RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Koliko policije a unjeli su baklju, to je kao prvo, kao drugo, možda je bilo namjere da se puste baklje unutra, jer kakav je sigurno pregled bio nemoguće je da neko baklju unese. Sve je to sumnjivo. I kako je snimljen, svašta.
- Stone Island
- Kontakt:
Jesi li rekao svoje ? Vozdra !miki27 je napisao/la:Bože sačuvaj. Krnjav, prljav daleko mu kuća.

slinav lik ti si neki- ako ikad skontas ovo, sjetit ces me se.. do tada- dimi..miki27 je napisao/la:Ti si mali miš koji cvrkuće iz daleka. A što se snimka tiče pogledajte bljesak info i sve će vam jasno biti.nem73 je napisao/la:ja sam taj- stas sad? aj bola dimi slino..miki27 je napisao/la:Sve je snimljeno vidi se momak kako pali baklju i baca je na punu donju tribinu. Nebi mu rado bio u koži.
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
-
- Kontakt:
30 god. Lazni frajeru...Zrinjski 1905,Velez 1922,Vehlez 1995....i sad znam bolje sastav pravog multinacionalnog gradskog Veleza iz 80-ih nego ti.....mali covjece sa velikim kompleksima...dimi putko....UMDiNno je napisao/la:imas li ti vise od 15 godina,pa znas je velez ime u odnosu na svinjski,i vi ste lopovi pravi,kako te nije stid,klocu jedan.vi ste jedne kukavice i lopoviplayerbobo je napisao/la:Secicu,imas stan u trznom 50% jeftinije...Kreso Kordic ce te provest po njemu kao i po sesnestercu danas...a vi Red(od stida) Army(cuj army,vise mozda picici) na vasoj televizji se ne cujete iako ste od nje 8 puta blizi nego Ultrasi...nadam se da ste dobro upamtili kako izgleda Sampionski stadion jer vec je odluceno da vam nema vise dolaska...NIKAD.nas libo racku za vas pasnjak...Vi ste nasa Severina...rodjeni ale ale...
imas svoju temu matore, **** s ove!playerbobo je napisao/la:30 god. Lazni frajeru...Zrinjski 1905,Velez 1922,Vehlez 1995....i sad znam bolje sastav pravog multinacionalnog gradskog Veleza iz 80-ih nego ti.....mali covjece sa velikim kompleksima...dimi putko....UMDiNno je napisao/la:imas li ti vise od 15 godina,pa znas je velez ime u odnosu na svinjski,i vi ste lopovi pravi,kako te nije stid,klocu jedan.vi ste jedne kukavice i lopoviplayerbobo je napisao/la:Secicu,imas stan u trznom 50% jeftinije...Kreso Kordic ce te provest po njemu kao i po sesnestercu danas...a vi Red(od stida) Army(cuj army,vise mozda picici) na vasoj televizji se ne cujete iako ste od nje 8 puta blizi nego Ultrasi...nadam se da ste dobro upamtili kako izgleda Sampionski stadion jer vec je odluceno da vam nema vise dolaska...NIKAD.nas libo racku za vas pasnjak...Vi ste nasa Severina...rodjeni ale ale...
- Stone Island
- Kontakt:
Zahvaljuujem !steve-o je napisao/la: @Stone Island: welcome back buraz

