Pretjero je malo ovdje. Ne znam šta je razmišljao kad je ovo izjavio, valjda je svjestan da je igrao sa Boobie Gibsonom, Mo Williamsom i Mario Chalmersom, koji su bili sama krema NBA lige kad je igrao sa njima. Eric Snow također.adriano_leite je napisao/la:te da je rekao da nikada nije igrao sa playmakerom Irvingovih kvaliteta
Cleveland Cavaliers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije da nije igrao za repku i All-Star utakmice.Donnie Darko je napisao/la:Pretjero je malo ovdje. Ne znam šta je razmišljao kad je ovo izjavio, valjda je svjestan da je igrao sa Boobie Gibsonom, Mo Williamsom i Mario Chalmersom, koji su bili sama krema NBA lige kad je igrao sa njima. Eric Snow također.adriano_leite je napisao/la:te da je rekao da nikada nije igrao sa playmakerom Irvingovih kvaliteta
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Nije da ce reci da je Paul bolji dok igra s Irvingom

Kakav postadriano_leite je napisao/la:Nije da nije igrao za repku i All-Star utakmice.Donnie Darko je napisao/la:Pretjero je malo ovdje. Ne znam šta je razmišljao kad je ovo izjavio, valjda je svjestan da je igrao sa Boobie Gibsonom, Mo Williamsom i Mario Chalmersom, koji su bili sama krema NBA lige kad je igrao sa njima. Eric Snow također.adriano_leite je napisao/la:te da je rekao da nikada nije igrao sa playmakerom Irvingovih kvaliteta
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
daj ba Adriano Irving da uradi ne znam šta od sebe jednom Chrisu Paulu ne može ni do koljena biti 
Budite realni, covjek je mislio da u klubu pored sebe nikad nije imao takvu jedinicu.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Epidaurus je napisao/la:daj ba Adriano Irving da uradi ne znam šta od sebe jednom Chrisu Paulu ne može ni do koljena biti
a zasto
- adriano_leite
- Kontakt:
Posto mi je ovaj lik na ignore, nisam vidio da je ovo napisao, ali mogu se samo nasmijati.lumani je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:daj ba Adriano Irving da uradi ne znam šta od sebe jednom Chrisu Paulu ne može ni do koljena biti
a zastosta je to Paul napravio sa Clipersima
Irving je pokazao muda na svjetskom,a objasnio neke stvari na All-staru
![]()
Mlad je ima sve da postane jedan od boljih P.G
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Treba biti iskren pa reci da je Paul uz Kobaju najnapuhaniji igrac u posljednjih desetak godina.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Treba bit iskren i rec' da je Paul najbolji play lige.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Po cemu?Bas me zanima koji su to kriteriji?Taj decko ama bas nista nije uradio u svojoj dosadasnjoj karijeri da bi ga se tako sa sigurnoscu stavljalo na 1. mjesto,kako ga se stavlja...Lillard je napisao/la:Treba bit iskren i rec' da je Paul najbolji play lige.
Nista nije uradio? Aha, to su one komparacije da nije usao u finale niti uzeo prsten. Da, slazem se, to je donekle problem, naravno, ovo je moje misljenje. Ja ti kazem da nijedan play ne znaci ekipi koliko Paul LAC-u. On je sta, najbolji asistent lige, odlican obrambeni igrac (malo je boljih playeva u tome od njega) sto ce reci da je jedan od najboljhi u ukradenim loptama.NEZALAGANJE je napisao/la:Po cemu?Bas me zanima koji su to kriteriji?Taj decko ama bas nista nije uradio u svojoj dosadasnjoj karijeri da bi ga se tako sa sigurnoscu stavljalo na 1. mjesto,kako ga se stavlja...Lillard je napisao/la:Treba bit iskren i rec' da je Paul najbolji play lige.
