Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Novi trener Real Madrida?

Jürgen Klopp
26
20%
Rafael Benitez
36
28%
Julen Lopetegui
7
5%
Pep Guardiola
20
16%
Unai Emery
9
7%
ostanak Ancelottia je najbolje rjesenje
30
23%

Ukupno glasova: 128

messilla
Kontakt:

Re: Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)

Post Postao/la messilla » 21 feb 2016, 19:03

Kawhi je napisao/la:
messilla je napisao/la:Dobro ba ljudi pa tjerate nas da navijamo za vas protiv Atletica naredne sedmice :hmmmm:
Cholo rapes Zidane sljedeće sedmice.
Bit će makar iks, nadam se :hmmmm:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 feb 2016, 19:05

Onoga trenutka kad je Perez doveo Beniteza i ostavio Ronalda u ekipi, tad je sezona i bila osuđena na propast.Jer Benitez je nikakav trener, a Ronaldo je igrač koji u ovom trenutku možda i guši igru Reala, bez obzira što i dalje redovno postiže golove, ali nekad je to nedovoljno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

leorey
Kontakt:

Re: Real Madrid CF

Post Postao/la leorey » 21 feb 2016, 21:18

L-Train je napisao/la:Dajte ljudi jos ce neko pomisliti da smo s Casemirom igrali nesto bolje a isti krac bio.Dobar defanzivno ali los s loptom u nogama i kakva su to poredjenja s Makeleleom svega vam :rol: ovoj ekipi je presudjeno jos prije pocetka sezone dolaskom Beniteza posle njega nam ni Zidane niti bilo ko drugi ne moze pomoci,posebno ne kada dodjes na polovini sezone nema tu vremena da u hodu mjenjas nesto drasticno.Baciti sve karte na LP samo da se vrate svi povrijedjeni pa sta bude ali daj Boze da bilo sta bude realno.
Meni samo nije jasno , kao vjerujem ni svakom normalnom poznavaocu nogometa, zasto je Pero otpustio Carleta , nevezano ko je trebao biti novi trener. Svake 2 godine mijenjate trenera i sredinu terena. Tako ne bi uspio niko, pogotovo pored ovakve Barcelone. Svake sezone novi lik dodje u sredini terena, a proda se neki standardni, ni Bog to ne bi ukomponovao. Kovacic je dobar igrac ali nije kalibar jednog Madrida , taj nije standardan bio ni u Interu. Prodale se igracine kao sto su Ozil, Di Maria, Alonso, Khedira i doveli poluigraci kao sto su James, Casemiro, Kovacic.

Stvarno ne provociram, ali tjerate i mene da navijam za vas u Madrilenu.
27.10.2020

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 21 feb 2016, 21:31

mora da ih danas nije zidan izgrlio kako treba prije utakmice pa su zato kiksali....

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 21 feb 2016, 21:34

:rol:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 22 feb 2016, 00:07

Policeman je napisao/la::rol:
slika

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 22 feb 2016, 00:10

leorey je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Dajte ljudi jos ce neko pomisliti da smo s Casemirom igrali nesto bolje a isti krac bio.Dobar defanzivno ali los s loptom u nogama i kakva su to poredjenja s Makeleleom svega vam :rol: ovoj ekipi je presudjeno jos prije pocetka sezone dolaskom Beniteza posle njega nam ni Zidane niti bilo ko drugi ne moze pomoci,posebno ne kada dodjes na polovini sezone nema tu vremena da u hodu mjenjas nesto drasticno.Baciti sve karte na LP samo da se vrate svi povrijedjeni pa sta bude ali daj Boze da bilo sta bude realno.
Meni samo nije jasno , kao vjerujem ni svakom normalnom poznavaocu nogometa, zasto je Pero otpustio Carleta , nevezano ko je trebao biti novi trener. Svake 2 godine mijenjate trenera i sredinu terena. Tako ne bi uspio niko, pogotovo pored ovakve Barcelone. Svake sezone novi lik dodje u sredini terena, a proda se neki standardni, ni Bog to ne bi ukomponovao. Kovacic je dobar igrac ali nije kalibar jednog Madrida , taj nije standardan bio ni u Interu. Prodale se igracine kao sto su Ozil, Di Maria, Alonso, Khedira i doveli poluigraci kao sto su James, Casemiro, Kovacic.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 22 feb 2016, 02:53

andro234 je napisao/la:
leorey je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Namjerno sam njega stavio. Kod Mourinha bio standardan, velika radilica na terenu kao Rakitic danas nama. On je zajedno sa Alonsom znao pojesti sredinu one Barce koja je imala najbolju vezu svih vremena. A vi sa ovom danas , jacom kako vi mislite, ne mozete prismrdit danasnjoj Barcinoj, koja je dosta slabija nego onda kad su Xavi i Iniesta u prajmu dominirali.

