Oduvek postoji mogucnost da disciplinska komisija ispravi greske sudija.Ali ako se ne varam ovo je tek prvi put da je primenjeno u praksi,jednom je cini mi se neko iz Smedereva dobio naknadnu kaznu,ali je sledeci dan to povuceno.sasagmp je napisao/la:Otkad je uvedeno pravilo kaznjavanja nakon utakmice?
FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
samoradnik
- Kontakt:
Miljković je zaslužio da bude kažnjen.
Niko to ne spori...meni ovo na neki nacin dodje kao nagrada kao navijacu sto necu morati da ga gledam 2 utakmice,ali je problem u selektivnosti kod kaznjavanja...I ovo je Tole namestio 
Zašto imam osjećaj da aludiraš na situaciju kada Kasalica udara igrača RKg?
A i nije vam neki gubitak.
Citas me kao bukvar
...volim malo podbosti
Kazem da je ovo za nas plus,ali zanimljivo je da je odjednom uvedeno pravilo kaznjavanja nakon "odgledanog snimka".
Kazem da je ovo za nas plus,ali zanimljivo je da je odjednom uvedeno pravilo kaznjavanja nakon "odgledanog snimka".
Što bi Stanojević rekao " Zvezda je morala dobiti derbi,dobila je ....." naravno odnosi se na onaj derbi kada su naši igrači zaobišli svlačionicu na poluvremenu! Tako i sada,Miljković je zaslužio kaznu ali odma... Ladno bi sutra mogli kazniti Kasalicu, pa i onog Mladenovića čisto da sae vidi taj autoritet sudijske organizacije,al naravno to se neće desiti.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Joj mani me se patetike,sad ste jos i ugrozeni u FSS i disciplinskoj komisiji. 
smeta vama istina,ok. Čuj patetika... Prvi ne mogu vjerovat da igrač poput Miljkovića igra za moj Partizan,ali s druge strane aršini nisu isti za sve.
Da su isti Miljković bi dobio crveni a ne žuti.
a Kasalica bi vjerovatno bio igrač sa najviše opomena u cijeloj Evropi,ali....
javno prozivan sve dok ne ode iz srpskog fudbala......
javno prozivan sve dok ne ode iz srpskog fudbala......
Slazem se ali govoriti da je problem u selektivnosti kaznjavanja i ironicno govoriti Tole namestio je smesno.Gde su kazne za Partizan od te iste discpilinske komisije u prethodnim sezonama.Kao klubu govorim.Jedno 5-6 puta je Partizan dobio suspenziju od jedne utakmice i dva dana pred mec se to povuce i predje se na uslovnu.Ako se se preslo na uslovnu to znaci svaki sledeci incident znaci zatvaranje stadiona,a Partizan je svaki naredni put kaznjavan sa utakmicom kazne,pa se onda to vracalo na uslovnu,sve do meca sa Novim Pazarom.Hocemo o toj selektivnosti da pricamo,ili da pricamo o Lolinom pljuvanju sudije za sta je dobio zuti karton,je li i to selektivno.Mitrovicevo mangupisanje za sta prolazi bez kazne,je li i to selektivno ?Dubravko je napisao/la:smeta vama istina,ok. Čuj patetika... Prvi ne mogu vjerovat da igrač poput Miljkovića igra za moj Partizan,ali s druge strane aršini nisu isti za sve.
Ostavi se ti prica o tudjem dvoristu kada je disciplinska komisija mnogo vise puta progledavala Partizanu kroz prste.
Pricas o navijacima i osecas se ugrozenim tako sto cu ti editovati post.
Pa naravno moj @Dubravko da cu da ti editujem post,ali ces svakako dobiti odgovor na PP,ne bezim od toga da ti pojasnim par stvari,a narocito jer nisu uopste kao i obicno skapirao post koji prethodi tvome.
Pa naravno moj @Dubravko da cu da ti editujem post,ali ces svakako dobiti odgovor na PP,ne bezim od toga da ti pojasnim par stvari,a narocito jer nisu uopste kao i obicno skapirao post koji prethodi tvome.
Ako bi isli po ps-u vi bi trebali stalno igrati bez publike zbog piro sou-a koji pravite uz podrsku uprave i ko zna koga.Da ne zalazim u ozbiljnije probleme na tribini itd...
Koje pljuvanje sudije?Dokaz neki?
Kakvo mangupisanje Mitrovica u JSL?Dokaz neki?
sasagmp to sam totalno zaboravio,al gdje bi oni.
