Ko mu kupi zvučnik dabogda ga Fadil ljubio.Slatinash_7 je napisao/la: ↑22 mar 2020, 20:06Igy labud, jbo ga zvucnik onaj njegov i seljakluk sto pusta po čaršiji
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ko mu kupi zvučnik dabogda ga Fadil ljubio.Slatinash_7 je napisao/la: ↑22 mar 2020, 20:06Igy labud, jbo ga zvucnik onaj njegov i seljakluk sto pusta po čaršiji
pogrebne i kladionicarske usluge podgoricaKako su mi u glavu bosanski kantoni i farma kokoška u Šabac, kako mi misli siluju mozak ka Kačavendu omladina, a kako sam se zatvorio u stan ka nekakvi Požgaj kukala mi majka... Đe ga je Alen Islamović da zapjeva za sreću dosta 30 kvadrata, dva kedera, ceger i snimak utakmice Rabotnički- Škendija...
Naduših se od palačinki ka Pajo Vujisić, a pred oči mi Taško što davi i mlado i staro zbog 2 karanfila, uh tačno ću se namazat krempitama i poć kod majke da me okupa u banjicu, da opere leđa i zulufe sinu od 2 i po metra...
Slobodno ručaj nisi novi slučaj veli mi komšija što je u doba variole radio ka kolačar u Melburn i **** stare gospođe za kožni kaiš i kutiju Kamela...
Odoh u kupatilo da namažem nos sintelanom, neka krenu suze radosnice...
Neka ide Melburn City 2+pp
Meni ih sestra jučer pokazala.