Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Ajax » 03 feb 2015, 16:00

Svaka cast evo ja vec godinu dana bar se nagovaram da odgledam jednu utakmicu malog Kodre i posebno Hadzica samo nekako ili mi se neda ili ima uvijek puno boljih utakmica. A svakako mogu ovdje i napisat neznam sta o Hadzicu a to ne mijenja nesto puno. Poljsku ili Belgijsku ligu bi mogao odgledati samo derbije i to samo zbog nasih igraca. Dinamo, Rijeku, Hajduk i Partizan to volim odgledati zbog slicnosti i da vidim koliko nedostaje nasim klubovima. Najzanimljivija je po meni Engleska i Njemacka liga. Nije ni Primera losa. Talijanska liga ipak volim pogledat derbije jer znaju biti zanimljivi i ipak se radi o klubovima sa velikom tradicijom i ugledom.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 feb 2015, 16:03

Ajax je napisao/la:Svaka cast evo ja vec godinu dana bar se nagovaram da odgledam jednu utakmicu malog Kodre i posebno Hadzica samo nekako ili mi se neda ili ima uvijek puno boljih utakmica. A svakako mogu ovdje i napisat neznam sta o Hadzicu a to ne mijenja nesto puno. Poljsku ili Belgijsku ligu bi mogao odgledati samo derbije i to samo zbog nasih igraca. Dinamo, Rijeku, Hajduk i Partizan to volim odgledati zbog slicnosti i da vidim koliko nedostaje nasim klubovima. Najzanimljivija je po meni Engleska i Njemacka liga. Nije ni Primera losa. Talijanska liga ipak volim pogledat derbije.
Ma dobro kod Osasune nemas sta vidjeti bgm, klasicna igra na rezultat kad god gledas. Sto se tice Zaragoze pogotovo kuci eh tu ces uzivati vjeruj mi, i da dodam da vidis kako se izvode prekidi. Znaci svaki korner ili slobodnjak je velika opasnost, imaju strasnog izvodjaca i njihove tekme obicno budu sa 2plus golova. Naravno EPL je vrh vrhova, ja recimo vise volim gledati ove lijeve lige nego francusku. Primera je zajedno sa Osasunom odmah iza EPL. :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 03 feb 2015, 19:21

Znači ovaj Alomerović bi mogao nastupati za nas jer rođen prije raspada Yugoslavije. :D

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 feb 2015, 21:42

Transfermarkt je napravio update nase lige i koliko vidim vrijednosti igraca su dosta skocile, narocito A reprezentativaca i ovih iz mladih selekcija. Prvih 5-6 klubova je skocilo barem po milju, osim Sarajeva koje je skocilo za skoro 3 miliona. Cimirot sa 300 hiljada na milion eura, i Radovac i Duljevic su napravili dobar skok. Sarajevo napravilo mali iskorak u Evropi i odmah je liga cjenjenija. Ehh kad bi barem malo domace prvenstvo unaprijedili, pa da godisnje pravimo barem 2 transfera u ove jake lige, plus dijaspora, gdje bi nam bio kraj.

http://www.transfermarkt.de/premijer-li ... **#subnavi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/premijer-li ... os//plus/1" onclick="window.open(this.href);return false;
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 feb 2015, 21:49

Pivopija je napisao/la:Transfermarkt je napravio update nase lige i koliko vidim vrijednosti igraca su dosta skocile, narocito A reprezentativaca i ovih iz mladih selekcija. Prvih 5-6 klubova je skocilo barem po milju, osim Sarajeva koje je skocilo za skoro 3 miliona. Cimirot sa 300 hiljada na milion eura, i Radovac i Duljevic su napravili dobar skok. Sarajevo napravilo mali iskorak u Evropi i odmah je liga cjenjenija. Ehh kad bi barem malo domace prvenstvo unaprijedili, pa da godisnje pravimo barem 2 transfera u ove jake lige, plus dijaspora, gdje bi nam bio kraj.

http://www.transfermarkt.de/premijer-li ... **#subnavi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/premijer-li ... os//plus/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Slazem se. :thumbup:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2015, 21:52

Pa pogledajte nam prosjek godina lige, 23 godine. To je po meni fenomenalno za budućnost fudbala :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 03 feb 2015, 22:28

