NK Zvijezda Gradačac

zmajevac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmajevac » 22 jan 2016, 19:53

Ja neznam kakva je ovo kuknjava za Bubom,koda niste pratili utakmice,ono sto je tacno da je on davao maksimum kada je igro,ali kada je igro,koliko je utakmica odigro koliko pauziro.Ono sto je tacno da je nama vjerovatno dosao iz Sarajeva sa povredom koju je vukao.Tako mante lupetanja treba uzet sve u obzir.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jan 2016, 20:29

pa ljudi znateli vi sta je iskustvo bube spram ramica naprimjer.ali meni je iskreno drago sto je ova polusezona pocela bez euforije ,svi smo slozni da uprava nije odradila dobro prelazni rok tako da mozda nas na kraju i iznenade igraci i budu na nivou.okosnica je iskusnija za polusezonu dudic je klasa za ovu ligu tako da sve u svemu bice zanimljivo ,valjda budemo znali sta i smutiti :silent:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 22 jan 2016, 20:43

Znali neko koliko bi još igrača trebalo doć? Pošto su se prije Mekića spominjalo da će doći još dva. Danas u sportu Jasko izjavljuje da pregovara sa Zvijezdom koliko li tu ima istine? n

d

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 22 jan 2016, 22:10

Pregovarao moranjkic i rekao koliko bi bio zadovoljan da mu uplate ali.......?????? Izgleda nista

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 23 jan 2016, 22:04

Diatta zvanicno u gracanici,treba ispitat situaciju zasto nije dodao nama,ako je do njega treba mu mamu ****,kad god dodje u gradacac,jer i kad smo igrali u pl.isao je u gracanicu gledao kako igraju,a ako je do hamze odmah nogu dat,jer nije sposoban dovest ni 1 zvucno ime,nema vise nece niko u prvu ligu,pa kako hoce u jajce,banovice gracanicu.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 24 jan 2016, 09:49

Zanima me combe sto ne pricas da su igraci koji dobijaju smanjene plate placeni da budu prvo mjesto... Minimalac jje dole 1200km. Prema tome razumljivo je smanjene plata, sto se tice prelaznog roka nije ovo lose doveli su igrace koji su bili standardni Mektic, Dudic. Jedino ovaj Vidovic je upitan ali ga hvale treneri vidjet cemo jedno.je.sigurno da smo jaci nego jesenas.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 24 jan 2016, 10:48

reddragon001 je napisao/la:Zanima me combe sto ne pricas da su igraci koji dobijaju smanjene plate placeni da budu prvo mjesto... Minimalac jje dole 1200km. Prema tome razumljivo je smanjene plata, sto se tice prelaznog roka nije ovo lose doveli su igrace koji su bili standardni Mektic, Dudic. Jedino ovaj Vidovic je upitan ali ga hvale treneri vidjet cemo jedno.je.sigurno da smo jaci nego jesenas.
I ja bas nesto razmišljam o tome, svi smo kritikovali zašto ne odbijaju od džepa kad se neispune ciljevi i prvi put se tako nešto radi a mi kritikujemo

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 24 jan 2016, 10:56

Ja mislim da smo mi lagano ali sigurno u padu daj boze da nezavrsimo kao gradina za par godina ako se zeli napasti liga 12 mi valjda moramo postati ozbiljni a sada to nismo nazalost.
Za pojacanja ima vremena da se dovedu jos dva tri igraca nadam se tipa fedje dudica provjerena.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 jan 2016, 11:33

Vi ili ne razumijete šta ja pišem ili to prevedete kako vama paše. Jasno je meni da nisu ispunili očekivanja ali za to imaju kazne i nagrade a ne smanjenje plate. Kazne su trebale biti još u toku prvog dijela. Ja kada sam tad kritikovao tisi prvi Piska govorio kako je sve ekstra kako će mo protutnjati ligom i hvalio Hamzu i Feju. I ja sam stajališta da nismo lošiji nego u prvom djelu ali isto tako sam siguran da nismo ni bolji. Svi ovi što su došli sem Dudica nisu bolji od onih što su otišli i ovih koji su sad tu. A mi smo u prvom djelu završili četvrti. Ako ikada sad je bilo igrača za dovesti. Dva Mujica, Buba, Jasko itd. Iz Viteza odu 2-3 igrača a mi dovedemo najlosijeg. Što ne dovedemo Basaru? Ovo što su oni doveli nije za napasti premier ligu. Uz to da ne računamo još da ode Zvonic a takođe ni Savic nije najzadovoljniji. I još da nam ne prodaju maglu do kraja prelaznog roka neće dovest ništa kvalitetno. Jer sve što je bilo realno da se dovede je već pronašlo klubove.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 24 jan 2016, 11:58

Za mene ovo uopste nije los prelazni rok doveli smo igrace koji su falili Dudic je naprimer bio jedan od boljih napadaca u premijer ligi,sto po meni njemu neci bit nikakav problem zabijati u ovoj nizoj ligi,vidice te da ce i ovaj Ramic davati golove.I za mene je nepoznanica ovaj Vidovic mada ga svi hvale,pa vidicemo,ako opravdaju sva tri ocekivanja ovo ce biti najbolji prelazni rok bez gomilanja anonimaca.Uz ove isforsirat jos nekog domaceg i to bi bilo to.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 24 jan 2016, 13:53

Ev dijata danas na razgovoru za hamzom,a i na forumu brastva pisu da nisu se dogovorili....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 24 jan 2016, 14:53

Ako se pozitivno riješi ovo sa Diattom mi smo ozbiljni kandidati za prvo mjesto..po meni bi dobro došao još jedan ofanzivni vezni i to je to..Jasko može dobro doći a i ne mora imamo mi solidnu odbranu..

