Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Igracina, a tek mu 22. 
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Gdje ce vam dusa forumske maskote koliko ste zugali na ovog momka. Njegov igracki karakter i komentaru na forumu neodoljivo podsjecaju na Lulica. Tih vojnik tima, sve daje na terenu, suti , radi a forumasi iz bh kasaba drvlje i kamenje.
Opet ce reci, veliki potencijal Ali nedorecen. Fali mu rutine I to ce doci samo Ako bude redovno igrao. Mora raditi na trci I snazi. Nista protiv da bude na klupi repke, Ali ne u prvoj postavi I pogotovo ne u paru SA sunjicem.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nikad on nece postat igracina neka dzaba se nadate… sve dok nam je on glavni kreator mi cemo se patit.
Ima dobri momenata ali nikad to ne drzi 90 min a kamol 5/6 tekmi zaredom. Protiv Austrije top prvo poluvrijeme da bi u drugom skroz nestao a bilo nam je jako bitno da uspije smirit igru odigrat pametan pas itd.
Ima dobri momenata ali nikad to ne drzi 90 min a kamol 5/6 tekmi zaredom. Protiv Austrije top prvo poluvrijeme da bi u drugom skroz nestao a bilo nam je jako bitno da uspije smirit igru odigrat pametan pas itd.
Sta je mogao napraviti u drugom poluvremenu kad smo haman bunker igrali. Dobijemo loptu i izbijemo je odmah. Dok smo nesto igrali prema naprijed, mogao je nesto i pokazati.Sindikat12 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 21:30Nikad on nece postat igracina neka dzaba se nadate… sve dok nam je on glavni kreator mi cemo se patit.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mora da ti je ukrao neku malu u Svedskoj, dok ga toliko ne podnosis...Sindikat12 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 21:30Nikad on nece postat igracina neka dzaba se nadate… sve dok nam je on glavni kreator mi cemo se patit.
Ako je momcic od 22 godine gotov igrac - tj. bez mogucnosti da napreduje, onda...
Trenutno korisnika/ca: General505, jasmin10, Normus90, RobijasiZenica1988, s4mke i 51 gost.