Nezz jel pisalo da je Haris Vuckic potpisao za Rangerse.Eto lijepe prilike da se nametne u velikanu koji ce sigurno ponovo igrati prvu Skotsku iduce sezone,a "tek" mu je 22 godine.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 feb 2015, 22:44

guillermo je napisao/la:Nezz jel pisalo da je Haris Vuckic potpisao za Rangerse.Eto lijepe prilike da se nametne u velikanu koji ce sigurno ponovo igrati prvu Skotsku iduce sezone,a "tek" mu je 22 godine.
Je li on nastupao za Slovence u proslim kvalifikacijama ili mozda cak i ranije, mislim da je bio pozivan?

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 03 feb 2015, 23:32

Haris Vuckic je odigrao jednu prijateljsku za Sloveniju protiv Skotske,mada ne znam da li bi se odazvao,Janez ostaje Janez

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 feb 2015, 00:23

Imperator98 je napisao/la:Haris Vuckic je odigrao jednu prijateljsku za Sloveniju protiv Skotske,mada ne znam da li bi se odazvao,Janez ostaje Janez
A sta je s onim "Dzeko, daj dres" :D
Slazem se, slaba je tu nafaka.

Pljuska
Kontakt:

Post Postao/la Pljuska » 04 feb 2015, 12:33

guillermo je napisao/la:Nezz jel pisalo da je Haris Vuckic potpisao za Rangerse.Eto lijepe prilike da se nametne u velikanu koji ce sigurno ponovo igrati prvu Skotsku iduce sezone,a "tek" mu je 22 godine.
Nije vise ni za klub igrao.

Pljus, pljus, pljus.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 feb 2015, 06:08

[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 feb 2015, 16:35

ko je suditi po pisanju makedonskog web sitea sportmedia.mk, "bivši" reprezentativac BiH Senijad Ibričić će karijeru nastavitu u skopskom Vardaru. Navodno, Ibričić se već nalazi na ljekarskom pregledu u Skoplju, nakon kojeg bi se trebao priključiti ekipi na pripremama u Antaliji.

Senijad Ibričić je pored Podgrmeča, Zagreba, Hajduka, bio član moskovskog Lokomotiva, iz kojeg išao na posudbu u Gaziantepspor, te Kasimpase.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 06 feb 2015, 16:39

Nego gdje su sad legende labudova sa Save,Bakir Beširević,Stamenko Čošković,Luka Brašnić :mrgreen:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 06 feb 2015, 20:49

Arslanagić od 1. minute za Standard protiv Mouscrona

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 06 feb 2015, 22:22

Treba Mesu pitat sta je dogovorio s Arslanagicem...imam osjecaj da mali samo ceka mig Belgije, ako je tako treba mu odmah zamandalit vrata. Treba pokrenut proceduru jos sutra, dosta je vise migoljenja...ako bas nista ne poduzima, javno ga se odreci pa nek ceka poziv Belgije jos deset godina.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 feb 2015, 03:02

e jbg bio je napavio transfer u Hellas Veronu i baš mi se svidio kod Jagodića ponajbolji je bio,od onog Maletića nisam ocekivao nista pa ni od Mešanovića ili onaj Atajić ali Krunić je bio sila u Sremu sa 20g nosilac igre..Svidio mi se onaj MIle Kovacevic iz Zvijezde Gradacac ne znam jel negdje otisao al dobar je bio u onoj prijateljskoj sa A rep

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 feb 2015, 03:38

Nije on izgleda Nikada ni potpiso za Veronu vec to je bio jos jedan u nizu profesionalni informacija od strane bosanski tako zvani novinara. Da ne spminjem Dacu i Pribram...*facepalm*
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 07 feb 2015, 09:32

sajo10 je napisao/la:Nije on izgleda Nikada ni potpiso za Veronu vec to je bio jos jedan u nizu profesionalni informacija od strane bosanski tako zvani novinara. Da ne spminjem Dacu i Pribram...*facepalm*
ProfesionalniH
bosanskiH
takozvaniH

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Godfather, invincible1921, MostarNeretva, random11, s4mke, Sheyi i 93 gosta.