Pandev, Etoo, Biabiany
FC Inter - TP Mazembe 3-0
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
vidim i nije mi drago vidjeti da nisi jos uvijek naucio razmisljati svojom glavom, i da je tvoje pisanje uglavnom kopiranje tudjih misli ,te potpuna lisenost bilo kakvog stila i logikePortillo je napisao/la:Ne lavicu. Robben ga niti u jednom duelu nije dobio, ja zapravo ne znam sta si ti gledao, uostalom, zar je on uopce dolazio do lopte u toj utakmici? Drugo, Zanetti se vrlo rjetko nalazio na poziciji lijevog beka, a ti napadi koji su isli preko Robbena u trenutku kada je Zanetti bio tamo su bili odmah osujeceni (dakle onda kada je usao Deki a izasao Chivu), Cambiasso mu je uzeo 432905309 lopti i ne samo njemu nego cijelom timu Bayerna, onda... Bayern nije imao niti jedne ozbiljnije prilike na utakmici, zanimljivo kako je nije uspio stvoriti cak ni veliki Robben. A ta komparacija sa Ronaldom... mislim da je to suvisno komentirati, mogu reci da po tome samo podsjecas na Paju patkaMakaveli je napisao/la: nidje veze![]()
prije svega,il capittano je ispao budala pored robbena par puta..a chivu u 99% duela! jedini koji je imao dobijene duele sa maesrtom jeste cambiasso,koji je je presjekao par dobrih lopti i napada ...
ja ne znam sta si ti gledao,ali bilo bi mi drago ako mozes da argumentujes tvrdnjene pravi se budala,i ovo pises zato jer si svjestan koliko je moj miljenik kvalitetniji igrac covijek odo onog sljama kojeg glorifikujes..neopravdano naravno!!!
I sta mislis da ces me jednim kilometarskim postom izbacit iz takta, hahaha ne prolazi Ado2 to kod mene.Makaveli je napisao/la: vidim i nije mi drago vidjeti da nisi jos uvijek naucio razmisljati svojom glavom, i da je tvoje pisanje uglavnom kopiranje tudjih misli ,te potpuna lisenost bilo kakvog stila i logike![]()
pusto baljezganje,preuvelicavanje, i ostvrti na gluposti i uvjerenja...tipicno za tako nemastovitog i virtuelnog lika kakv jesi ...
ako ti spomenuh da nadjes uporiste za svoje tvrdje,to sam i zahtjevao i ocekivao u narednom obracanju,a ne hrpu glupo naslaganih rijeci i prosto razvaljenih recenica...
[youtube][/youtube]
pa da krenemo sa cinjenicama :- 0:36-0:48 vidjeli smo kako dva igraca intera su napravljena budalama![]()
-1-04 roben je direktno ucestvovao u akciji gdje je napravljen penal,nedosudjen doduse,ali ne umanjuje se vrijednost situacije !
na 4-49 mozemo vidjeti il capittana i cambiassa kako u tandemu i nijemo posmatraju robbenov prodor i idealan ubacaj u kazneni prostor ,te priliku za bayern...
naravno da ovaj klip oskudjeva informacijama i robbenovim bravurama,kao i savrsenim postavljanjem cambiassa,te obranama cesara koje su sprijecile robbenove genijalne tehnicki savrsene udarce ...
ali i ovo je dovoljno da argumentima oborim tvoje valjanje gluposti![]()
hvala i dovidjenja![]()
sve cestitke interu na zasluzeno osvojenoj tituli !!!
btw. ta komparacija sa ronaldom je sa moje strane na par foruma elaborirana i sam si bio ucesnik jedne...
naravno da je robbenov kvalitet i virtuozitet veci ali da je ronaldo vise eksponiran i priznat ,sto je samo zadovoljavanje sujete prijer ljudske gluposti
jarane jesil ti dobro jeli ti hladno,popij coldrex i utopli se nije jos sve gotovo za tebe,uvjek postoji nadaMakaveli je napisao/la:opetHuska je napisao/la:boljeg protivnika nismo mogli dobiti...ono bas da se lijepo zagrijemo pred 1/4 sa Man Utd![]()
samo da dovedemo Ranocchiu u januaru i nimalo ne brinem...Zanetti igra kao da ima 27, tako da je Robbenu opet u dzep...
znaci samo da nam tri igraca uhvate pravu formu Maicon, Sneijder i Milito, pa ima da kobasice od njih napravimomora da se salis...robben je u onoj utakmici licio na zahuktalu lokomotivu ..a 4 igraca intera koji su ga non stop cuvali predstavljali su vagone koje koce koliko mogu....
i jedva su uspjevali da zaustave ga da ne profura .... inace,da je bila situacija ,gdje je jedna kocnica samo malo zakazala tj. radila malo ispod svog maximuma ,a pod mourinhom se ta granica pomjerila na 140%...dok je robben na 90% motivacije...
njegovo umjece bi pokorio !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.