ajd jednu sa mnom..nisam s tobom igrao..samir_tm87 je napisao/la:izgubio sam 1 0, frajer mi dao go u 50 min prvog poluvremena :S sad ce stavit ss
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jesi odigrao četvrto kolo i upisano ti je, ali imaš zaostalu utamici protiv Valencie (to jest mene), još prije nego što smo ja i ti počeli igrati naši predhodnici nisu odigrali. Tako da imamo utakmicu manjeDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja sam odigro 4 kolo i izgubio sam od S-Y-L-A-R tako da to mozes ispraviti,a i peto kolo sam odigro.
- samir_tm87
- Kontakt:
mah mrsko mi sada, posalji mi na pm svoj msn pa cemo veceras koju odigratjasko_juve je napisao/la:ajd jednu sa mnom..nisam s tobom igrao..samir_tm87 je napisao/la:izgubio sam 1 0, frajer mi dao go u 50 min prvog poluvremena :S sad ce stavit ss
LBJ MVP jav imi se da odigramo sesto kolo
-
jasko_juve
- Kontakt:
..hvala na cestitkamaUnforgotten je napisao/la:Niđe veze, jbt jesi konto da i strijelce priznaš?!Donnie Darko je napisao/la:ako se mene pita, ja bih ovo priznao kao 6:2, naravno ako je unforgoten namjerno izasao. ako upisemo kao 3:0 onda ce mnogi koristit to pravilo i popravljat gol razliku kad gube po 4,5 ili 6 golova razlike.muhovic je napisao/la:..e jbg,igram 6.kolo sa unforgottenom i oko 75. min. pri rezultatu 6:2 za mene prekide se veza,da li je on izasao ili ne,nije fer![]()
3:0 mozemo upisivat ako u trenutku kad izadje iz igre gubi sa 3 ili manje razlike.
emire sta mislis?
I da, namjerno sam izašao, jer mi je sve u onoj tekmi išlo na neku stvar.![]()
Pitanjce:
Mogu ja uzet neki drugi tim kada neko odustane. Npr: dosad sam mogao uzet Tott'ham, West Ham...
Za kraj čestitke protivniku, puno sreće u nastavku lige
@Donnie Darko: ..znaci ovo pikaj ili kao 3:0 ili kao 6:2,meni je svejedno
ajde neko eu2
ss.ba
ss.ba
ss.ba
ss.ba
-
jasko_juve
- Kontakt:
DiNno je napisao/la:ajde neko eu2
ss.ba
ss.ba
hajde cekam
ja odigrao jednu vecjasko_juve je napisao/la:DiNno je napisao/la:ajde neko eu2
ss.ba
ss.ba
hajde cekam
eto me ako nema nikog
Jeli odigrana utakmica Palermo-Atletico Madrid, jer nisam vidio na službenoj stranici sliku sa te utakmica,a trebala je biti odigrana u 5.kolu?
- Unforgotten
- Kontakt:
@ juve 0244
Mislim da treba bit 0:3 (Atletico da pobijedi, ali pitaj Donnie-a
)
Hoće ko friendly?
eu2
ss.ba
123
Ja čekaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Edit: Hoće li tabela ubrzo?
Mislim da treba bit 0:3 (Atletico da pobijedi, ali pitaj Donnie-a
Hoće ko friendly?
eu2
ss.ba
123
Ja čekaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Edit: Hoće li tabela ubrzo?
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kakvo je stanje sa Trasimaco-m. Igra li on jos ligu. Jer sljedece kolo protiv njega igram 
Hoce ko sa mnom igrat? haris
soba: Chelsea
password: majstor
Cekaaaaaaaam!
Cekaaaaaaaam!
-
jasko_juve
- Kontakt:
nema te nigdjevita17 je napisao/la:Hoce ko sa mnom igrat? haris
Cekaaaaaaaam!
Evo me ako si raspoložen da igramosamir_tm87 je napisao/la:mah mrsko mi sada, posalji mi na pm svoj msn pa cemo veceras koju odigratjasko_juve je napisao/la:ajd jednu sa mnom..nisam s tobom igrao..samir_tm87 je napisao/la:izgubio sam 1 0, frajer mi dao go u 50 min prvog poluvremena :S sad ce stavit ss
LBJ MVP jav imi se da odigramo sesto kolo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- samir_tm87
- Kontakt:
aj napravi
Europe 2samir_tm87 je napisao/la:aj napravi
soba lbj
pw 123
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Evo tabela nakon petog kola:
Tabela 1:

