FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sa tim da nikad manje nije bilo talentovanih igraca se ne slazem...Vidjet cete vi kakav ce posao Radnik iz Hadzica napravit sa mladim fudbalerima i kad ih pocnu tusiti po Ceskoj i tako pa onda ko zna....Sebi ce egzistenciju dosta njih obezbjediti , pazi sad iz kluba koji igra kantonalnu ligu..Irfan je tu zajedno sa Doganom...Nikad vise djece nije treniralo u nasoj drzavi od kad postoji. Skoro svaka mjesna zajednica ima skolu fudbala..Nije problem u djeci , mora isplivati nekoliko igraca da ga ebes...Opet ponavljam pa sjetite se strucnog staba u Amara.
Volim Zeljeznicar
Dobrodoso vukoticu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kakvi su to prenosi Irfo ? [emoji38]
Sretno,Plavi. Hrabro pa sta nam dragi Bog da.
Sanjam sinoc 1-1 i u 80 i nekoj minuti ulazi Jahic i primamo gol za 2-1. Pu pu pu pu pu pu. Sreca pa nema Jahica.
Sretno,Plavi. Hrabro pa sta nam dragi Bog da.
Sanjam sinoc 1-1 i u 80 i nekoj minuti ulazi Jahic i primamo gol za 2-1. Pu pu pu pu pu pu. Sreca pa nema Jahica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ako laze vukotic kad kaze na fb-u lazem i ja 
sinoc je na fb-u potvrdio jedno 50-ak ljudi ja mislim

sinoc je na fb-u potvrdio jedno 50-ak ljudi ja mislim

Izvinjavam se na offu, zna li neko slucajno koliko ce mi otprilike trebati MB da odgledam utakmicu preko moba u Hr??
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
zavisi sve od kvalitete streama, ali ovi standardni streamovi od 360p cini mi se da bi u praksi trebalo 100-150 mb biti dovoljnojasan je napisao/la:Izvinjavam se na offu, zna li neko slucajno koliko ce mi otprilike trebati MB da odgledam utakmicu preko moba u Hr??
Puno. Nemoj ni pokusavat.jasan je napisao/la:Izvinjavam se na offu, zna li neko slucajno koliko ce mi otprilike trebati MB da odgledam utakmicu preko moba u Hr??
Npr. Sarajevo-Borusija okrugli 534 KM. Pa bujrum
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Vukotic potvrdio ljudima pa se izbrisao.[emoji38] [emoji38]
Ramovic je otputovao sa ekipom. Valjda je spreman vise.
Ramovic je otputovao sa ekipom. Valjda je spreman vise.
Čega 534 KM?AVNOJ je napisao/la:Puno. Nemoj ni pokusavat.jasan je napisao/la:Izvinjavam se na offu, zna li neko slucajno koliko ce mi otprilike trebati MB da odgledam utakmicu preko moba u Hr??

- Neandertalac
- Kontakt:
Sretan rođendan našem najtrofejnijem treneru.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jesi probo u Hrvatskoj.???arelinho je napisao/la:Čega 534 KM?AVNOJ je napisao/la:Puno. Nemoj ni pokusavat.jasan je napisao/la:Izvinjavam se na offu, zna li neko slucajno koliko ce mi otprilike trebati MB da odgledam utakmicu preko moba u Hr??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Ja odgledam 3 utakmice za 1GB kada uzmem preko bh telekoma net za 3 KM.
![]()
Covjek pita za Hr.
Tek sada vidim da je Hr u pitanju. Nisam probao tamo jer uvijek bude wi fi u kafiću pa mi nije trebao ovaj net.AVNOJ je napisao/la:Jesi probo u Hrvatskoj.???arelinho je napisao/la:Čega 534 KM?AVNOJ je napisao/la:
Puno. Nemoj ni pokusavat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
Covjek pita za Hr.
Saramo ljudima bezveze temu. Uglavno tako je bilo prije par godina. Fini, dragi nas BHTelekom mi je poslao fakturu sa 534 KM. Kakva je sad situacija sa tim romingom i ostalim seanjima ne znam al bilo bi bolje da se covjek dobro raspita jer nije nimalo ugodna situacija kad te postar iznenadi.arelinho je napisao/la:Tek sada vidim da je Hr u pitanju. Nisam probao tamo jer uvijek bude wi fi u kafiću pa mi nije trebao ovaj net.AVNOJ je napisao/la:Jesi probo u Hrvatskoj.???arelinho je napisao/la: Čega 534 KM?![]()
![]()
Covjek pita za Hr.
Zivio nam babukaNeandertalac je napisao/la:

A novih pehara nemaaaNeandertalac je napisao/la:
ZIVIO NAM BRKO DRAGI
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Kupi Tele2 karticu, 10 GB 55 kn, ja ga yebem ako ti sam stream potroši toliko netajasan je napisao/la:Izvinjavam se na offu, zna li neko slucajno koliko ce mi otprilike trebati MB da odgledam utakmicu preko moba u Hr??

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kakav je fakin ovaj Osim
Al se mogao kurciti kad je imao rezultate i trofeje. Nije ni kod njega igra nekad bila kako zelimo al imao rezultate. Najgore kad nemas rezultate a puses se nesto..... 

Sretan rođendaj najvećoj legendi Željezničara!
AMAR AMAR, OSIM OSIM !
AMAR AMAR, OSIM OSIM !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sretan rodjendan Amaru. [emoji4]