Lijepo ja kazem, jedna je titova 2007.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad bio izvjestaj na TV-u i........ i na grbavici manje ljudi nego na kup utakmici prtiv Borca.
Znam da ovo nece pokvariti vase radovanje, niti moje pisanje ima to za cilj. Samo zelim da budete malo realniji... 
Ne navijam za Sarajevo lmao hahahahahahElddar je napisao/la:to i tebi daleko Prijedor?EDIT: ostade ti klub bez Evrope
a ovaj gore što me naziva Realovcem ... ja sam samo simpatizer tog kluba a ne navijač
I nema veze što neko ne živi u Sarajevu , Željo je dugo vremena čekao na osvajanje lige
ŠAMPIONIIIIIIIIIIIIIIII
Čestitam Želji na zasluženoj tituli, te Manijacima na fenomenalnim izdanjima ove sezone.
Slavite noćas, no u okvirima normale.
Sretno vam u Evropi, i predstavite nas na jedan lijep i dostojan način.
Slavite noćas, no u okvirima normale.
Sretno vam u Evropi, i predstavite nas na jedan lijep i dostojan način.
- Principatus
- Kontakt:
Cestitke na zasluzenoj tituli.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Čestitke ekipi Želje na tituli, najbolji navijači u državi su dočekali titulu koju su dugo su i čekali
Nja nja nja, idi popij apaurin da se smiris, ovo je za tebe veliki sok...UPS je napisao/la:Sad bio izvjestaj na TV-u i........ i na grbavici manje ljudi nego na kup utakmici prtiv Borca.![]()
![]()
Lijepo ja kazem, jedna je titova 2007.Znam da ovo nece pokvariti vase radovanje, niti moje pisanje ima to za cilj. Samo zelim da budete malo realniji...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ovaj komadić mreže čuvam ko oko u glavi
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Čestitke Željezničaru za zaslužrno osvojenu titulu prvaka prvenstva!
TREĆI PUT ČASTIMO !
Sve čestitke na osvojenoj tituli...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- TheScouser
- Kontakt:
ŽELJO LJUBAVI MOJA! Hvala ti Bože!Isnar je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
dosta je rec ovo pa ljudi mi smo opet ŠAMPIONIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 23 maj 2010, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
Cestitke na tituli,u ovoj sezoni su bila najbolja ekipa u drzavi i zasluzeno su je osvojeli,i naravno ostavili ste Slaviju u ligi.Mislim da je ovo prvi put da ce vam oni biti zahvalni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
hvala na čestitkamaRBA 1987 je napisao/la:Sve čestitke na osvojenoj tituli...
@ borcev_navijac
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
ŠALALALALALALALALA ŽELJEZNIČAAAAAR, ŠALALALALALALALALA ŽELJEZNIČAAAAAR

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Simpatizer
- Kontakt:
Pu jbt ja ko osvoji titulu,bruka... 
gdje je ćale, slavil i on?Devil je napisao/la:Cestitke na tituli,u ovoj sezoni su bila najbolja ekipa u drzavi i zasluzeno su je osvojeli,i naravno ostavili ste Slaviju u ligi.Mislim da je ovo prvi put da ce vam oni biti zahvalni.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ee jwli sad titova nesto nisam skonyo jeli ovo bilo slavlje ili u titovu
svoj ti pos'o !
Nije kuci ali verovatno zna rezultat,poceo sam se pribojavati za auto.Elddar je napisao/la:gdje je ćale, slavil i on?Devil je napisao/la:Cestitke na tituli,u ovoj sezoni su bila najbolja ekipa u drzavi i zasluzeno su je osvojeli,i naravno ostavili ste Slaviju u ligi.Mislim da je ovo prvi put da ce vam oni biti zahvalni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: strucnjak9 i 5 gostiju.