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 24 jan 2016, 16:56

zmajevac je napisao/la:Za mene ovo uopste nije los prelazni rok doveli smo igrace koji su falili Dudic je naprimer bio jedan od boljih napadaca u premijer ligi,sto po meni njemu neci bit nikakav problem zabijati u ovoj nizoj ligi,vidice te da ce i ovaj Ramic davati golove.I za mene je nepoznanica ovaj Vidovic mada ga svi hvale,pa vidicemo,ako opravdaju sva tri ocekivanja ovo ce biti najbolji prelazni rok bez gomilanja anonimaca.Uz ove isforsirat jos nekog domaceg i to bi bilo to.
Ja bo se slozio drug ja se sjecam ramica nije on bio los igrac al realno nije imao sanse da igra puno. Vidivic mislim da nemoze bit gori od pirica i ... Mislim da nama treba Faca u igri a ne na klupi tu je djordjevic sava uz dudica asanovica ramica nebi to izgledalo lose Mada ako se napada Pl treba dovrsti tri igraca koja ce igrati tu Pl. tog kvaliteta uz ove a ne opet na remont 11 igraca.pa muke.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jan 2016, 18:06

eh jos buba da dode super bi bilo..ako nemamo para za pravu desetku bolje ne dovoditi nikoga,yebes mentole tipa basic pavic piric

legao bi nam jedan igrac koji bi dijelio lopte napadacima a po meni najbolji bi bio miljenko bosnjak iz goska.kontam da ne bi bio skup a pomogao bi sigurno.
osim tog pakera ja ne bi vise nikoga dovodio sve ostalo je gomilanje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 24 jan 2016, 18:11

Ako vam dodje taj cokoladni i Moranjkic kada bi ga uganjali Top.
E jeste vam uprava blesava da bog sacuva.pustiti u Buducnost igraca ispred nosa.sa njim i ovom dvojicom bili bi beton.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 24 jan 2016, 18:38

Ljudi nemojte me pogrešno shvatit al Ramić koliko god nama bio loš, tri puta je bolji od Ristića. Nemogu shvatit napadača koji u ekipi koja se bori za prvo mjesto, zabije 2 gola i pri tome je bio standardan. S druge strane Ramić je zabio 5 u ekipi koja je zadnja na tabeli. A što se tiče Bube, ja da sam na njegovom mjestu mene bi bilo sramota potisat za bilo koju drugu ekipu osim Zvijezde u ovoj ligi. Ako je nešto postao u fudbulu, postao je zahvaljujući Zvijezdi, u Sarajevu je bio anonimus.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 25 jan 2016, 10:34

S diattom nije razgovarao hamza ...potvrdjeno a pogotovo ne juce

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 25 jan 2016, 10:53

Pa šta je sad bilo jel razgovarao ili nije(i ovo kažeš nije razgovarao Hamza, baš još neko pregovara sa igračima osim sportskog direktora). Dal dolazi ili ne dolazi??? Šta bi sa Jaska i on reče da je razgovarao? Jel moguće da se naši ne mogu dogovorit ni sa kim ko imalo vrijedi?????????
Evo i Mićo Kuzmanović dobio slobodne papire u Borcu, dobro bi ga bilo probat dovest.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 25 jan 2016, 11:02

combe je napisao/la:Pa šta je sad bilo jel razgovarao ili nije(i ovo kažeš nije razgovarao Hamza, baš još neko pregovara sa igračima osim sportskog direktora). Dal dolazi ili ne dolazi??? Šta bi sa Jaska i on reče da je razgovarao? Jel moguće da se naši ne mogu dogovorit ni sa kim ko imalo vrijedi?????????
Evo i Mićo Kuzmanović dobio slobodne papire u Borcu, dobro bi ga bilo probat dovest.
Tebi daje samo da se nesto vrti pa nek i nevalja,nema gomilanja igraca vise eventualno jos jedan dobar,ovi koji su do sada su dobri bolji od svih koji su otpusteni.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 25 jan 2016, 11:19

zmajevac je napisao/la:
combe je napisao/la:Pa šta je sad bilo jel razgovarao ili nije(i ovo kažeš nije razgovarao Hamza, baš još neko pregovara sa igračima osim sportskog direktora). Dal dolazi ili ne dolazi??? Šta bi sa Jaska i on reče da je razgovarao? Jel moguće da se naši ne mogu dogovorit ni sa kim ko imalo vrijedi?????????
Tebi daje samo da se nesto vrti pa nek i nevalja,nema gomilanja igraca vise eventualno jos jedan dobar,ovi koji su do sada su dobri bolji od svih koji su otpusteni.
Ovo što je do sada dovedeno sem Dudića je sigurno u rangu onog što je otišlo ako ne i gore. Ti stari moj izgleda skroz slabo pratiš BH fudbalsku scenu. Ali nema veze ima googl pa malo pogledaj u zadnje 3-4 godine šta su napravili Vidović i Ramić(sem ove zadnje polusezone).
I ja nisam za to da se gomilaju igrači baš zato i prizivam Jasku i Bubu je znam koliko mogu za razliku od gore pomenutih.
Pa svi ste govorili na početku za Brku da je beton, da je dobro što se vratio a sad ispada da su Vidović i Ramić bolji igrači od njega(bez obzira što neigraju iste pozicije, mislom igrački).

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.