Koliko se moralo placati zbog igranja na kosevu??Neymar11 je napisao/la:Odlicna vijest danas najljepsa od svih mogucih vijesti, Hvala bogu dosad je svaki prihod iso u nasu kasu u nas klub, pogotovo sto nemoramo igrat na Lavoru a pritom da placamo... E sad samo da nasi igraci tamo poginu i ostave srce za prolazak u trece pretkolo jer Docekat Ekipu poput Brage nije mala stvar mislim da ce bit Grbavica premala za sve navijace ako izborimo trece pretkolo... Hajdeeeee ZeljoscootzzZzTM87 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/stadion-grbavi ... olo/27221/
JAKOOOOOOOOOOOOOOOO
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
20k prvo pretklo, 40k drugo, 60k trece ne znam dalje
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Protiv AIK smo na Grbavici zaradili 120.000 + KM, sa Bragom bi definitivno kompletan stadion napunili.
- Zeljeznicar -
Braca napunili bih ga svakako , nego koliko znam da UEFA nalaze odredjeni postotak stadiona da bude prazan. Mozda grijesim ali etoZenzo je napisao/la:Protiv AIK smo na Grbavici zaradili 120.000 + KM, sa Bragom bi definitivno kompletan stadion napunili.

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Na evropskoj Grbavici historija se piše, evropa na Koševu nikad više 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Lavor propo ko zeton.
- MocMahale444
Bilo je na lavoru i uspijeha necemo zaboraviti to
samo cim-cim dalje tim-tim bolje.
Odvratan je lavor meni jos od tekme protiv Danske 3-0 kad smo ih mlatnuli uz 2 penala. Duga prica

Odvratan je lavor meni jos od tekme protiv Danske 3-0 kad smo ih mlatnuli uz 2 penala. Duga prica

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Mamic se sve vise okrece Hercegovini i Sirokom Brijegu. Po meni najveci favorit za titulu ce biti Siroki, a kup Zrinjski. Ako cemo realno gledati Vitez i Gosk su im prijateljski naklonjeni. Dok mi nemamo takve odnose sa bilo kojim klubom u ligi.
Netrebamo stavljati prevelik pritisak na klub, jer ce imati pune ruke posla. Sve ovo oko Begiceve ostavke mi smrdi. Mislim da se u savezu jos diskutuje o prosloj sezoni i nacinu na koji je odlucena. Mozda se Begic osjeca nemocnim u svemu tome.
Netrebamo stavljati prevelik pritisak na klub, jer ce imati pune ruke posla. Sve ovo oko Begiceve ostavke mi smrdi. Mislim da se u savezu jos diskutuje o prosloj sezoni i nacinu na koji je odlucena. Mozda se Begic osjeca nemocnim u svemu tome.
-
- Kontakt:
Osim navedena dva kluba imamo vijecite rivale, Slobodu i dobrog starog rivala Borca. Po mom misljenju, ako osvojimo titulu, bit ce to najteze osvojena titula u istoriji kluba.
ne moze nikako biti najteze osvojena titula kad liga nikad slabija nije bila
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
A mi smo toliko losi da ni u takvoj ligi realno nismo favoriti za osvajanje titule. Uprava nastavlja po starom fazonu cim na forumima pocnu kritike ide neka info o stadionu samo da se zaboravi ono sto je najvaznije a to je ekipairfo je napisao/la:ne moze nikako biti najteze osvojena titula kad liga nikad slabija nije bila
P.S Super je sto bi protiv Brage igrali na Grbavici

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
Irfo neznam po cemu je slabija sada. Pogledaj rezultate kad smo prosli put osvojili duplu. Nevidim da je ikako slabija, naprotiv je vise izjednacena.
samoposmatram je napisao/la:Po mom misljenju, ako osvojimo titulu, bit ce to najteze osvojena titula u istoriji kluba.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Fakat si krpelj.Virtu4l je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:Po mom misljenju, ako osvojimo titulu, bit ce to najteze osvojena titula u istoriji kluba.
Ogledalo lige je u evropskim takmicenjima. Ja stvarno ne znam zasto neki stalno potenciraju da nam je liga sve gora i gora. Pitari su stvarno bzvze ispali. No , Siroki ima dobar rezultat samo sto mediji slabo o tome pisu, da smo kojim slucajem kone ili mi napravili onakav rezultat vrtilo bi se po medijima. Zrinjski da je zadrzao isti igracki kadar vjerujem da bi do posljednjeg minuta u sloveniji se marisalo za prolaz. Isti taj Zrinjski prosle godine super odigra sa Legijom...Mislim da nam liga nije takva kakvom je zele neki predstaviti.
Volim Zeljeznicar
-
- Kontakt:
Lapaz paradoks je da se smatra nivo slabijim, ali se trazi dovodjenje kapitalaca iz krupe radnika ili slobode.
Iz Zrinjskog otisla 3 najbolja igraca Mesanovic Tomic PetrakLAPAZ je napisao/la:Ogledalo lige je u evropskim takmicenjima. Ja stvarno ne znam zasto neki stalno potenciraju da nam je liga sve gora i gora. Pitari su stvarno bzvze ispali. No , Siroki ima dobar rezultat samo sto mediji slabo o tome pisu, da smo kojim slucajem kone ili mi napravili onakav rezultat vrtilo bi se po medijima. Zrinjski da je zadrzao isti igracki kadar vjerujem da bi do posljednjeg minuta u sloveniji se marisalo za prolaz. Isti taj Zrinjski prosle godine super odigra sa Legijom...Mislim da nam liga nije takva kakvom je zele neki predstaviti.
Iz Zelje Lendric Stevanovic
Iz Sarajeva Duljevic Bekic Rustemovic
i onda se neko pita kako je liga slabija
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.