FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi lopte iznijet ne mozemo, ovaj presing je goli ****, kad vidis ko vrsi presing bezveze se umaraju, palic tanak ko baslija, hebibovic pao qurcu za usi kobiljar igra neprirodnu poziciju kapic nije vise igrac, unistio je on sebi karijeru davno, treba nam krilo, bek i neko ko ce iznijet i gurnut loptu... ovo je utaknica koju cemo gledati u narednom periodu na bh terenima... Tanka postava igraca a i pojedini, valjda je ovo dogovor u prvom pol. Nadat se da ce se sta u drugom promjeniti...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Veci je problem sto je pozicija za ljevaka bila a on kao desnjak uzima loptu na prepad neki i ono "neka ja cu" .To se nesmije desavat,da je na drugoj strani pa da razumijem,ovako nikako.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 feb 2022, 13:43Ne mogu da vjerujem da su njemu dali slobodnjak da puca, ne vjerujem svega mi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ovaj siptar, izgleda ne znalica primilismo sve **** golove iz ubacajs
I generalno smo ko ekipa kraki ,u ovoj postavi sem Bagarica i Mujakica nemamo visokog igraca.feniksptica je napisao/la: ↑12 feb 2022, 13:56Prekide nismo uvjezbali, ne nazire se prvih 11. Heba i Krste se vrte oko ekipe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GalileoGalilei
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Okrecemo ovo, dobijamo na kraju 

- feniksptica
- Kontakt:
Vjezbati presing a ne prekide, znajuci da se 70% ekipa kod nas oslanja na iste je nigdje veze. Tim vise sto isto 70% ekipa ne gradi igru od odbrane nego odmah preskace. Plus losi tereni.
Broj igraca igramo, a bit ce da cemo se molit Bogu da se neki ne povrijede il ne dobiju kartone.
No prijateljske su pa de se opustimo i gledamo u miru.
Broj igraca igramo, a bit ce da cemo se molit Bogu da se neki ne povrijede il ne dobiju kartone.
No prijateljske su pa de se opustimo i gledamo u miru.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Glupi hebibovic, ako je ovo on, centarsut bez dizanja glave i procjene gdje ko stoji. Kakav glup igrac Allahu
1946-1987
Sta ce, ne zna dvije sastavit ali zna prdit nakon pripremnih tekmiGalileoGalilei je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:00Ne serri klocino s takvim komentarima. Prihvati se knjige i pravopisa, bolje ti je.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ko kaže da se ne vježbaju prekidi? Zato što smo primili gol iz istog?
Kobiljar je centrirao ja mislim. Ma generalno niko ne zna centrirati, osim Šabanovića kad potrefi.
Kobiljar je centrirao ja mislim. Ma generalno niko ne zna centrirati, osim Šabanovića kad potrefi.
- siroliver69
- Kontakt:
Heba cirkusant...
- feniksptica
- Kontakt:
Da je prvi pa hajde..GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:07Ko kaže da se ne vježbaju prekidi? Zato što smo primili gol iz istog?
Osim sto lose izvodimo prekide jos gore ih branimo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nema to veze, možeš ih svaki trening raditi, pa opet primiti. Da se mora baš posebna pažnja na njih obratiti, to svakako.feniksptica je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:08Da je prvi pa hajde..GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:07Ko kaže da se ne vježbaju prekidi? Zato što smo primili gol iz istog?
Osim sto lose izvodimo prekide jos gore ih branimo.
Kobiljar je uprsko najmanje 5 napada
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Pa ne mogu da vjerujem
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Opet igrač sam, nevjerovatno
Vadi Dala i Kobiljara
Vadi Dala i Kobiljara
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 12 feb 2022, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.