledajte sa ovim sastavom se mozemo nositi sa vrlo jakim ekipama,a prosjek 22 god...Mozda na ljeto uzet Evrinog nasljednika,jer nevidim Fabia,bar ne sada da to moze,dok je na drugoj strani Rafa strasan...Jones sa svojim mogucnostima ide u sredinu,i jos jedan problem rjesen!!!
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 feb 2012, 13:58

Nadam se da danas Villa ne gubi na svome terenu, kad bi se opet izjednačili sa susjedima na ljestvici, ili daj Bože i povedemo karavanu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 12 feb 2012, 14:05

SirAlexFerguson je napisao/la:Nadam se da danas Villa ne gubi na svome terenu, kad bi se opet izjednačili sa susjedima na ljestvici, ili daj Bože i povedemo karavanu
Zelje moje pusti snovi...Sale malo.Iskreno danas sam jako zabrinut za ovaj mec da igram City u onoj formi sa pocetka sezone ova Villa bi bila samljevena.Danas jednostavno City mora dobit a nakon toga se vraca Yaya i sve ce biti lakse.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 feb 2012, 15:29

Liverpool striker Luis Suarez has apologised for not shaking Patrice Evra's hand before Saturday's game at Old Trafford. Suarez told the Liverpool website: "I have spoken with the Manager since the game at Old Trafford and I realise I got things wrong. I've not only let him down, but also the Club and what it stands for and I'm sorry. I made a mistake and I regret what happened. I should have shaken Patrice Evra's hand before the game and I want to apologise for my actions. I would like to put this whole issue behind me and concentrate on playing football."

Bolje ikad nego nikad.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 12 feb 2012, 15:36

Narin je napisao/la:Liverpool striker Luis Suarez has apologised for not shaking Patrice Evra's hand before Saturday's game at Old Trafford. Suarez told the Liverpool website: "I have spoken with the Manager since the game at Old Trafford and I realise I got things wrong. I've not only let him down, but also the Club and what it stands for and I'm sorry. I made a mistake and I regret what happened. I should have shaken Patrice Evra's hand before the game and I want to apologise for my actions. I would like to put this whole issue behind me and concentrate on playing football."

Bolje ikad nego nikad.
sumnjam u iskrenost ove isprike,ovo je on stavio na nagovor kluba :x

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 12 feb 2012, 15:54

Kad igramo s Ajaxom i gdje?

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 12 feb 2012, 15:58

VanTheMan je napisao/la:Kad igramo s Ajaxom i gdje?
u četvrtak u Amsterdamu

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 12 feb 2012, 15:58

Doso cigo u Manchester.Sretne navijace Uniteda.
Sad ga ovi pitaju,cigo za koga navijas?Kaze pa za Manchester.
Za koji cigo,City il United??
Pa za City.E kazu jarane ak nam ne otpjevas navijacku citiy-a,ima da te izbubamo..
Kaze cigo znam onu: Manchester City takav sam ti ja,zato se te duso,zavolio jaaa!!! :lol: :lol: :lol:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 12 feb 2012, 16:10

u kakvoj je formi Ajax?
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 12 feb 2012, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.