...oni su elita srpskog društa koja žandarmeriju gađa kesama punih mokraće.
...oni su elita srpskog društa koja žandarmeriju gađa kesama punih mokraće.
Nije problem da se kazni klub ili da se ne kazni klub.Poenta price je da se daju suspenzije od jednog meca pa se onda to dva dana pred utakmicu promeni u uslovnu kaznu.Kada se po disciplinskoj napravi prekrsaj na narednoj utakmici,Partizan se opet kaznjava suspenzijom,ali mu se opet to vraca na uslovnu.I tako par puta,i tek nakon 4 uslovne dobijes jedan mec suspenzije.Partizan je ove sezone imao samo biti kaznjen za mec sa Novim Pazarom,ali disciplinska kaznjava iz kola u kola kaznjava uslovnim i tako sama sebi uskace u stomak.sasagmp je napisao/la:Ako bi isli po ps-u vi bi trebali stalno igrati bez publike zbog piro sou-a koji pravite uz podrsku uprave i ko zna koga.Da ne zalazim u ozbiljnije probleme na tribini itd...
I Zvezda ima dve uslovne,Rad ima uslovnu i ne znam ko jos...
Sto se tice baklji i sam znas da se one jos ne kaznjavaju kod nas praznim tribinama vec finansijski,a mi smo svaki put kada je zapaljeno vise baklji i kada je utakmica prekinuta na kratko dobili novcanu kaznu.Kao sto rekoh one se ne kaznjavaju praznim tribinama vec samo finansijski,jer da se kaznjavaju liga bi se stalno igrala pred praznim tribinama jer nema tog kluba sa navijackom grupom ciji navijaci ne zapale baklje tokom utakmice.
Pljuvanje sudije na mecu sa Spartakom.Prvo unosenje u facu i za tim pljuvacka.Da li je bila upucena njemu ili je cisto onako pljunuo u njegovom pravcu ostace mistika.On je svakako zajedno sa Torbicom trebao dobiti crveni do 20.minute ali je ostao na zutom do kraja utakmice.
Mangupisanje Mitrovica iz kolo u kolo,isto ono koje pripisujete Kasalici.Udaranje,guranje,stalne pretnje protivnicki igracima...Za njega bi ta kazna dobro dosla,dobio je u Euro takmicenjima,i ova bi ga totalno opametila,za Kasalicu svakako nema pomoci on je "prestar" za to.
Bla bla truc,a dokaza nema...
Koliku ste kaznu dobili za proslogodisnji derbi i onaj "bombaski napad" na poluvremenu?Sta mislis sta bi se desilo sa tom utakmicom i posle utakmice sa tim klubom koji je bio domacin?
Koliku ste kaznu dobili za proslogodisnji derbi i onaj "bombaski napad" na poluvremenu?Sta mislis sta bi se desilo sa tom utakmicom i posle utakmice sa tim klubom koji je bio domacin?
Dobili prazne tribine za zadnje kolo protiv Vojvodine,dobili milion dinara kazne kao klub.I jos oko 500000 pojedinacno.sasagmp je napisao/la:Bla bla truc,a dokaza nema...
Onda najbolje da mi grobari ne pišemo na ovom forumu... Ne trebaju meni ničije pp,jednostavno nam vi modovi na ovom pdfu recite kako su naši stavovi nebitni i kako će nam svaki stav u odbrani FK Partizana automatski biti obrisan... ovo više nema smisla,kontao bi da se radi o nekom forumu fkcz,al ovo je ss.ba.
Mislis da je kazna adekvatna?Devil je napisao/la:Dobili prazne tribine za zadnje kolo protiv Vojvodine,dobili milion dinara kazne kao klub.I jos oko 500000 pojedinacno.sasagmp je napisao/la:Bla bla truc,a dokaza nema...
Nisam tu da procenim da li je kazna ili nije adekvatna,s obzirom da sam imao priliku da citam izvestaj disciplinske komisije gde se ukazuje na nedostatke u izjavama s obe strane i gde cak izjave koje dolaze sa iste strane u velikoj vecini se ne slazu.sasagmp je napisao/la:Mislis da je kazna adekvatna?Devil je napisao/la:Dobili prazne tribine za zadnje kolo protiv Vojvodine,dobili milion dinara kazne kao klub.I jos oko 500000 pojedinacno.sasagmp je napisao/la:Bla bla truc,a dokaza nema...
Sa laicke strane kazna je poprilicno adekvatna i primerena desavanjima na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.