Tabela 2:

Tabela 3:

Evo to su tabele nakon 5 odigrani kola, ako ima grešaka javite. A nije mi jasno za ovu utakmicu Palermo - Atletico Madrid jer je nema na oficijalnoj temi 1,2,3 lige, pa sad ostavio kao da nije odigrana - : -(nikom bodovi).
Treba vidjeti da se odigraju ove utakmice, prije kraja sezone, kako bi tabela bila preglednija da nema niko manje kola. (ovo se odnosi na ove utakmice koje nisu nikako odigrane jer tad nisu imale vlasnike).
Edit: Hvala Unforgotten na ukazanoj grešci, evo ispravljeno je.
Tabela 1:

Tabela 2:

Tabela 3:

Evo to su tabele nakon 5 odigrani kola, ako ima grešaka javite. A nije mi jasno za ovu utakmicu Palermo - Atletico Madrid jer je nema na oficijalnoj temi 1,2,3 lige, pa sad ostavio kao da nije odigrana - : -(nikom bodovi).
Treba vidjeti da se odigraju ove utakmice, prije kraja sezone, kako bi tabela bila preglednija da nema niko manje kola. (ovo se odnosi na ove utakmice koje nisu nikako odigrane jer tad nisu imale vlasnike).
Edit: Hvala Unforgotten na ukazanoj grešci, evo ispravljeno je.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 29 jan 2011, 20:41, ukupno mijenjano 2 puta.
- Unforgotten
- Kontakt:
Ja (Feyenoord) imam veću gol razliku od Bavariana, ali ne'a veze, sjajan posao sa tabelama 
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
- majestic24
- Kontakt:
Molim objasnjenje od saveza u vezi ove moje utakmice s fahrenheitom.
Znaci utakmica je dogovorena,odigrana do 89 minute i pri promjeni igraca zacrnio mi je ekran. Nakon par sekundi zatvorio sam PES.
6 pravilo koje govori o neodigravanju utakmice,doticni sebi moze nabiti u guzicu. Ja i on smo igrali mec tako da od tog pravila nema nista.
Igrao sam utakmicu s "samo FKS" i tip me bio ubio u pojam u prvih 45 minuta i vodio je 2:0 nakon cega je njemu bio zacrnio ekran. Onda sam i ja mogao biti "pussy" i reci mu "izasao si i to je to,hocu da se za mene registrira 3:0",al za mene je ovo igrica. Ako je pravilo da se ponovi mec kad zacrni ekran,u cemu je onda problem? Jel ti toliko stalo do tog hebenog boda?? Pa hajd ponovi ,mozes me i dobiti.
Ja ovaj rezultat necu prihvatiti i nezanima me nista. Drugi su ponavljali meceve,drugima sam ponavljao meceve,sad kad i meni treba da se ponovi-PONOVIT CE SE!
Znaci utakmica je dogovorena,odigrana do 89 minute i pri promjeni igraca zacrnio mi je ekran. Nakon par sekundi zatvorio sam PES.
6 pravilo koje govori o neodigravanju utakmice,doticni sebi moze nabiti u guzicu. Ja i on smo igrali mec tako da od tog pravila nema nista.
Igrao sam utakmicu s "samo FKS" i tip me bio ubio u pojam u prvih 45 minuta i vodio je 2:0 nakon cega je njemu bio zacrnio ekran. Onda sam i ja mogao biti "pussy" i reci mu "izasao si i to je to,hocu da se za mene registrira 3:0",al za mene je ovo igrica. Ako je pravilo da se ponovi mec kad zacrni ekran,u cemu je onda problem? Jel ti toliko stalo do tog hebenog boda?? Pa hajd ponovi ,mozes me i dobiti.
Ja ovaj rezultat necu prihvatiti i nezanima me nista. Drugi su ponavljali meceve,drugima sam ponavljao meceve,sad kad i meni treba da se ponovi-PONOVIT CE SE!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.