FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 18 jul 2017, 22:27

Cim je Jahic prosao te preglede odmah znas da tu nesto nije ok.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 18 jul 2017, 22:32

Ljekarski pregledi su smijesni kod nas. Radi se obicni EKG, koji nista nemoze odkriti kad je u pitanju elitni nivo sporta. U citavoj drzavi nije moguce uraditi spiroergometriju.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jul 2017, 22:35

Je li ovo Slavko poveo Zerica umjesto Hasanovica ?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jul 2017, 22:36

treba ih onda poslat u zagreb ili beograd ako ovdje nije moguce, pa platit koju hiljadu vise ali ce se isplatit jer neces godinu dana placat igraca koji ne igra
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

empy
Kontakt:

Post Postao/la empy » 18 jul 2017, 22:40

SemirSema je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Znaci Zrinjski uze super napadaca,a mi cekamo kakvog dzabalesku,imali Cenanica kojeg na spisku ili CE Adilovicu vracat karijeru a mozda i ovog iz Zenice dovest na lijecenje da se kod Nas oporavi ima Slobodan krevet kod Crnova.
Za Handzica je plaćena odšteta?

Mahmutovic je hronično povrijeđen ili si to na forumu pročitao ?
Odigrali su i jednu prijateljsku utakmicu protiv Brava iz Ljubljane u kojoj je Amkar slavio sa 3:1. Gotal je odigrao cijeli meč, a Handžić je zamijenjen u 60. minuti.

“Oni sigurno neće potpisati ugovore”, rekao je trener Gadzhi Gadzhiyev za ruske medije.
Pojacanja i vanago, ali nek se pise.

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 18 jul 2017, 22:46

To sto nije prosao u Rusiji nema nikakve veze da nama ovakvim ne bi bio pojacanje. Ekipi u kojoj imas dvojicu igraca da znaju igrati lopte i 9 pomocnih smetala. Ne znam sta ste kontali da ce kod nas doci igrac koji bi mogao igrati u Rusijim hoce al u racku.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jul 2017, 22:57

Dobrodoslica za nasu ekipu u Svedskoj.[emoji4] slikaslika

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 18 jul 2017, 22:57

Borreli je napisao/la:To sto nije prosao u Rusiji nema nikakve veze da nama ovakvim ne bi bio pojacanje. Ekipi u kojoj imas dvojicu igraca da znaju igrati lopte i 9 pomocnih smetala. Ne znam sta ste kontali da ce kod nas doci igrac koji bi mogao igrati u Rusijim hoce al u racku.
Preko 50 nastupa u Rusiji. Nije baš da nije igrao. Nije se nešto pokazao ali igrao jeste. Od ovoga u našoj ligi što je dostupno, po meni daleko najbolja opcija. Bio.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 18 jul 2017, 23:04

Neandertalac je napisao/la:
Borreli je napisao/la:To sto nije prosao u Rusiji nema nikakve veze da nama ovakvim ne bi bio pojacanje. Ekipi u kojoj imas dvojicu igraca da znaju igrati lopte i 9 pomocnih smetala. Ne znam sta ste kontali da ce kod nas doci igrac koji bi mogao igrati u Rusijim hoce al u racku.
Preko 50 nastupa u Rusiji. Nije baš da nije igrao. Nije se nešto pokazao ali igrao jeste. Od ovoga u našoj ligi što je dostupno, po meni daleko najbolja opcija. Bio.
Znam zato kazem figurativno ne moze dovesti igraca koji moze igrati u Zenitu. Cim su ga pozvali znaci ima neki kvalitet, a za nasu kukuruz ligu to je vrh igrac.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 jul 2017, 23:06

Smeta vam pitar Cenan, a lafo vam nebi smetao pitar Handzic. Pogotovo jos kada bi fulio kakvu kolosalnu sansu. Opustite se malo i navijajte za Želju!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jul 2017, 23:10

Hare je pitar 1/1 i da smo mu ponudili 20k platu on ne bi igrao za nas. Bezveze se vodi polemika oko toga da li bi nam valjao ili ne kada nije bilo šanse da dođe kod nas.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jul 2017, 23:11

mahumotovic ako je zdrav je duplo bolja opcija od njeg
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 18 jul 2017, 23:19

arelinho je napisao/la:Hare je pitar 1/1 i da smo mu ponudili 20k platu on ne bi igrao za nas. Bezveze se vodi polemika oko toga da li bi nam valjao ili ne kada nije bilo šanse da dođe kod nas.
Moguće. Fin momak, gradsko dijete koje ima taj "čok" oko gradskog rivaliteta i vjerovatno ne bi pristao zbog navedenog razloga. Već sam naveo tu činjenicu, u prvom postu o njemu.

Ovo ostalo je čisto sa igračkog aspekta. Mahmutović po meni, nije mu ni blizu, zbog zdravlja prvenstveno.

UPRAVA NAPOLJE!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jul 2017, 23:21

arelinho je napisao/la:Hare je pitar 1/1 i da smo mu ponudili 20k platu on ne bi igrao za nas. Bezveze se vodi polemika oko toga da li bi nam valjao ili ne kada nije bilo šanse da dođe kod nas.
Moguće. Fin momak, gradsko dijete koje ima taj "čok" oko gradskog rivaliteta i vjerovatno ne bi pristao zbog navedenog razloga. Već sam naveo tu činjenicu, u prvom postu o njemu.

Ovo ostalo je čisto sa igračkog aspekta. Mahmutović po meni, nije mu ni blizu, zbog zdravlja prvenstveno.
Hare je odličan igrač. Toliko utakmica odigrati u Rusiji nije mala stvar. Vjerujem da će i ovdje dobro odigrati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2017, 23:22

Da su dobri ne bi se vraćali u ovu ligu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 jul 2017, 23:22

Normalno da smeta, kakav pitar drššš.

Kad se pomoli na naslovnoj: Adilbeg se vratio u Zelju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jul 2017, 23:25

Pu pu pu ne daj Boze

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 jul 2017, 00:30

Virtu4l je napisao/la:Da su dobri ne bi se vraćali u ovu ligu.
Sigurno da je tako. Opet, neki od njih sigurno još uvijek imaju kvalitetu u nogama da u našoj ligi čine prevagu, samo treba fino odabrati. Prije svega povrede i sportski život, tu su najčešće "greške".

Npr Adilović. Sto posto provjereno sportista od glave do pete, ne pije, ne puši, pazi šta jede, dobro odgojen i odgovoran, koliko sam upratio nije imao nekih extremnih povreda. Tek tada pogledaš zadovoljava li kvalitetom ono što tražiš. A ne obrnuto.

Moje viđenje, samo dajem primjer.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jul 2017, 00:36

Adilovic je sam izjavio da je imao dosta problema sa povredama u zadnje dvije sezone.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 jul 2017, 00:45

LjoZee je napisao/la:Adilovic je sam izjavio da je imao dosta problema sa povredama u zadnje dvije sezone.
koliko sam upratio nije imao nekih extremnih povreda.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 49 gostiju.