NK Vitez
Re: NK Vitez
Čestitke iz Ljubuškog 

- hskzmostar
- Kontakt:
Cestitke na viteskoj borbi!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Hvala svima na iskrenim cestitkama! hvala punoooo

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
- Kontakt:
Mozes li mi objasniti sta kako sa ti statutom?BatistutA19 je napisao/la:Cestitke komsije na opstanku i drago mi dto ste ostali i zasluzili ste i dokazali danas cisto i tek se sad vide ona 3 boda protiv Celika uz onakvu losu igru.Vidimo se u ligi 12 na Bilinom il u Vitezu zavisi od naseg statuta ..lijep pozz
Veceras docek igraca,ima da goriiiiiii!!! Velika stvar za jedan manji gradic jer ce ostati upisano da je Vitez bio clan novog formata takmicenja tj. lige 12,ovo je isto da smo osvojili ligu,puno puta u sezoni ismijavani,s zeljama da ispadnemo,provokacijama da smo mali klub i da ne zasluzujemo tu biti.. Ostali smo,i bit cemo jos jaci iduce sezone.. Velika stvar sto ce se stadion znatno poboljsati,u planu je natkrivanje domace tribine,semafor i novi travnjak..Samo je bilo vazno ostati... Vidimo se dogodine

@Cocaine druzeee ako treba kupusa navrni u Vitez bit ce sleper za tebe pun,da imas tijekom cijele godine da prehranis obitelj,a i armiju navijaca! Ostali smo,napij se vcrs..dabe si provocirao,vcrs je slavlje u vitezu,dodi pa uzivaj

@Cocaine druzeee ako treba kupusa navrni u Vitez bit ce sleper za tebe pun,da imas tijekom cijele godine da prehranis obitelj,a i armiju navijaca! Ostali smo,napij se vcrs..dabe si provocirao,vcrs je slavlje u vitezu,dodi pa uzivaj

TH 1950
Pa ako se usvoji novi statut, Robijasi se vracaju na Bilino, ako se ne usvoji onda samo prate Celik na gostujucim tekmama..GixUltras1947 je napisao/la:Mozes li mi objasniti sta kako sa ti statutom?BatistutA19 je napisao/la:Cestitke komsije na opstanku i drago mi dto ste ostali i zasluzili ste i dokazali danas cisto i tek se sad vide ona 3 boda protiv Celika uz onakvu losu igru.Vidimo se u ligi 12 na Bilinom il u Vitezu zavisi od naseg statuta ..lijep pozz

Svaka čast vitezovima,
kapa do poda Branku...
Pozdrav iz grada prvaka;)
kapa do poda Branku...
Pozdrav iz grada prvaka;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Čestitke vitezovi.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Čestitke na opstanku 

Pridružujem se čestitkama. 

- SuljoNezirovic
- Kontakt:
Cestitke iz Tuzle! Hvala na gostoprimstvu jos jednom 

"Fašizam je poražen ali nije iskorijenjen. Smrt fašizmu, Sloboda Tuzla!" By Drug Franto Bauzek
- BatistutA19
- Kontakt:
Statut kratko i jasno to je novi sistem rada cist regularan da,se zna sve ko sta i kako radi da,se zna svaka marka i plus reprogam da se potpise da se pocne vracat dug ..Znas li ti npr da je jedan Laudrup iz Danske npr potpiso za Celik ugovor oko 2 miliona eura da bi otiso u roku 24 h iz Celika a ko je te pare kako uzo boga pitaj nit je ga ko vidio al je potpiso za ..To samo 1 primjer sta se radilo..Al daj boze da se statut usvoji do lige 12...pozzGixUltras1947 je napisao/la:Mozes li mi objasniti sta kako sa ti statutom?BatistutA19 je napisao/la:Cestitke komsije na opstanku i drago mi dto ste ostali i zasluzili ste i dokazali danas cisto i tek se sad vide ona 3 boda protiv Celika uz onakvu losu igru.Vidimo se u ligi 12 na Bilinom il u Vitezu zavisi od naseg statuta ..lijep pozz
-
- Kontakt:
Sta bi se sad trebalo gradit na stadionu i sta savez trazi od klubova da se izgradi?
Vala cu vam i ja cestitati posto imam dobre namjere, pljuvali vi nas ne pljuvali. 
Pogotovo zbog onih 11 minuta produzetka utakmice

Pogotovo zbog onih 11 minuta produzetka utakmice

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Svaka cast na utakmici u bl. Dosli, odigrali posteno i zasluzeno izborili opstanak. Solidna ekipa, dobar trener, jos jednom sve cestitke.
A bilo je zanimljivih, oku prijatnih posjetiteljki iz viteza na zapadnoj tribini gradskog stadiona u bl
A bilo je zanimljivih, oku prijatnih posjetiteljki iz viteza na zapadnoj tribini gradskog stadiona u bl

vlakanje je napisao/la:Svaka cast na utakmici u bl. Dosli, odigrali posteno i zasluzeno izborili opstanak. Solidna ekipa, dobar trener, jos jednom sve cestitke.
Hvala na cestitkama,jbg netko je morao biti donji! haha znam znam,bilo je i finih banjalucanki,steta sto duze nisam mogao ostati gore poslije utakmicee

@Mokroguz hvala,cestitke i vama

TH 1950
Sta god grobari da trazili Vitez bi trebao sto prije prosiriti stadion jer ce biti potreban veci kapacitet minimum 6 000. Novi teren, krov, reflektori i jedan mocan semafor. Iduce sezone kada Vitez bude igrao evropske tekme da igra na svom stadionu.GixUltras1947 je napisao/la:Sta bi se sad trebalo gradit na stadionu i sta savez trazi od klubova da se izgradi?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
- Kontakt:
To bi bilo extra ali tesko.Cepi1981 je napisao/la:Sta god grobari da trazili Vitez bi trebao sto prije prosiriti stadion jer ce biti potreban veci kapacitet minimum 6 000. Novi teren, krov, reflektori i jedan mocan semafor. Iduce sezone kada Vitez bude igrao evropske tekme da igra na svom stadionu.GixUltras1947 je napisao/la:Sta bi se sad trebalo gradit na stadionu i sta savez trazi od klubova da se izgradi?
-
- Kontakt:
Za opstanak se ne morate brinuti. Imate jednog od najboljih trenera u PL
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.