AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Memaga jel dobar ovaj Cutrone? 

Odmah osjetno bolje kad se Junusu ne izmislja pozicija na boku. Ako ga neces igrati centralno, nek ni ne pocinje
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
El Bebote od milja Cutrone. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kakvo uriniranje od strane Gimeneza. Jao jao
Hej da hoce zabijati stalno, da budee toop ja se pospem pepelom i to je to, najmanji problem u pogresnoj procjeni....
Bravo momci! Izvukosmo se nekako, teška, preteška utakmica!
Samo neznalice poput tebe se mogu nadati borbi za titulu sa onakvim ljetnim marketom i fonsekom na klupi...galia95 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:39U čemu je problem ako se uoči sezone nadamo borbi za titulu? Ovo je AC Milan i naravno da očekujem borbu za titulu u svakoj sezoni. Radije ću pogriješiti u procjeni, ali ostati optimističan, nego da sam vazda negativan i sarkastičan i ciničan poput tebe, bukvalno u svakom upisu.
Zaobiđi me i ne smaraj!memaga je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:47Samo neznalice poput tebe se mogu nadati borbi za titulu sa onakvim ljetnim marketom i fonsekom na klupi...galia95 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:39U čemu je problem ako se uoči sezone nadamo borbi za titulu? Ovo je AC Milan i naravno da očekujem borbu za titulu u svakoj sezoni. Radije ću pogriješiti u procjeni, ali ostati optimističan, nego da sam vazda negativan i sarkastičan i ciničan poput tebe, bukvalno u svakom upisu.
El Bebote, u narodu poznatiji kao Cutrone 

Grazie Mister !!!
Brate patnje, i za oci i za zivce. Ovo je nista ni sacim. Valjaa se naviknuti na ovo ovako iz tekme u tekmu.
Pavlovic je jedino dokazao da je bio neopravdano zapostavljen kod Fonsece. Al svak ko ga je gledao na prvenstvu za srbiju je mogao vidjeti da se radi o liku koji ide glavom gdje niko nogom ne ide.
Na kraju dana igru brisi bodove pisi
Pavlovic je jedino dokazao da je bio neopravdano zapostavljen kod Fonsece. Al svak ko ga je gledao na prvenstvu za srbiju je mogao vidjeti da se radi o liku koji ide glavom gdje niko nogom ne ide.
Na kraju dana igru brisi bodove pisi
Drugo pol puno bolje od prvog, sreca da su i oni crveni dobili...u principu 3 bobe najvaznije....
Nisam neko ko se izvlači na sudije, al' što nam je mogao yebati majku sa ove dvije krupne greške, to nije realno. Nestvarni propusti radi kojeg su umalo mogli prosuti bodove.
Kapa dole ekipi, dobro su odreagovali i odradili drugo poluvrijeme. I za lekciju Sergiju da više ne ponavlja iste greške sa predefanzivnim postavkama, više zla nam je napravilo to nego li ova ultraofanzivna postavka u nastavku.
El Cutrone kao pravi južnoamerički pakšu izvukao crveni na bezobrazluk, pa još i zabio. Perfecto.
Kapa dole ekipi, dobro su odreagovali i odradili drugo poluvrijeme. I za lekciju Sergiju da više ne ponavlja iste greške sa predefanzivnim postavkama, više zla nam je napravilo to nego li ova ultraofanzivna postavka u nastavku.
El Cutrone kao pravi južnoamerički pakšu izvukao crveni na bezobrazluk, pa još i zabio. Perfecto.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Cutrone odličan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma kod nas je tesko reci ko su prva dva stopera, svi su tu negdje.
Mozda je moze reci da su Thiaw i Gabija najsigurniji, a Pavlovic najhrabriji i najborbeniji, al brate zna nekad zveknut onu loptu ko ni seb ni svom. Tomori je brz, al ponekad sklon kiksevima.
Mozda je moze reci da su Thiaw i Gabija najsigurniji, a Pavlovic najhrabriji i najborbeniji, al brate zna nekad zveknut onu loptu ko ni seb ni svom. Tomori je brz, al ponekad sklon kiksevima.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Vidite volio bi da bude vrh, da se sprdamo na moj racun stalno samo neka zabija svaku tekmu....
U bliskoj proslosti smo imali igraca zvao se Piontek, koji je slican gol zabio mislim na debiju na San Siru, pa su ga tadasnji forumasi ( ova sad nova garnitura forumasa je jos uvijek gledala teletabise ) nazivali Poljskim Sevcenkom, i doduse nazabijao se on finih golova....nazalost znamo kako je zavrsio....
Sve najbolje zelim Gimenezu da se nazabija golova i da se sprdamo na moj racun stalno....
U bliskoj proslosti smo imali igraca zvao se Piontek, koji je slican gol zabio mislim na debiju na San Siru, pa su ga tadasnji forumasi ( ova sad nova garnitura forumasa je jos uvijek gledala teletabise ) nazivali Poljskim Sevcenkom, i doduse nazabijao se on finih golova....nazalost znamo kako je zavrsio....
Sve najbolje zelim Gimenezu da se nazabija golova i da se sprdamo na moj racun stalno....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Memo ti si naš brat. Malo šale nije na odmet, halalit ćeš ti nama.
Ma ovaj kvartet u napadu koji sad imamo može biti brutalan kad se uigra. To se vidi odmah.
Ma ovaj kvartet u napadu koji sad imamo može biti brutalan kad se uigra. To se vidi odmah.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
1.pol jako lose, drugo krenulo sa crvenim Tomoria, nakon sto je i Empoli dovio crveni Milan je poceo bas pritiskati.
mislim ovaj napad u 2.pol ako proradi mizda u nekoj ludom ostatku sezone uhvatimo top 4 mada je to sad jos uvijek jako daleko.
Mada imamo igrace takve kvalitete da imamo pravo da se nadamo nekoj dobroj seriji pobjeda koja ce nam dati priliku za top 4, jer bez LP slikedece godine nemamo sta traziti u borbi za titulu
mislim ovaj napad u 2.pol ako proradi mizda u nekoj ludom ostatku sezone uhvatimo top 4 mada je to sad jos uvijek jako daleko.
Mada imamo igrace takve kvalitete da imamo pravo da se nadamo nekoj dobroj seriji pobjeda koja ce nam dati priliku za top 4, jer bez LP slikedece godine nemamo sta traziti u borbi za titulu
Ma jasta, kad se sjetim kad si govorio Caldara Romagnoli buducnost talijanske repke narednih 15 god.Romagnoli13 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:20Memo ti si naš brat. Malo šale nije na odmet, halalit ćeš ti nama.
Calabrija da je novi Cafu i tako to, pa smo ti halalili....

- Romagnoli13
- Kontakt:
Tu smo da podržavamo Milan i dajemo prognoze i prije svega da se i zezamo. Nema ništa od rasprave i svađe.memaga je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:24Ma jasta, kad se sjetim kad si govorio Caldara Romagnoli buducnost talijanske repke narednih 15 god.Romagnoli13 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:20Memo ti si naš brat. Malo šale nije na odmet, halalit ćeš ti nama.
Calabrija da je novi Cafu i tako to, pa smo ti halalili....![]()
Ovo je najmirniji dio foruma svakako

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.