NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Klub i stadion je od publike a ne od smradova koji su to izjavili i kada ih poskidamo sa tih mijesta tj, sa plate nece vise nikada ni pogledati utakmice,a mi smo tu uvijek uz svoj klub,vidjecemo ko ce koga rastjerati,he he,jos kada bi imenovao barem dvojicu koji su to izjavili,da ne pretpostavljamo
A mogla bi biti ovo i tvoja patkica,da huskas raju.

Zadnja izmjena: Žbljohar, dana/u 23 nov 2010, 08:16, ukupno mijenjano 1 put.
sve u svemu mogle bi se ispuniti želje pojedinih ovdje na forumu da igraju domaći igrači, mislim na to da će cijela ekipa biti sastavljena od domaćih igrača, crni oblaci su se nadvili nad Zvijezdom, a najgore je što je uprava izgubljena i nemaju pojma šta bi trebali uraditi
mislim to je samo jedna od opcija, postoje još neke ali da ne brzamo sačekajmo naredne dane, biće sigurno burni
Ako je istina da nekome smeta publika onda je to Mesic
News: Cvitkušić sigurno ostaje!
Čekamo dalje informacije.
CIRO NE JEDI ****, ONI MOGU S TOBOM SAMO LOKAT I NIZASTA DRUGO NISUciro_ciro je napisao/la:Imamo mi mnogo ljudi u Gradačcu koji bih to mogli obavljati da skautiraju igrače, da rukovode klubom itd. Poznata sportka imena: Ešef Jašarević, Samir Duraković, Ismet Mulavdić, Josip Blažević, Budmir Mikulić (treba ga vratiti pod hitno u klub), Muhamed Jakeškić (dobro znamo da je on vidio klub do premijer lige desna ruka fadila u to vrijeme)... i druge. imamo još mnogo ljudih za to sposobnih, samo im treba dati šansu.
-
- Kontakt:
a lijepe informacije u pi.cku naglavackeseven je napisao/la:News: Cvitkušić sigurno ostaje!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Bitno da pare nisu problem,ostalo cemo lahko.
-
- Kontakt:
samo dolazi u obzir dragan jovic ili husref musemic 

samo da ne bude nikola nikic, to bi nam i bio krajdragon boy je napisao/la:samo dolazi u obzir dragan jovic ili husref musemic
-
- Kontakt:
nikic nema pojma o trenerskom poslu taj nije zabiljezio ni jedne pobjede sa juniorskom repkommmmirza je napisao/la:samo da ne bude nikola nikic, to bi nam i bio krajdragon boy je napisao/la:samo dolazi u obzir dragan jovic ili husref musemic

- mačak u čizmama
- Kontakt:
Pa dobro, čovjek nije rekao da nevaljaju navijači a publika i nije nešto. Pojedinci iz publike (ne iz navijača) hebu sve redom, igrače zvijezde, protivničke igrače, sudije, izgleda samo svoje žene ne hebu. Niko od njih da navija osim u par navrata kada njihovo navijanje traje nekih 6 do 10 sekundi.seven je napisao/la:uglavnom zadnja je informacija iz kluba da nevalja publika i da je treba otjerati,tragikomično

-
- Kontakt:
jeli zna tko kakvu je ocjenu dobio **** iz sarajeva arbitar aleckovic,vjerovatno prolaznu
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Netko iz uprave bi trebao popričati sa Mitrom Lukićem. Mislim da bi on bio pravo rješenje za zvijezdu, radi se o dobrom stručnjaku koji zna raditi svoj posao.dragon boy je napisao/la:samo dolazi u obzir dragan jovic ili husref musemic
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Nakon utakmice čuo sam kako je kontrolor rekao da je čovjek katastrofalno sudio ali da će dobiti prolaznu ocjenu jer nije pričinio materijalnu štetu, odnosno nije oštetio zvijezdu ni na koji način. Eh, tko tu koga hebe nemam pojma.dragon boy je napisao/la:jeli zna tko kakvu je ocjenu dobio **** iz sarajeva arbitar aleckovic,vjerovatno prolaznu

-
- Kontakt:
zna se ko koga hebe hebu nas i ne vade sa svih stranamačak u čizmama je napisao/la:Nakon utakmice čuo sam kako je kontrolor rekao da je čovjek katastrofalno sudio ali da će dobiti prolaznu ocjenu jer nije pričinio materijalnu štetu, odnosno nije oštetio zvijezdu ni na koji način. Eh, tko tu koga hebe nemam pojma.dragon boy je napisao/la:jeli zna tko kakvu je ocjenu dobio **** iz sarajeva arbitar aleckovic,vjerovatno prolaznu
-
- Kontakt:
zasto li se nas sekretar gospodin Terzic nakon susreta,dok im je cijeli stadion zvizdao i psovao,pozdravljao sa sucima vjerovatno im se zahvaljivao na dobrom sudjenju...sramota
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Nego mogli smo pisati kako bi voljeli da izgleda sastav zvijezde na proljeće. Možda od ovih naših želja zvijezdinoj upravi se i svidi neko, pa ga uspiju i dovesti. Ja mislim da bi zvijezda u proljetnom dijelu sa ovakvim sastavom kojeg navedem dobro prošla. Bilo bi dobro da još neko da svoj prijedlog.
Smajić
Arsenijević (Sarajevo), Vasiljević, Jusić , Brković (Čelik)
Đelmić (Drina), Hamzić, Delić, Nikić
Tosunović , Smajlović (Sloboda)
Trener: Mitar Lukić
Rezerva: Hadžiđulbić, Nezić, Moranjkić, Mašić, Vidović,
Kušljić (Rudar) Halilović (Sloboda), Ćemalović (Velež)
Mislim da ovim igračima iz drugih klubova sada ističu ugovori
Smajić
Arsenijević (Sarajevo), Vasiljević, Jusić , Brković (Čelik)
Đelmić (Drina), Hamzić, Delić, Nikić
Tosunović , Smajlović (Sloboda)
Trener: Mitar Lukić
Rezerva: Hadžiđulbić, Nezić, Moranjkić, Mašić, Vidović,
Kušljić (Rudar) Halilović (Sloboda), Ćemalović (Velež)
Mislim da ovim igračima iz drugih klubova sada ističu ugovori
-
- Kontakt:
SMAJIC
KNEZEVIC VASILJEVIC JUSIC SADIKOVIC
DELIC DAMJANOVIC
PURIC ALIMANOVIC
STOKIC
TOSUNOVIC
KNEZEVIC VASILJEVIC JUSIC SADIKOVIC
DELIC DAMJANOVIC
PURIC ALIMANOVIC
STOKIC
TOSUNOVIC
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Dobio je ocjenu 5,5 a dok je Golać za onu komediju u Travniku dobio 5.dragon boy je napisao/la:jeli zna tko kakvu je ocjenu dobio **** iz sarajeva arbitar aleckovic,vjerovatno prolaznu
Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.