Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Otice i Origi ovo dan-dva pa valjda pokupe nekog tipa Doku za 60m. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma ne vjerujem da ce oni dati toliko novca za backup opciju, trazit ce se neki novi Shaqiri znaci nesto u rasponu od 15-20m.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne treba ni dovoditi ako ce dati 15 miliona za nekog polovnjaka, ili dovedi odmah da može u prvu ili nemoj nikako.
Ma pljunite za kilijana 120 milki, jamislim da bi i pariz pristo, i miran si 5 godina, a trofeji bi bili puno puno realniji za osvojiti.
CPOJ
Bi oni rado da imaju tih 120m plus 200m za petogodisnji ugovor. Pljunuo bi svako tih 120 da ih ima.
Sto je najgore nema gdje ni igrat pored Salaha u ovakvoj formi 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
ma ne bi to Klopp nikad uradio, previse je vezan za svakog od njih.
Mane Salah Mbappe
Jota Trent
Firmino
Robertson Fabinho Henderson
Virgil
Alisson
Who says no?
Jota Trent
Firmino
Robertson Fabinho Henderson
Virgil
Alisson
Who says no?
3 pozadi s Konateom Matipom i VVDom 
Alison
TAA VVD Robbo
Fabinho
Hendo Thiago
Salah Bobby Mane
Jota
Prva izmjena sa klupe: Elliott
Druga: Keita, treća: Matip, četvrta, možda Mbappe.
TAA VVD Robbo
Fabinho
Hendo Thiago
Salah Bobby Mane
Jota
Prva izmjena sa klupe: Elliott
Druga: Keita, treća: Matip, četvrta, možda Mbappe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema nam ravnih u produžavanju ugovora. Gledaćemo istu ekipu 10+ godina.
#Ronaldo2021
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”

#23 slobodan, samo kažem.
NO English clubs in the race. Real offered €160m. NO green light from PSG as of now.
Ocekivano i jedino bih vjerovao da imamo sansu da dovedemo top3 igraca na svijetu da nam je vlasnik arap
Celzi ponudio loan proposal za Saula
neka nas na mrtvom al kanti,invalidima keiti i oxu,penzioneru jamesu
**** uprava ce upropastit jos jednu sezonu

Ocekivano i jedino bih vjerovao da imamo sansu da dovedemo top3 igraca na svijetu da nam je vlasnik arap
Celzi ponudio loan proposal za Saula
**** uprava ce upropastit jos jednu sezonu
Ma lik hoce Madrid da ganja klubove sa Benzemom tamo. Nema sanse da dode nama. Da je nama bilo kakav napadac, jer bit ce gusto kad odu Salah i Mane na AFCON i onda ako budu morali u karantetnu poslije, mogli bi kiksati kad nam je najpotrebnije i naravno ispadamo iz FA Kupa jer cemo dobiti u 3 kolu UNited u gostima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.