Nisu permutacije i zahebancije. To je sve mrtva istina i mrtva utrka. Najblizi je Zeljescar kako govore.Sariel1987 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:14znaci ne jebte sojke, sa tim permutacijama, i zajebancijama.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sisoje i brko, ne ide brate,obojica bi da sve sami odlucuju i rade.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Cije su pare on i odlucuje. Tako je u cijelom svijetu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Probisvjet
- Kontakt:
Brki ostaje da bude glavni samo Lutvi.Sviuodbranu je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:07Cije su pare on i odlucuje. Tako je u cijelom svijetu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ima brko pozajmice sa kamatama haman milion.Probisvjet je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:20Brki ostaje da bude glavni samo Lutvi.Sviuodbranu je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:07Cije su pare on i odlucuje. Tako je u cijelom svijetu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Ovi bolji igraci iz Sloge idu kod strumfova, ide i Vugdlalic za direktora, a neki mladji strumfovi dolaze u Slogu da raskopaju jos vise Tusanj. Kostic ostaje po kazni u Skogi, on ne ide. I fakat ne znam zasto se utakmice ne igrraju u Simin Hanu sad dok je zabrana prisustva gledalaca,
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
ma oni idu u...Skver je napisao/la: ↑18 dec 2020, 17:33Ovi bolji igraci iz Sloge idu kod strumfova, ide i Vugdlalic za direktora, a neki mladji strumfovi dolaze u Slogu da raskopaju jos vise Tusanj. Kostic ostaje po kazni u Skogi, on ne ide. I fakat ne znam zasto se utakmice ne igrraju u Simin Hanu sad dok je zabrana prisustva gledalaca,
Ma briga me ko gdje ide, al onaj teren ne moze izdrzati vise od dvije utakmice mjesecno.
ma mi smo bijeda pa je razumljivo što šutimo.
Samo mi nije jasno kako čovjek koji voli sport i koji se ne bavi građevinom i politikom može tolerisati da ga neko vuče za nos i da mora igrati na onakvom terenu.
Cccccc sramotno je to što se radi.
Jadnog čovjeka maltretiraju da igra na Tušnju iskorištavajući njegovu ljubav prema Tuzli i Slobodi.
Samo mi nije jasno kako čovjek koji voli sport i koji se ne bavi građevinom i politikom može tolerisati da ga neko vuče za nos i da mora igrati na onakvom terenu.
Cccccc sramotno je to što se radi.
Jadnog čovjeka maltretiraju da igra na Tušnju iskorištavajući njegovu ljubav prema Tuzli i Slobodi.
& $ ?
Znaci, prva jesen nakon puno puno vremena da je prosla bez trzavica razlicitih priroda. Dapace, 19 kola je odigrano u takvom miru da se ovoj ekipi, ako ni zbog cega drugog, treba i mora cestitati na tome.
tuzlanska Sloboda
Kako mi je Rahmanovic odvratan lik tzv nase dijete toliko se nafuralo na rezimsku gamad iz Sarajeva. Nema nelojalnije djece nego Slobodinih cast izuzecima
samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Ma ja Amarovu njusku kad vidim zivot mi se zgadi, jer od odvratnijih nasih fudbalera u ligi.
On i Sloboda su na VI i neka tako ostane, neka i ostane ziviti u Sarajevu.
Mali Beganovic mi je drazi sa svim svojim manama, nego 5 fantasticnih igraca poput Rahmanovica.
On i Sloboda su na VI i neka tako ostane, neka i ostane ziviti u Sarajevu.
Mali Beganovic mi je drazi sa svim svojim manama, nego 5 fantasticnih igraca poput Rahmanovica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
desperados
- Kontakt:
Nemojte na Rahmanovica, to je veci Slobodas od vecine nas ovdje 
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Ma to je jedna budaletina, ko ga zna, zna o čemu pričam.... Ne bi me iznenadilo da čita forum, i da hoće hordama da dokaže da je njihov, da im se malo uvuče u pitarski šu.pak
Što bi rekli, budala pa živi.
Što bi rekli, budala pa živi.
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Znam ga ja i ne znam o cemu pricas.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Nedovoljno dobro
Jel veliki Slobodaš, šta ti kažeš?
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Znam ga vise nego odlicno, ogroman Slobodas, nisi ni svjestan.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Pa to sam i ja uvijek govorioSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 15:57Znam ga vise nego odlicno, ogroman Slobodas, nisi ni svjestan.
Ovo mu je blentavo šta radi, al hajd...
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Ko se sjeća ovog kultnog igračine
?