PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Sloki
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sloki » 08 maj 2016, 13:05

LuKaVaC je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Hoćemo da cijeli TK bude nezavisna država !

Da nas ne sramote više :salut: :bih:

Idemo Sarajevo po 3 boda, kozojebi...
A pola TK navija ili za Zelju ili za Sarajevo :mrgreen:

Nećemo valjda za smrdljivu slobodu :wave:
Kakav je osjecaj izdati kanton i Slobodu a potom se naci na gubitnickoj strani? Kad hodas ulicama Tuzle, imas li stida u sebi :oops: i da li prostruji vjetric iza glave sapatom govoreci: izdajnice, izdajnice :roll:

Mozda neki novi vjetrovi pocnu puhati u opcini Lukavac, ako pobijedi u izboru nacelnika opcine prof.dr. Delic, potpisnik tuzlanske inicijative za jednaku raspodjelu javnih prihoda :salut: Ukratko: cijela Federacija ima kriterije po kojem se dijeli zajednicki novac po kantonima, i onda imas sarajevski koji je sve to x2.
Dok u preraspodjeli novca na nivou kantona grad Tuzla prati kriteriji bez ikakvih koeficijanata, iako se u Tuzli uplati 60% poreza cijelog kantona a u nju se vrati nazad 25%.
Grad Tuzla stoji svim gradjanima kantona na raspolaganju kao sportski, kulturni i administrativni centar. Iako ti mene i grad iz kojeg dolazim mrzis, ja volim Lukavac i sve u vezi sa njim. S industrijom koju imate, vi ste pravi mali brat Tuzle. Trenutno na brata pljujes. Dok odrastas, razmisli o tome ;)
Zadnja izmjena: Sloki, dana/u 08 maj 2016, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

Agamemnon
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Agamemnon » 08 maj 2016, 13:20

Rigoletto je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Raspade se Zeljo ko Juga.
Treba pokupiti igraca sto valja.
Prvo ti pokupi po beckim toaletima i odradi smjenu
Jel to kamenjarski humor.
Hajde sada macolu u ruke i opleti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 08 maj 2016, 13:26

Sloki je napisao/la:
Heller je napisao/la:Malo sam cacko podrsku nasih sportskih klubova na fb
Lajkovi se kupuju. Ne moze biti mjerodavno, nazalost. Samo pogledaj lajkove na post-ovima na stranici svakog kluba, to je malo realnije :)

[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ubi te ljubomora bolesnice
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 maj 2016, 13:26

Sta se pise na onom tamo forumu gdje pise i zeljkanova uprava? Jesu li se oprali i oko ove cijele situacije sa Edisom i sramote da covjek iz medija sazna sve? Niko nema forumskih placenika ko njihova uprava, sta god da bude nikad oni nisu krivi. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 maj 2016, 13:29

Rigoletto je napisao/la:
Sad će da ti psuje.. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 08 maj 2016, 13:42

dejavu je napisao/la:
Sloki je napisao/la:
Heller je napisao/la:Malo sam cacko podrsku nasih sportskih klubova na fb
Lajkovi se kupuju. Ne moze biti mjerodavno, nazalost. Samo pogledaj lajkove na post-ovima na stranici svakog kluba, to je malo realnije :)

[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ubi te ljubomora bolesnice
Tebe istina :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 maj 2016, 13:42

joker90 je napisao/la:Sta se pise na onom tamo forumu gdje pise i zeljkanova uprava? Jesu li se oprali i oko ove cijele situacije sa Edisom i sramote da covjek iz medija sazna sve? Niko nema forumskih placenika ko njihova uprava, sta god da bude nikad oni nisu krivi. :lol:
To se raspitujes, ili...? Koliko sam skontao, ti redovno citas onaj tamo forum. Trebao bi biti upuceniji.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 maj 2016, 13:52

Ima li gdje slike Dine Selimovića kako se smije poslije jučerašnje utakmice?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 maj 2016, 13:54

SlevinKelevra je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sta se pise na onom tamo forumu gdje pise i zeljkanova uprava? Jesu li se oprali i oko ove cijele situacije sa Edisom i sramote da covjek iz medija sazna sve? Niko nema forumskih placenika ko njihova uprava, sta god da bude nikad oni nisu krivi. :lol:
To se raspitujes, ili...? Koliko sam skontao, ti redovno citas onaj tamo forum. Trebao bi biti upuceniji.
Ban sam dobio tamo jer sam na vasoj temi se smijao nakon jednog vaseg kiksa, a mozda bih i citao da ne ispisete tamo po 30 stranica u danu, ko ce sve to citati? :kafa: Pa me ukratko zanima kakvo je tamo stanje, da li je uprava kreirala tamo opet atmosferu kakvu zeli?

