Nacionalistički je čim je ćirilica.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
38 golova, najmanje 10 više od drugih.
Ćirilica je ravnopravno pismo u BiH, starije od latinice.BelminM23 je napisao/la:38 golova, najmanje 10 više od drugih.![]()
Odlična tekma, Hebiba krenulo, a Mujakić je štoperčina, bravo majstore.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakva golčina Hebiba, svaka čast. Također, svaka čast i Mujakiću, pokidao je.
Kapa dole svima, ovako se igra. Ova ekipa u drugom dijelu sezone, uz nekoliko dobrih pojačanja prije svega u odbrani, može biti strava. Bravo!
Kapa dole svima, ovako se igra. Ova ekipa u drugom dijelu sezone, uz nekoliko dobrih pojačanja prije svega u odbrani, može biti strava. Bravo!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Svaka cast svim igracima, posebno Mujakicu kao sto Husref i rece na kraju, on je velika perspektiva za Sarajevo. Po njegovim rjecima vidi se da mu vjeruje i da ce bit tu blizu prve postave, jos su tu blizu ili u rotaciji Heric, Kuzmanovic, Hadzic, kojima na proljece treba dati vise minuta.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
skoroalen je napisao/la:
Ćirilica je ravnopravno pismo u BiH, starije od latinice.![]()
Nemoj meni to.
То " је " ", ".BelminM23 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:
Ćirilica je ravnopravno pismo u BiH, starije od latinice.![]()
Nemoj meni to.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Svaka čast Hebibu na dva gola, drugi je vjerovatno gol kola, ali igrač utakmice treba biti Nihad Mujakić, strašnu utakmicu je odigrao, svaka čast.
Dobar je Mujakić pravo bio, volim vidjeti ovu omladinu kako igra. Sve do 25 je potencijal.skoroalen je napisao/la: То " је " ", ".![]()
Kako mi je drago zbog Mujakića. Prošle godine u gipsu bio, ligamenti il' lom noge, ne sjećam se baš, a danas poder'o. Nije ni Borac neka ofanzivna ekipa al ako ništa drugo onaj start s početka nam je kožu spasio. Momak je perspektivan 100%.
Lopovi i neznalice iz akademije,jednog igraca nisu napravili sve klocevi. Kad ode Hebib,Bekic bicemo jos jaci, Mihojevic i Mujagic na stopere,dodat im i Sadikua,Herica takodje malo gurnuti i onog beka iz akademije iz Zivinica umjesto Bekana. Svaka cast i Adukoru liku je ovaj snijeg sedmo svjetsko cudo.
- Burberry46
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sutra bi nam najviše godila pobjeda fašista protiv kona ali da izgube od Borca sljedeće kolo, kone će dobit u zadnjem kolu Radnika vjerovatno kao što će i svinjski Čelika. U tom slučaju, na pauzu bi otišli sa zaostatkom od tri boda za konama i fašistima i 5 bodova za svinjskim, što nije uopšte loše kada vidiš kako je to sve bilo i onda bi uz kvalitetna pojačanja se imali čemu nadati ali ostaje činjenica da je ova polusezona katastrofalna, dožili mnoge sramote, kući gubili od mjesnih zajednica i graničnih prelaza, izgubili oba derbija i ispali iz kupa i sve to mora biti razlog da deb.ili u upravi zasuču rukave i adekvatno pojačaju ekipu.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 02 dec 2017, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Heric,
za kretanje danas.
Vjerovatno će tokom pauze doći i do promjene igračkog kadra što je normalno", rekao je Musemić nakon meča.

- robertkosar
- Kontakt:
Ja bi najviše volio da X odigraju sutra.SiouxLukavac je napisao/la:Sutra bi nam najviše godila pobjeda fašista protiv kona ali da izgube od Borca sljedeće kolo, kone će dobit u zadnjem kolu Radnika vjerovatno kao što će i svinjski Čelika. U tom slučaju, na pauzu bi otišli sa zaostatkom od tri boda za konama i fašistima i 5 bodova za svinjskim, što nije uopšte loše kada vidiš kako je to sve bilo i onda bi uz kvalitetna pojačanja se imali čemu nadati ali ostaje činjenica da je ova polusezona katastrofalna, dožili mnoge sramote, kući gubili od mjesnih zajednica i graničnih prelaza, izgubili oba derbija i ispali iz kupa i sve to mora biti razlog da deb.ili u upravi zasuču rukave i adekvatno pojačaju ekipu.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nije ni to loše, možda čak i bolje, samo da ne bude dvica, a neće, puno je dva puta da ih dobiju zaredom na pecari.
U takvoj smo situaciji da moramo pratiti i druge.
U takvoj smo situaciji da moramo pratiti i druge.
Domaći porazi protiv Zrinjskog, Goška, Krupe i selje. Gostujući poraz ponovo protiv gurbeta, te gostujući remiji protiv Mladosti i Borca.
Šteta, jedina dva zaslužena poraza su ovaj zadnji na grbavici i prvo kolo protiv Zrinjskog, ali treba biti iskren da smo jedva izvukli i remi protiv Mladosti.
Mislim da je prvo mjesto nedostižno i da će u situaciji kada su 4 ekipe poravnate biti teško nadoknaditi taj nedostatak kad će se bodovi uvijek međusobno dijeliti između tih ekipa. Nadam se da griješim ali treba biti realan. Sve ekipe su tu negdje i nekako sumnjam da mi možemo dobiti svaku utakmicu u LZP.
Svejedno, kako su svi akteri derbija zaslužili kritike, danas su svi odigrali veoma dobro. Svaka čast momcima, dobit Vitez i mirno otići na pauzu pa šta bude na kraju.
Šteta, jedina dva zaslužena poraza su ovaj zadnji na grbavici i prvo kolo protiv Zrinjskog, ali treba biti iskren da smo jedva izvukli i remi protiv Mladosti.
Mislim da je prvo mjesto nedostižno i da će u situaciji kada su 4 ekipe poravnate biti teško nadoknaditi taj nedostatak kad će se bodovi uvijek međusobno dijeliti između tih ekipa. Nadam se da griješim ali treba biti realan. Sve ekipe su tu negdje i nekako sumnjam da mi možemo dobiti svaku utakmicu u LZP.
Svejedno, kako su svi akteri derbija zaslužili kritike, danas su svi odigrali veoma dobro. Svaka čast momcima, dobit Vitez i mirno otići na pauzu pa šta bude na kraju.
Brate Mujakic me odusevio danas, a pogotovo mu svaka cast na srcanosti, da ga ne ureknemo nek mu je sretno i hairli u nastavkuskoroalen je napisao/la:@Inijesta jes' vidio našeg Nihada aa?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Takodje Radovac danas extra
Kad ne igraju ko picke moze se svaka ekipa dobiti bez obzira na teren, derbi smo izgubili samo zbig pickastog pristupa nazalost
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A koliko sam Mujakica prizivao, nadam se da slijedecu starta. Odlicna partija
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, laznokrilo i 18 gostiju.