Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja cu poslije svakog brijanja stavljati brijona i lreme kakve.Valjda nece bit ovog. 
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da ti se zahvalim u njegovo ime sto si mu ogadio brijanje?
@sikirica
Inace je bolje kada se osoba pocne kasnije brijati jer je ucestalost rasta brkova/brade manja. Ja sam se ( dobro se sjecam ) poceo brijati negdje u III razredu srednje, na svu srecu i nisam bio nesto posebno dlakav. (
)
Citaj malo na netu ako zelis izbjeci ovo sto je @Ponos Torina objavio.
Vjerovatno ces u pocetku cekati vise od sedmice prije nego se obrijes, poslije ce to biti svakodnevnica.
@sikirica
Inace je bolje kada se osoba pocne kasnije brijati jer je ucestalost rasta brkova/brade manja. Ja sam se ( dobro se sjecam ) poceo brijati negdje u III razredu srednje, na svu srecu i nisam bio nesto posebno dlakav. (
Citaj malo na netu ako zelis izbjeci ovo sto je @Ponos Torina objavio.
Vjerovatno ces u pocetku cekati vise od sedmice prije nego se obrijes, poslije ce to biti svakodnevnica.
u jebote,poslije ovog zalim sto sam se obrijao. 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nema razloga za paniku, pustite vi Ponosnog, ovo se desava 1/50 slucajeva.sikirica je napisao/la:u jebote,poslije ovog zalim sto sam se obrijao.
Njeguj svoje lice, mazi kremom, uzimaj pjenu prije i kolonjsku poslije, nece biti problema.
Emir_ZENICA je napisao/la:alaj mi ogadi zivot
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
koristi gel za brijanje i balzam poslije brijanja. on ti odmah i hidratizira kožu, a i smanjuje reakciju kože...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- Megamon
- Kontakt:
Ja se jednom sedmicno obrijem,a spica onaj pjena isto djeda mraz 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
i ja sam počeo u 7 razredu, bila furka reć...
sad moram svaki drugi dan, neki kažu zato što je prerano brže raste i to...
štaš, kad trljaš po pet dlačica u sedmom, kasnije se zahebavaš stalno sa tim
a fino brate uzmeš kolonjske pa nema iritacije, ni svraba
ja stavim i onih maza nekih i lice mi ko dječija guza
)
o prvim reakcijama mojih staraca ne bih puno jer sam ipak bio sedmi razred
sad moram svaki drugi dan, neki kažu zato što je prerano brže raste i to...
štaš, kad trljaš po pet dlačica u sedmom, kasnije se zahebavaš stalno sa tim
a fino brate uzmeš kolonjske pa nema iritacije, ni svraba
o prvim reakcijama mojih staraca ne bih puno jer sam ipak bio sedmi razred
Nil Satis Nisi Optimum
- Ponos Torina
- Kontakt:
najvaznija je dezinfekcija(Tip-a dobre kolonske vode(toalet vode),pa onda unos kalcija koje sadrze losioni poput Nivea mlijeko(Losion posle brijanja)sikirica je napisao/la:Ja cu poslije svakog brijanja stavljati brijona i lreme kakve.Valjda nece bit ovog.
moje neke preporuke:
ovaj po meni jedan od najboljih

gel losion

evo npr ovaj komplet zileta 5+1 18km i moze ti biti godinu dana uz pravu upotrebu
za sve ove mogu licno reci da su odlicni i da se isplati kupiti ih iako su skupi ali traju dugo vremena i odlicni su....
moja preporuka
a sto se tice ostrice samo 5 ostrica dolazi u obzir daj 20km ali si miran duzi period
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
E cuj tek se sad poceo brijat
Ja sam prije mjesec dana obrijao se dole i ispod pazuha i pokajo sam se
Al haj.
Hvala ti,neka si mi pomogao.
Je li dobra ona krema Solea?

P.S. Sta god napisete sutra cu procitati jer sam prva smjena a knjige nisam dotako,pa moram sad ucit.
Laku noc svima.

P.S. Sta god napisete sutra cu procitati jer sam prva smjena a knjige nisam dotako,pa moram sad ucit.
Laku noc svima.
Zadnja izmjena: sikirica, dana/u 27 mar 2011, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
haj' kad već pričamo o brijanju. da li ima još neko sem mene ko se brije "žiletima", odnosno onim klasičnim britvicama 
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
- Donnie Darko
- Kontakt:
brijel se ko dole?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma nevezano za brijanje, mazi se njom kad god ti na um padne.sikirica je napisao/la:Hvala ti,neka si mi pomogao.
Kud dole i ja sam ispod pazuha,al doleSamo F.K.S !! je napisao/la:E cuj tek se sad poceo brijatJa sam prije mjesec dana obrijao se dole i ispod pazuha i pokajo sam se
Al haj.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
moj stari se brije s tim,ja nesmijem da se ne zakoljemPasha je napisao/la:haj' kad već pričamo o brijanju. da li ima još neko sem mene ko se brije "žiletima", odnosno onim klasičnim britvicama
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Ponos Torina
- Kontakt:
ja samo savjetujem jer iz iskustva ljudi koje poznajem se desavaju ovakve stvari zato malo usporite sa brijanjem i furkom da mi je brada da kuliram i budem sminka posle kad pocne rasti nema zivaca da se obrijes moras skoro svaki dan ko budala da se brijes sto normalno dosadi i nervira....
ja evo u svojoj 23 godini nemam kompletnu bradu ali raste lagano i nezalim se,bolje ovako nego busjen
eto nadam se da sam malo pojasnio neke stvari,nemojte se prepasti i pazite na sebe,**** trebe i bradu cuvaj samo sebe i brini o sebi,jer ko ce drugi ako ti sam neces....
pozdrav
radim neki upload sto sam maloprije snimio pa da postavim malo da se nasmijemo ovako svi zajedno..
ja evo u svojoj 23 godini nemam kompletnu bradu ali raste lagano i nezalim se,bolje ovako nego busjen
eto nadam se da sam malo pojasnio neke stvari,nemojte se prepasti i pazite na sebe,**** trebe i bradu cuvaj samo sebe i brini o sebi,jer ko ce drugi ako ti sam neces....
pozdrav
radim neki upload sto sam maloprije snimio pa da postavim malo da se nasmijemo ovako svi zajedno..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Maloprije mi dedo prica o tim ziletima kaze kad je bio u vojsci (JNA) i na postrojavanje dosao neobrijan i poslo ga komadant da se obrije za 5 minuta uzeo dedo zilet sav se unakazioPasha je napisao/la:haj' kad već pričamo o brijanju. da li ima još neko sem mene ko se brije "žiletima", odnosno onim klasičnim britvicama
Ja sam uzeo neke gillette brijace dodje ih 5 komada oko 6-7 maraka i nekakvu pjenu od 3-4 km i sluzi me dobro iako se samo brijem dole i ispod pazuha
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 27 mar 2011, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.