-
- Kontakt:
Kralju ne sjede nam dole na tribini bacaci kladiva i koplja pa da do gore bace....Red Bull je napisao/la:miki27 je napisao/la:Uzgred da vam napomenem da je vaš momak što je bacio baklju sa gornje tribine na djecu i starce koji su mirno posmatrali meč na donjoj tribini simljen i to vrlo kvalitetno i sutra može očekivati da mu zakucaju na vrata. Lako je mogao neko poginuti. Ali eto vas tamo.
A šta ćemo za one što su im djeca donosila kamenice da nas "penzioneri" gađaju?? Prvo su počele kamenice sa donje tribine na gornju...
- el-fighter
- Kontakt:
Šteta za ovaj poraz, ali nema veze. Nismo iskoristili šansu da se bodovno primaknemo Borcu. Nisam bio na tekmi, ali u svakom izvještaju stoji da smo bili bolji većinu utakmice, ali da nismo imali sreće.
Čestitke Zrinjskom na pobjedi.
Čestitke Zrinjskom na pobjedi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
pokucat ce mu vas Ismet ili Nijaz...jer mora,,jer je to politika ,jer niste vecina u gradu,jer ce na kraju zavrsiti u zatvoru za pokusaj ubojstva,jer ne smijete pruti...momcino!!!steve-o je napisao/la:jer ces mu ti otici pokucati na vrata jelde momcino??miki27 je napisao/la:Sve je snimljeno vidi se momak kako pali baklju i baca je na punu donju tribinu. Nebi mu rado bio u koži.
naletih na ovu sliku na Rodjeni-Mostar forumu
http://www.rodjenitv.com/images/stories ... rbi_15.jpg
http://www.rodjenitv.com/images/stories ... rbi_15.jpg
Realno prvi dio je bio izjednačen, možda mala prednost Veležu, drugi dio Velež osim toga poništenog pogotka nije uputio loptu ka golu Zrinjskog. Branili su se i tu su popušili, da su igrali kao prvi dio bilo bi sve otvoreno, ovako nije fer da pričate da ste bili bolji kada niste. Ne pričam napamet bio sam na utakmici, a i pogledao snimku. Zrinjski je zasluženo dobio.
-
- Kontakt:
http://www.****/content/view/39288/158/
evo slika al nek se zna da je baklja dosla od ultrasa,mi je samo vracamo!!!
a topovsli udar u vrapicima je isto od vas kad ste malom iliji umalo ruku otkinuli
evo slika al nek se zna da je baklja dosla od ultrasa,mi je samo vracamo!!!
a topovsli udar u vrapicima je isto od vas kad ste malom iliji umalo ruku otkinuli
nebih rekao klocu jedan kako se izrazavas,"vas"stadion vi nemate svog stadiona taj neki vas tim je tim kriminalaca i lopova i **** s teme normalnih timova idi na te vase botovskeplayerbobo je napisao/la:30 god. Lazni frajeru...Zrinjski 1905,Velez 1922,Vehlez 1995....i sad znam bolje sastav pravog multinacionalnog gradskog Veleza iz 80-ih nego ti.....mali covjece sa velikim kompleksima...dimi putko....UMDiNno je napisao/la:imas li ti vise od 15 godina,pa znas je velez ime u odnosu na svinjski,i vi ste lopovi pravi,kako te nije stid,klocu jedan.vi ste jedne kukavice i lopoviplayerbobo je napisao/la:Secicu,imas stan u trznom 50% jeftinije...Kreso Kordic ce te provest po njemu kao i po sesnestercu danas...a vi Red(od stida) Army(cuj army,vise mozda picici) na vasoj televizji se ne cujete iako ste od nje 8 puta blizi nego Ultrasi...nadam se da ste dobro upamtili kako izgleda Sampionski stadion jer vec je odluceno da vam nema vise dolaska...NIKAD.nas libo racku za vas pasnjak...Vi ste nasa Severina...rodjeni ale ale...
Kako vam se nije mrsko raspravljati sada...Usutite...
-
- Kontakt:
Poserem vam se u usta svima koji imate snage pricati o nekakvom fudbalu, navijanju, grupama, na dan kad je covjek zbog fudbala izgubio zivot. Mrs stoko.
Potpis!pokusni_kunic je napisao/la:Poserem vam se u usta svima koji imate snage pricati o nekakvom fudbalu, navijanju, grupama, na dan kad je covjek zbog fudbala izgubio zivot. Mrs stoko.
Nikad je nećete imati, ovo je BOSNA I HERCEGOVINA i ako budemo morali ratovati i istrijebiti vas iz korijena uradit ćemo to ali tuđmanovu takozvanu herceg bosnu nećete doživjeti nikad[/quote]senad82 je napisao/la:zar nema neko automatsko hladjenje za ovog debila?nem73 je napisao/la:Kojoj drzavi jadan ne bio..pa nas odavno boli racku za tu vasu drzavicu....mi smo vecina u nasoj drzavi.---Herceg-Bosni...playerbobo je napisao/la:isto ko sto vi niste vecina u nasoj drzavi, nema vas ni 400.000, zato tisu misu
potpis
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Još da kažem kad tad će neko od vas doći u bilo koji grad sa,ze,mo itd i najebat ćete pravo
F.K. SARAJEVO
Kojoj drzavi jadan ne bio..pa nas odavno boli racku za tu vasu drzavicu....mi smo vecina u nasoj drzavi.---Herceg-Bosni...[/quote]playerbobo je napisao/la:isto ko sto vi niste vecina u nasoj drzavi, nema vas ni 400.000, zato tisu misu
koji si ti jadan lik cccc, haj' ponovit cu it opet: **** s nase teme kretenu
ovaj post gore koji govori o našoj državi je sramota za ovaj portalfixator je napisao/la:zar nema neko automatsko hladjenje za ovog debila?nem73 je napisao/la:Kojoj drzavi jadan ne bio..pa nas odavno boli racku za tu vasu drzavicu....mi smo vecina u nasoj drzavi.---Herceg-Bosni...playerbobo je napisao/la:isto ko sto vi niste vecina u nasoj drzavi, nema vas ni 400.000, zato tisu misu
jadno i bijedno[/quote]
BAREM MI IMAMO DRZAVU,STO SE ZA OVOG JADNIKA NEMOZE RECI

Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.