i odma spominjanje uprave u kontekstu sportskog rezultataThrillerHz je napisao/la:Poraz na derbiju me nije ubio, nekako sam ga i prebolio, ali to sto se zahvaljujuci tom porazu Evander vratio na temu, e to ce me ubit![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Joj vremena... neće nas bit ni 2 milje, nek je bog na pomoći
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E sad kad se još i mi izofiramo sa snijegom i loptama, 'bem ti karmu. Nek' Krle podijeli kakvoj omladini po cvaju da počiste ovo, da ga još više ne razapnu.
@Inijesta što to, ja se baš nadam da će Mujakić zaigrat'. Od Pere je bolji 100% na štoperu, mlad, snažan, visok...
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
@Inijesta što to, ja se baš nadam da će Mujakić zaigrat'. Od Pere je bolji 100% na štoperu, mlad, snažan, visok...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Istok zatvoren danas.
Nista vala mogu nam komotno lozu otvorit koliko ce nas biti mozemo svi fino uci i sjesti
Nista vala mogu nam komotno lozu otvorit koliko ce nas biti mozemo svi fino uci i sjesti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ljudi, jel napadao ogroman snijeg? U BL je ok vrijeme, nema snijega.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Nije ogroman ali ima ga. Moze se ocistitRiziko je napisao/la:Ljudi, jel napadao ogroman snijeg? U BL je ok vrijeme, nema snijega.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Osttribine
- Kontakt:
Oho vam se od uefe zbog zatvaranja kultne tribine danas
A evo vratio nam se i ovaj prosvjetitelj nakon poraza, hajd bas je bilo neobicno bez one negative. I kad vec pitas za Sabrinu i Valentin/u da si bio na derbiju u ponedeljak cuo bi da smo ih prozivali. Danas pobjeda pa makar i pola nula 
- Osttribine
- Kontakt:
Husaric nije umijesan nego je vjerovatno tek cuo info koji je aktuelan od ljeta jos, pa sad on mahala po fb, a od ovog posla sa njemcima ko zna, na dugom je to stapu sto se kaze.ajdohordas je napisao/la:Dajte ljudi, uzele nas komšije na onom krmetnjaku i vi odmah pali svi u depresiju. Šta vam je, hebo vas Borac. I dalje igramo mozda najbolji fudbal u zemlji trenutno, Borca hladno dobijamo 3:1![]()
Što se tiče tih njemaca, ne može to bit ništa dobro, čim je Husarić umješan.
Zasto je zatvoren?miky_hz je napisao/la:Istok zatvoren danas.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zbog grudvanja.Sabinho je napisao/la:Zasto je zatvoren?miky_hz je napisao/la:Istok zatvoren danas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Da mi neko ponudi 100 000 da stanem u zivi zid, odbio bih, eto kakva je zima.Riziko je napisao/la:Ljudi, jel napadao ogroman snijeg? U BL je ok vrijeme, nema snijega.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
koja si ti pichokaSabinho je napisao/la:Da mi neko ponudi 100 000 da stanem u zivi zid, odbio bih, eto kakva je zima.Riziko je napisao/la:Ljudi, jel napadao ogroman snijeg? U BL je ok vrijeme, nema snijega.Snijeg je taman za borbenu igru.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
a igrat će se
Zapad u napad!Sabinho je napisao/la:Zasto je zatvoren?miky_hz je napisao/la:Istok zatvoren danas.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma ja licno ono sto sam ga pratio nikako mi nije lego , ispada ko iz tramvaha, gubi se bas a svakako sam ogorcen na nasu odbranu bez izuzetka tako da strah me da ne kiksa i to bi mu bilo to za sva vremenaskoroalen je napisao/la:E sad kad se još i mi izofiramo sa snijegom i loptama, 'bem ti karmu. Nek' Krle podijeli kakvoj omladini po cvaju da počiste ovo, da ga još više ne razapnu.
A Iveticu bi ja davno papire dao
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne znam vala, po meni nije loš. U poređenju s npr. Novakovićem, ima prednost što je brži od njega, inače se isto gube na terenu. Nama svakako treba jedan baš jak stoper al' bih volio vidjet u prvoj postavi novajliju plus Mihojevića, a na klupi Mujakić i neko treći (odnosno četvrtiInijesta je napisao/la:Ma ja licno ono sto sam ga pratio nikako mi nije lego , ispada ko iz tramvaha, gubi se bas a svakako sam ogorcen na nasu odbranu bez izuzetka tako da strah me da ne kiksa i to bi mu bilo to za sva vremenaskoroalen je napisao/la:E sad kad se još i mi izofiramo sa snijegom i loptama, 'bem ti karmu. Nek' Krle podijeli kakvoj omladini po cvaju da počiste ovo, da ga još više ne razapnu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk![]()
A Iveticu bi ja davno papire dao
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ne bi vala prije Bekića ni u snuInijesta je napisao/la: A Iveticu bi ja davno papire dao
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma on ti je onaj tip osobe sto kad ustane i vidi sunce kaze pu jeb.em ti i ovo sunce i lijep suncan dan. Dosao on da nam otvara oci isto kao da se nasa ljubav prema FKS mjeri time ko sjedi u upravi i ko igra na terenu, a mi ga volimo taman da je najgori na svijetu i uvijek cemo mastat da budemo najbolji i vjerovat da to mozemo, iako smo i sami svjesni svega, ali ne smaramo s tim.DenchiNL je napisao/la:i odma spominjanje uprave u kontekstu sportskog rezultataThrillerHz je napisao/la:Poraz na derbiju me nije ubio, nekako sam ga i prebolio, ali to sto se zahvaljujuci tom porazu Evander vratio na temu, e to ce me ubit![]()
a tako možeš i upravi Reala sve na kamaru istom logikom da ste doveli još 4 Ronalda ne bi bilo problema
![]()
1946~
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 13 gostiju.