FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2017, 16:08

Sam Zakaric na press-u je rekao da ispadanje od AIK-a za njih nece predstavljati veliko razocarenje i da se okrecu ligi. Cilj je bio da se prodje prvo pretkolo,a sve ostalo bi bio neki bonus. Uz 2 pojacanja ova ekipa se mogla bolje nositi sa AIK-om,ali je trenutno GOSK nasa realnost.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 21 jul 2017, 16:43

AIK je bolja ekipa i klub u svim segmentima.Nismo se obrukali,jedan remi i podnošljiv poraz.Bolje nije moglo.Treba nam jedan potentni veznjak i golgeter.Idemo pobjedom startati u prvenstvu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 jul 2017, 16:49

nide je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Jeste djeca bi prosla AIK-a, predvođeni Dadom.

@Alipasino treba nama dosta para za pojacanja ali nema ocigledno.
Hmmm pričamo mnogo o novcu i pojačanjima. Ja još nisam skonto fazon zašto se pravili ugovori sa onolikom našom djecom i onda ih trenirati u B timu bez utakmica Itd. Za mene je logično da se riješiš nekih starih igrača koje plaćaš masno. Dovedeš dva do tri pojačanja i ostalo staviš djecu da oru grbavicom. Ubjeđen sam da bi imali kilometre i kilometre vise pretrčane na kraju sezone nego sa ovim staronjama. Što je još gore od njih nećeš ni marke više dobiti u vidu nekoga transfera a od ovih mladi imaš čemu da se nadaš. Vidjeli smo da to takozvano iskustvo ne donosi titule na Grbavicu pa sa te tračke gledišta možemo i sa našim juniorima izboriti Evropu i neko treće mjesto u PL.
B tim je napravljen kako bi se utisale navijacke strasti nakon jos jedne propale sezone bez trofeja. To nije tesko shvatiti, dodvoravanje i ispunjavanje navijackih zelja je primarni posao Uprave. Glasno smo rekli hocemo nasu djecu i dobili smo. Potpisani ugovori sa cijelom juniorskom ekipom, a ozbiljno ne racunamo ni na jednog.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2017, 17:01

Prva cetri kola 12 bodova!!!
Pod moranje!!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 21 jul 2017, 17:06

irfo je napisao/la:Prva cetri kola 12 bodova!!!
Pod moranje!!!
Pod moranje je IGRA !!! Necu da se Zeljo brani protiv mladosti viteza goska i slicnih !!! Vec smo to pisali kako rezultat bez igre ne traje dugo pa tako smo izgubili titulu.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 21 jul 2017, 17:07

Jednostavno gledati na sve to u interesu Zelje. Slavko ima ogromno primanja za nase uslove, a mi s njim igramo kriminalno. Jednostavno je dovoljno tu da vidimo da napredka nema i to je to. Hvala lijepo i dovidjenja.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2017, 17:13

Treba i igracki kadar dobro "ocistiti". Neki su umislili da je klub njihov i da ih niko ne smije i ne moze zamijeniti u prvih 11.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2017, 17:14

samoposmatram je napisao/la:Zeba i Blagojevic su kuhali u sebi kad su izlazili iz igre. Zamjena Zeba Ramovic nigdje veze. Najjaci organizator napada izlazi iz igre, za debitanta... Ja licno nisam vidio, da je Zeba bio najveci problem, ali Petrovicu je to bilo ocigledno. Ja mislim da su iz AIK odahnuli kad je Zeba ziasao.
Tako su odahnuli da smo im jedini pritisak i par prilika napravili onog trenutka kada je Zeba izašao. Bolje je reći da su mogli odahnuti svaku minutu koju je Zeba proveo na terenu, frajer je svako kontru upropastio svojom sporošću i zadržavanjem lopte.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 jul 2017, 17:45

Zeba, Bogičević, Fejzić, Marković, Stanić, Stevanović i donekle Uglješa ne bi trebali imati mjesta u našoj ekipi da smo pravi klub,ali što zbog godina, što zbog nekih drugih stvari.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 jul 2017, 17:56

Fejzić nam je nepotreban, uzima mjesto junioru i bez potrebe prima platu kad su tu dva bolja golmana.

S pravom se Blagojević ljutio, odigrao je dobru utakmicu i Radinović je trebao letiti vani.