De mi reci, za koga ti mislis da je bolji (iako vec nagadjam)?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije to ni finale ni prsten,iako je sasvim legtimno pitanje i to,ako je vec neko godinama 'najbolji' na svojoj poziciji u ligi.Covjek nije prosao 2 runde PO-a,a koliko je vec u ligi?Nemoj sada reci da je ekipa losa,jer nije,a Boga mi ni trener.Plus, koliko se sjecam,totalni choke je imao u utakmici broj 5 protiv OKC-a.Da,TP je miljama ispred njega i igrac koji ga uvijek razbije u susretima svojih ekipa.Individualna dostignuca i trofeje nema potrebe da spominjem i dok god je Tony u vrhu zajedno sa svojom ekipom,taj respekt mora da postoji.I da,Tony je ofanzivno prvi igrac SA,tako da se znacenje itekako moze staviti u isti kontekst.Sorry za off,nek se prebaci u Svastaru ovo,ako moze...Lillard je napisao/la:Nista nije uradio? Aha, to su one komparacije da nije usao u finale niti uzeo prsten. Da, slazem se, to je donekle problem, naravno, ovo je moje misljenje. Ja ti kazem da nijedan play ne znaci ekipi koliko Paul LAC-u. On je sta, najbolji asistent lige, odlican obrambeni igrac (malo je boljih playeva u tome od njega) sto ce reci da je jedan od najboljhi u ukradenim loptama.NEZALAGANJE je napisao/la:Po cemu?Bas me zanima koji su to kriteriji?Taj decko ama bas nista nije uradio u svojoj dosadasnjoj karijeri da bi ga se tako sa sigurnoscu stavljalo na 1. mjesto,kako ga se stavlja...Lillard je napisao/la:Treba bit iskren i rec' da je Paul najbolji play lige.
De mi reci, za koga ti mislis da je bolji (iako vec nagadjam)?
Paul ne da je najbolji play lige nego je DALEKO najbolji play lige. Njegov uticaj na igru se ne može porediti ni sa jednim drugim playmakerom. Njegova kontrola lopte, tačnije sigurnost lopte u njegovim rukama je jedna od najboljih ikad, košarkaški IQ mu je najveći u ligi, kontroliše tempo s nevjerovatnom lakoćom a šut si može kreirat kad god poželi. Irvinga s njim je poredit mogu samo ljudi koji imaju ozbiljnih psihičkih problema dok Tony Parker mu ni blizu nije. Jedna je stvar igrati u timu koji može na parket poslat 5 igrača koji mogu probit, dodat i pogodit šut a druga stvar je od tima poput New Orleansa sa jednim jedinim pravim igračem (David West) napravit respektabilnu ekipu. Vidjeli bi tog istog Tonyja kako bi prošao da igra u nekoj prosječnoj ekipi 
Ja stvarno ne znam zasto ga toliko dizete.Nije vidio prsten,nije vidio finale,dalje da ne pricamo..Derick Rose je naprijmer bio MVP.Parker ima svoje titule.Assistencije koje nabija u Clippersima nije tesko imati,mislim da bi Rondo imao cak i vise,baci je u zrak neko ce je pokupiti od one dvojice.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 29 sep 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ipak James nije oresadio kosu nego uradio ono sto je I Boozer jedne prilike
..eno vrc na trenungu eno nema 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ClippersI su prosjecni?..pa CP3 ako ne moze sa njima titulu uzet ne znam skim ce onda...da ode Jamesu?..ja bi potpiso sad da je ova ekipa Bullsa kao sto ovi imaju samo da nam je Thibs trener ..naravno samo rokada mora tu buti Rose a ne CP3 cisto iz patriotske osnive ne zbog trenutne forme da de razumijemoEpidaurus je napisao/la:Paul ne da je najbolji play lige nego je DALEKO najbolji play lige. Njegov uticaj na igru se ne može porediti ni sa jednim drugim playmakerom. Njegova kontrola lopte, tačnije sigurnost lopte u njegovim rukama je jedna od najboljih ikad, košarkaški IQ mu je najveći u ligi, kontroliše tempo s nevjerovatnom lakoćom a šut si može kreirat kad god poželi. Irvinga s njim je poredit mogu samo ljudi koji imaju ozbiljnih psihičkih problema dok Tony Parker mu ni blizu nije. Jedna je stvar igrati u timu koji može na parket poslat 5 igrača koji mogu probit, dodat i pogodit šut a druga stvar je od tima poput New Orleansa sa jednim jedinim pravim igračem (David West) napravit respektabilnu ekipu. Vidjeli bi tog istog Tonyja kako bi prošao da igra u nekoj prosječnoj ekipi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jedan u Indiani, drugi u Nuggetsima, otisli ljudi u kontendereBernardBarnjak je napisao/la:
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Treba biti iskren pa reci da je Paul uz Kobaju najnapuhaniji igrac u posljednjih desetak godina.
Zatvorske kazne za ovakve nebuloze.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.