Zapravo sad niste u stanju uzeti sredinu klubovima koje ste pod Mourinhom svo vrijeme taslacili 4 razlike.
27.10.2020

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 22 feb 2016, 13:27

leorey je napisao/la: Namjerno sam njega stavio. Kod Mourinha bio standardan, velika radilica na terenu kao Rakitic danas nama. On je zajedno sa Alonsom znao pojesti sredinu one Barce koja je imala najbolju vezu svih vremena. A vi sa ovom danas , jacom kako vi mislite, ne mozete prismrdit danasnjoj Barcinoj, koja je dosta slabija nego onda kad su Xavi i Iniesta u prajmu dominirali.

Zapravo sad niste u stanju uzeti sredinu klubovima koje ste pod Mourinhom svo vrijeme taslacili 4 razlike.
Ma Khedira je danas najbolji igrač Juvea.
Nisu Modrić, James, Kroos i Kovačić slabiji od te sredine samo su se ti bivši igrači lakše zajedno uklapali. Danas se pokušava igrati bez defanzivnog veznog što nijedna druga ekipa ne radi. A napadači, koja god 3 da budu u napadu ne žele raditi u odbrani. Sad su Jese i Isco igrali napadače i nisu ništa bolji defanzivno od Balea i Benzeme.
U klubu moraju shvatiti da odbrana počinje od Ronalda i da je on ovakav lišen defanzivne odgovornosti najveća štetočina u svijetu fudbala. To se i nije primijetilo toliko kad smo imali Khediru, Di Mariu i druge da trče bez prestanka, ali danas je očigledno. Najgore je što je očigledno da ostalim smeta takav status Ronalda, odnosno da su se prilagodili neradu pa se ni oni ne trude. Druga bitna stvar je da Kroos ne može bez igrača poput Khedire, odnosno da nijedna ekipa ne može bez takvog igrača. Mi imamo jednog u Casemiru i koji je odlično odigrao sve minute no trenutno je zaboravljen.

Casemiro
Modrić Kroos/Kovačić/James

je neka idealna sredina za ovu ekipu.

A i Zizu je milion puta slabiji stručnjak od jednog Carla, a kamoli Rafe i Prevoditelja tako da ćemo nastaviti da izgledamo kao **** još nekih godinu i po. Cijeli klub je u krizi jer se već odavno više cijene Ronaldove individualne nagrade i golovi nego timski uspjeh.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 22 feb 2016, 15:37

Tacno sve. Svaki klub treba jednog igraca da pokriva i trci za jaka krila. Jer Barca je mogla dovesti zvijezdu, ali je uprava tj trener shvatio da neko mora i trcat za Messija i Alvesa i pokrivat njegovu stranu. A ovaj iznad se nasmijao kad sam spomenuo Khediru. Vjerovatno sr nasmijao zato sto ne kosta 70 mil, nije maneken i galaktikos pa odmah ne moze valjat. To su neznalice nogometne i slicno razmislja i Perez.
27.10.2020

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 feb 2016, 15:39

Kakav Khedira jadan ne bio :mrgreen: , lik nije znao loptu uštopati kako treba, nama fali Di Maria iz sezone kad smo osvojili LP, on je bio taj koji je vukao i naprijed i nazad.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 22 feb 2016, 16:18

Kawhi je napisao/la:
leorey je napisao/la: Namjerno sam njega stavio. Kod Mourinha bio standardan, velika radilica na terenu kao Rakitic danas nama. On je zajedno sa Alonsom znao pojesti sredinu one Barce koja je imala najbolju vezu svih vremena. A vi sa ovom danas , jacom kako vi mislite, ne mozete prismrdit danasnjoj Barcinoj, koja je dosta slabija nego onda kad su Xavi i Iniesta u prajmu dominirali.

