Smiješno je što je jedan od favorita za LP ekipa koja se nije još ni plasiralaFaraon iz Visokog je napisao/la:neznam sta tu ima smijesno,al nebitnoLBJ MVP je napisao/la:Jbg ti navijaš za ove što se nisu plasirali.Ni meni nije bilo smiješno dok su se svi zajebavali na račun Reala kad nismo mogli 1/8 proćFaraon iz Visokog je napisao/la:jao jes smijesno,nemogu da se prestanem smijat![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zamisli koliko je jaka onda ta ekipaLBJ MVP je napisao/la:
Smiješno je što je jedan od favorita za LP ekipa koja se nije još ni plasirala
Celik!3,2,2.
Kad tako kažeš ispade da ste jakiAllGunsBlazing je napisao/la:Zamisli koliko je jaka onda ta ekipaLBJ MVP je napisao/la:
Smiješno je što je jedan od favorita za LP ekipa koja se nije još ni plasirala![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Udinese ce osvojit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
rajvoSa1945
- Kontakt:
Sreća ti je pa Paja nije tuLBJ MVP je napisao/la:Kad tako kažeš ispade da ste jakiAllGunsBlazing je napisao/la:Zamisli koliko je jaka onda ta ekipaLBJ MVP je napisao/la:
Smiješno je što je jedan od favorita za LP ekipa koja se nije još ni plasirala![]()
![]()
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ako odgovorim istom mjerom onom ko me nazove bez nekog povoda debilom,hoću li zaraditi ban?
admin pravi zajebant...gdje mu hamurabi naumpade...admin je napisao/la:hoćeš. i ti i on.
nije ovo divlji zapad, niti sam ja Hamurabi, pa da vrijedi zakon "oko za oko, zub za zub."
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
rajvoSa1945
- Kontakt:
Iz historije za 5. razredT-MAC je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ako odgovorim istom mjerom onom ko me nazove bez nekog povoda debilom,hoću li zaraditi ban?
admin pravi zajebant...gdje mu hamurabi naumpade...admin je napisao/la:hoćeš. i ti i on.
nije ovo divlji zapad, niti sam ja Hamurabi, pa da vrijedi zakon "oko za oko, zub za zub."
- Megamon
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:Lik nije odbio spaniju odbio je kanadu ekipu sastavljenu od pekara frizera I vulkanizera.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Goalgetter
- Kontakt:
Burza legenda

Nadam se da si ovo postavio da se raja smije neznanju onoga koji je McKenu,Atibu Hutchinsona,Frienda,De Guzmana,Stalteria..nazvao "pekarima,frizerima,vulkanizerima"Megamon je napisao/la:don_burza je napisao/la:Lik nije odbio spaniju odbio je kanadu ekipu sastavljenu od pekara frizera I vulkanizera.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dylan Dog je napisao/la: Nadam se da si ovo postavio da se raja smije neznanju onoga koji je McKenu,Atibu Hutchinsona,Frienda,De Guzmana,Stalteria..nazvao "pekarima,frizerima,vulkanizerima"
Izdržati, to je temelj vrline!
- Nail for Real
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Muzika za moje usi.rajvoSa1945 je napisao/la:Vođa izgleda polako , ali sigurno udaljava Wilshera od reprezentacije.-Paja je napisao/la:Vodja je dao naredbu da Wilshare ne smije igrati prijateljsku, ne znam sta ovaj Capelo kreten radi pa poziva Wilshara koji ne smije nastupiti.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sta je ovdje smijesno?rogeRF je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la: Nadam se da si ovo postavio da se raja smije neznanju onoga koji je McKenu,Atibu Hutchinsona,Frienda,De Guzmana,Stalteria..nazvao "pekarima,frizerima,vulkanizerima"
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa ko je rekao da je smijesno?! Procitaj malo bolje!Rooney88 je napisao/la: Sta je ovdje smijesno?
Izdržati, to je temelj vrline!
-
rajvoSa1945
- Kontakt:
Paja valja gluposti kao i obično.Nail for Real je napisao/la:Muzika za moje usi.
- Nail for Real
- Kontakt:
Vise odgovara temi od ovih svadja
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
rajvoSa1945
- Kontakt:
I to što kažeš.Nail for Real je napisao/la:Vise odgovara temi od ovih svadja.
Da je kojim slučajem (nedo' Bog) tu umjesto Arsenala bila Barcelona, bilo bi ti itekako smiješno...Faraon iz Visokog je napisao/la:jao jes smijesno,nemogu da se prestanem smijat
Uglavnom, samo preskoči i nadaj se prolazu protiv Udina
don_burza je napisao/la:jel ti ko kad platio kad ga drkasne, ne mislim na to.Nego ovi ljudi koji prevode da li se njima plaća ili rade volonterski :mrgreen
burza u elementu
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- spielführer_21
- Kontakt:
evo ti i odgovor... legendarni BurzaDylan Dog je napisao/la:Nadam se da si ovo postavio da se raja smije neznanju onoga koji je McKenu,Atibu Hutchinsona,Frienda,De Guzmana,Stalteria..nazvao "pekarima,frizerima,vulkanizerima"Megamon je napisao/la:don_burza je napisao/la:Lik nije odbio spaniju odbio je kanadu ekipu sastavljenu od pekara frizera I vulkanizera.
don_burza je napisao/la:hmmm let's seerajvoSa1945 je napisao/la:Najbolje bi ti bilo kad bi našao na wikipediji trenutni sastav reprezentacije Kanade , pa onda nešto pričao.don_burza je napisao/la:Lik nije odbio spaniju odbio je kanadu ekipu sastavljenu od pekara frizera I vulkanizera.
Toliko o tvom nogometnom znanju , ali opraštam ti s obzirom da si pokušao biti smiješan.
de Guzman legendarni igrac hanovera da se enke nije zakacio sa vozom stadion h96 bi se u buducnosti guyman arena
David Edgar odigro nevjerovatnih 35 utakmica u karijeri , dobio ime po bekamu i davidsu da bude malo fudbalskije inace pravo ime mu je jack the barber
de rosario i friend su jedini vrijedni paznje
a da su vulkanizeri za nase JESU
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.