Da se mene pitalo, Zeba ne bi ni počinjao ovaj meč jer nam je trebala brzina, a ne tehnika, al valja imati muda pa ga ostaviti na klupi.
Još kapiten pravi kapitenski faul iz kojeg primamo go gdje je Veca kriv, trebao je izaći na loptu.

Nikolić je dao sve od sebe, ali nije on za prve postave.
Garantiram da bi Lendrić jednu od one dvije šanse pospremio.

Zec mahalski igrač, ni grama mozga on nema.
Zapravo tek sad shvatam šta nam je značio Miroslav.

Šta reći za Zakarića i Stevanovića, katastrofa.
Doduše, Zakarić je fino podvalio, al brate nije to dovoljno za čitavu utakmicu.

Stoperi su mi nekako najbolje izgledali.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2017, 17:59

On je vjerovatno izbacio Blagojevica jer je imao zuti,a bio je previse nervozan. Kasnije je i Radinovic dobio zuti. Kako god onakve reakcije Zebe i Blagojevica su nepotrebne.Uglavnom tu nam treba jedan bas dobar igrac. Necemo neku srecu vidjeti sa ovom dvojicom u sredini.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 jul 2017, 18:07

Protiv Goska ce igrati maltene isti tim kao sad sa AIK-om, ako nista sve tri izmjene da budu omladinci pocetak je sezone dati im priliku.
- Zeljeznicar -

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 jul 2017, 18:26

Raonffa je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Zeba i Blagojevic su kuhali u sebi kad su izlazili iz igre. Zamjena Zeba Ramovic nigdje veze. Najjaci organizator napada izlazi iz igre, za debitanta... Ja licno nisam vidio, da je Zeba bio najveci problem, ali Petrovicu je to bilo ocigledno. Ja mislim da su iz AIK odahnuli kad je Zeba ziasao.
Tako su odahnuli da smo im jedini pritisak i par prilika napravili onog trenutka kada je Zeba izašao. Bolje je reći da su mogli odahnuti svaku minutu koju je Zeba proveo na terenu, frajer je svako kontru upropastio svojom sporošću i zadržavanjem lopte.
Slazem se da se neslazemo. Nikakve razlike ja nisam vidio tokom citave utakmice. Ubaciti Beganovica onako kasno, a nemati igraca koji ce ga uposliti je glupost. Ramovic nije trebao ulaziti.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2017, 18:42

samoposmatram je napisao/la: Slazem se da se neslazemo. Nikakve razlike ja nisam vidio tokom citave utakmice. Ubaciti Beganovica onako kasno, a nemati igraca koji ce ga uposliti je glupost. Ramovic nije trebao ulaziti.
Onda definitivno nismo gledali iste mečeve.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 jul 2017, 18:46

Mozda i nisam objektivan, ali tako Sam dozivio utakmicu.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 jul 2017, 19:46

Ko se smije kladit da Mladost u gostima necemo pobjedit.Sablja CE svoje igrace napalit samo tako.Vi Jos uvjek optimisti ili se zajebajete.Trenutno smo 4 ekipa po kvalitetu igraca a i to djelimo SA Borcem.Jos kad dodas da protiv Nas zapnu komsije i tuzla e pa gdje vi vidite titulu,pomocu kojih trikova.Klupe nemamo 11 igraca imas 5 penzionera,halo ,svi vidimo da celo veze nema Ali on je i dalje trener,sta se ceka neka magija,sto kaze jedan ponjamke mu se na oni tekmu njegovu i lafo nesto on zapisuje.Teska ubleha.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2017, 21:44

https://www.transfermarkt.com/enes-sipo ... ler/104219

Mozda je Cenan mogao pokusati s njim. Nas bivsi omladinac,a igra na poziciji stopera. Bio je na stadionu protiv Zete.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2017, 21:50

LjoZee je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/enes-sipo ... ler/104219

Mozda je Cenan mogao pokusati s njim. Nas bivsi omladinac,a igra na poziciji stopera. Bio je na stadionu protiv Zete.
ne bi se naigro pored jadranka ni bonucci a ne ovaj da dodje i izbaci ga iz prve

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2017, 22:36

sta radi cenan u radnom vremenu, bas me zanima to :hmmmmm:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2017, 22:38

Liga pocinje sutra,a nama Stevo prvi napadac...

U ponedjeljak samo pobjeda dolazi u obzir.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino i 22 gosta.