Ma Khedira je danas najbolji igrač Juvea.
Nisu Modrić, James, Kroos i Kovačić slabiji od te sredine samo su se ti bivši igrači lakše zajedno uklapali. Danas se pokušava igrati bez defanzivnog veznog što nijedna druga ekipa ne radi. A napadači, koja god 3 da budu u napadu ne žele raditi u odbrani. Sad su Jese i Isco igrali napadače i nisu ništa bolji defanzivno od Balea i Benzeme.
U klubu moraju shvatiti da odbrana počinje od Ronalda i da je on ovakav lišen defanzivne odgovornosti najveća štetočina u svijetu fudbala. To se i nije primijetilo toliko kad smo imali Khediru, Di Mariu i druge da trče bez prestanka, ali danas je očigledno. Najgore je što je očigledno da ostalim smeta takav status Ronalda, odnosno da su se prilagodili neradu pa se ni oni ne trude. Druga bitna stvar je da Kroos ne može bez igrača poput Khedire, odnosno da nijedna ekipa ne može bez takvog igrača. Mi imamo jednog u Casemiru i koji je odlično odigrao sve minute no trenutno je zaboravljen.

Casemiro
Modrić Kroos/Kovačić/James

je neka idealna sredina za ovu ekipu.

A i Zizu je milion puta slabiji stručnjak od jednog Carla, a kamoli Rafe i Prevoditelja tako da ćemo nastaviti da izgledamo kao **** još nekih godinu i po. Cijeli klub je u krizi jer se već odavno više cijene Ronaldove individualne nagrade i golovi nego timski uspjeh.
Povlacis li onu hrpu govvana od postova koje si ispisao o Khediri dok je bio u Realu?
Kroos moze igrati bez takvog igraca i igrao je, i bio je odlican, kao i svi veznjaci. Problem je sto Zidane i u odsustvu velske rugobe igra 4-3-3.
Igraci se ne trude jer im nema ko reci da se trude. Ne znam u kojem svijetu za kurcobolju 10 igraca moze biti kriv 11-ti umjesto onog ciji je zadatak da tu kurcobolju odstrani? U tvom nekom?

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 22 feb 2016, 16:25

Toxicity je napisao/la:Kakav Khedira jadan ne bio :mrgreen: , lik nije znao loptu uštopati kako treba, nama fali Di Maria iz sezone kad smo osvojili LP, on je bio taj koji je vukao i naprijed i nazad.
Ma Khediru sam samo naveo kao primjer. Takvi igraci se malo cijene ali obavljaju dosta posla koje ljudi ne vide. On nije bio tehnicki potkovan ali je to mijenjao trkom. Kao Rakitic danas npr. Ali samo zato sto nije galaktikos , on ne zna loptu ustopat. A kod Mourinha bio 3 god standardan. Danas imate takvog igraca u vidu Casemira koji je jos tehnicki mnogo bolji od Khedire ali ga ne koristite. On je Clasico morao poceti. Kod nas Busquets eto ko nije zvijezda , ali uvjeravam te da nam je on poslije Messija daleko najvazniji igrac. I to godinama. I to nije slucajno , svi su odlazili i dolazili, on je samo ostajao. Ali ne on je ubleha i glumac , Matic je ipak bolji :lol:
27.10.2020

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 feb 2016, 17:16

Smijesno mi usporedjivat vase igrace koji obavljaju "prljav" posao i Khediru ;), em sto jedan Busquets ima skoro najvise nogometnog znanja u timu ima odlicno čitanje igre, jedan Rakitic svako malo dadne neki eurogol. Taj klasicni DMF je u laganom izumiranju, ima njih par sto su WC, ali taj igrac danas mora znati i igrati
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 feb 2016, 19:26

slika

:mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 feb 2016, 18:21

Kako ste vi nesposobni jbt slika
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 feb 2016, 18:27

messilla je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
messilla je napisao/la:Dobro ba ljudi pa tjerate nas da navijamo za vas protiv Atletica naredne sedmice :hmmmm:
Cholo rapes Zidane sljedeće sedmice.
Bit će makar iks, nadam se :hmmmm:
:rol:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 feb 2016, 18:31

Zafrka te Atletiko za 1 go, nije zar da cete opet izgubiti u ss.ba ligi :P
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 feb 2016, 18:35

Mokes je napisao/la:Zafrka te Atletiko za 1 go, nije zar da cete opet izgubiti u ss.ba ligi :P
Ne mogu da vjerujem da me nisu ispratili. S kim ja igram. :tokralju:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 27 feb 2016, 18:48

madridisti :rol: :rol: :rol: :rol:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.