@wobly
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 maj 2016, 14:01

joker90 je napisao/la:
Ban sam dobio tamo jer sam na vasoj temi se smijao nakon jednog vaseg kiksa, a mozda bih i citao da ne ispisete tamo po 30 stranica u danu, ko ce sve to citati? :kafa: Pa me ukratko zanima kakvo je tamo stanje, da li je uprava kreirala tamo opet atmosferu kakvu zeli?
Ne znam. Ne citam redovno, samo ponekad zadnje 2-3 stranice. Mislim da nema navijaca Zelje koji ovoj upravi ima sta zamjeriti. U kakvoj smo situaciji bili prije nekih 7-8 mjeseci, ovo je druga dimenzija sada. Ljudi su nam sve uradili da omoguce da se izvucemo i nadoknadimo ogroman zaostatak na tabeli, ali smo pali nazalost pali nakon jednog fenomenalnog niza. Za to odgovornost naravno snosi trener i igraci. Plus, pokrenula se prica oko Grbavice koja je stajala na mjestu 20 godina... Ovi ljudi imaju moju apsolutnu podrsku.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 08 maj 2016, 14:01

joker90 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:

@wobly
slika
Sve je pod kontrolom, malo je falilo da stvari izmaknu kontroli ali predanim radom smo još jednom dokazali koliko smo sposobni obmanuti javnost i zašto smo na čelu kluba. :kafa:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 14:02

:urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 maj 2016, 14:07

PipiDugaCarapa je napisao/la: Sve je pod kontrolom, malo je falilo da stvari izmaknu kontroli ali predanim radom smo još jednom dokazali koliko smo sposobni obmanuti javnost i zašto smo na čelu kluba. :kafa:
Ovo je vjerovatno i najveca istina recena kroz salu. Nego, evo dovedeni su igraci za iducu sezonu, njih trojica koliko sam upratio, a ne zna se ni ko ce biti trener novi nakon Edisa Dugorocnog Rijesenja Mulalica? Da li ovo pokazuje nedostatak sistema u vasem radu, sta ako se ne svide novom treneru? Da li ce opet medijska masina uprave zeljkana sve svaliti na novog trenera kad iz medija sazna za otkaz?
Bahati, bahati Željkan!
1946

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 08 maj 2016, 14:14

joker90 je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la: Sve je pod kontrolom, malo je falilo da stvari izmaknu kontroli ali predanim radom smo još jednom dokazali koliko smo sposobni obmanuti javnost i zašto smo na čelu kluba. :kafa:
Ovo je vjerovatno i najveca istina recena kroz salu. Nego, evo dovedeni su igraci za iducu sezonu, njih trojica koliko sam upratio, a ne zna se ni ko ce biti trener novi nakon Edisa Dugorocnog Rijesenja Mulalica? Da li ovo pokazuje nedostatak sistema u vasem radu, sta ako se ne svide novom treneru? Da li ce opet medijska masina uprave zeljkana sve svaliti na novog trenera kad iz medija sazna za otkaz?
Apsolutno, dovodit ćemo ih davati im otkaze preko medija, čisto da se zna koliko smo moćni a ujedno i bahati.
Uostalom, nisi zakazao intervju a ovako zustra pitanja nisam očekivao.
Ne znam da li si primijetio, ali mi obično pressice prekidamo čim završimo sa svojim nastupima.. Zahvalite se kolegi Ligati. :kafa:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 maj 2016, 14:59

red bi bio da se posalje neki dopis iz nogometnog saveza i unaprijed isprica svim savezima pod okriljem UEFA-e i Europskom parlamentu zbog nastupa FK Sloboda Tuzla u europskim natjecanjima ove sezone. Mene je osobno sramota
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 maj 2016, 15:03

Agamemnon je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
Jel to kamenjarski humor.
Hajde sada macolu u ruke i opleti.
cvijeće ponesite iduće kolo. Čestitaj mi titulu nekulturni stvore

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 maj 2016, 15:03

Rigoletto je napisao/la:red bi bio da se posalje neki dopis iz nogometnog saveza i unaprijed isprica svim savezima pod okriljem UEFA-e i Europskom parlamentu zbog nastupa FK Sloboda Tuzla u europskim natjecanjima ove sezone. Mene je osobno sramota
Daj nam koji GIF za EL na nas racun :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 15:05

Rigoletto je napisao/la:red bi bio da se posalje neki dopis iz nogometnog saveza i unaprijed isprica svim savezima pod okriljem UEFA-e i Europskom parlamentu zbog nastupa FK Sloboda Tuzla u europskim natjecanjima ove sezone. Mene je osobno sramota
Je li te 1942. bilo sramota?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 maj 2016, 15:07

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Daj nam koji GIF za EL na nas racun :mrgreen:
kucaj teferič čevljanovići. Neda mi se pravit

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 maj 2016, 15:13

High je napisao/la:
Je li te 1942. bilo sramota?
ponesi mi dvije tulumbe i pojacaj muziku

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”