jah eto ti nam reci zasto mi navijamo za unitedmuXmania je napisao/la:,a šta to njima pričaš ne navijaju oni za United što imaju para i što su najtrofejni klub u Engleskoj nego iz ljubavi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
jah eto ti nam reci zasto mi navijamo za unitedmuXmania je napisao/la:,a šta to njima pričaš ne navijaju oni za United što imaju para i što su najtrofejni klub u Engleskoj nego iz ljubavi
Ne valja ti logika ... borba Davida i Golijata je borba ovog čovjeka i svako narednog individualca koji kupi zemljište sa Man. Cityem, i tu oni sebe vide kao Davida. Mislim šta tebi na pamet pada, da je United Davidtevezito je napisao/la:Mislio sam da ne pisem vise na ovoj temi ali kad sam cuo za ovu borbu Davida i Golijata iskren da budem pao sam sa stolice od smijeha.Nadam se da se autor ovog posta sa nama zeza.Jao Boze koliko mi je zao Uniteda pa nemaju ni za kifle a moraju se nosit sa bogatim Cityjem.Hahahaha.Ne sjecam se da je neko suosjecao sa Cityjem dok je Manchester United kroz istoriju bio barem jedno 10 puta bogatiji.A sad kad su se stvari promijenile i ujednacile kao United je David.Ima li te Boze....braco je napisao/la:Navijač Manchester Uniteda prodajom 5.000 parcela svoje zemlje namjerava blokirati pokušaje gradskog rivala Manchester Cityja da na njoj izgradi 100 milijuna funti vrijedan trening kompleks...
Poslovni čovjek Shaun O'Brien podijelio je zemljište, na kojoj je bila njegova prijevoznička tvrtka OB Trucks u blizini Cityjevog stadiona Etihada, u čestice za prodaju kako bi onemogućio odluku gradskog vijeća da mu oduzme nekretninu zbog javnog interesa.
O'Brien parcele prodaje po 250 funti preko internetske stranice "Unite Against the City" i nudi ih svakom "žestokom navijaču Uniteda ili bilo kome tko jako suosjeća s ovom borbom Davida i Golijata ", a kako bi naveo klub da pregovara individualno i pošteno za svaki dio zemlje.
Cilj ove njegove kampanje je "sprečavanje pokušaja Manchester Cityja da zauzme zemlju u Eastlandsu, Manchester, kako bi proširio svoju nogometnu dominaciju", napisao je O'Brien na svojoj internetskoj stranici.
Lokalni list "Manchester Evening News" piše da je O'Brien odbio ponudu Cityja vrijednu milijun funti za zemlju te ga je tako "zakočio" u namjeri izgradnje sportskog kompleksa blizu svog stadiona.
No, O'Brienu ne pada na pamet pomoći gradskom rivalu svog voljenog kluba.
"Još najbolje da utječem na razvoj tog kluba, pa želim da budu što slabiji".
Manchestersko gradsko vijeće je izdalo naredbu o obaveznoj prodaji kako bi se prisililo O'Briena da proda zemlju pod tržišnoj vrijednosti.
Manchester City se smatra najbogatijim nogometnim klubom na svijetu nakon što ga je prije tri godine kupio Šeik Mansour bin Zajed Al Nahjan iz Abu Dabija.
Do jednostavnosti treba narasti! Gogoljja.neron je napisao/la:STATS: Michael Carrick Has Been Ridiculously Good
Zato sto 10000% nisu tacneeldo je napisao/la:kako niko ne pise ove novosti u vezi gaitana............
ma pisalo se nesto i ljetos za njega da bi mogao u united...........Martex je napisao/la:Zato sto 10000% nisu tacneeldo je napisao/la:kako niko ne pise ove novosti u vezi gaitana............
Iskreno ja sam Gaitana imao vec u nekim "planovima" za iducu sezonu. Izmisljao mu pozicije, gledao kako bi se uklupio sa Wayneom i Valenciom te pratio ga kad` god je Benfica bila na SK. Nekako sam prilicno siguran u njegov dolazak na ljeto, sam si i rekao da nam je Portugal glavni uvoznik talenata a i previse se prica o Gaitanu da nista od toga ne bude na kraju. Vidjet` cemo, opet ponavljam, ali ja sam skoro pa siguran nekako da ce on biti prvo pojacanje Uniteda u ljetnom prelaznom roku. Jos Modric i ja zadovoljan.Thunderstruck je napisao/la:Meni i ne izgleda baš kao neki prevelik trač ovo za Gaitana, Portugal je naše stalno lovište.
Hoće li Cleverley igrati od 1.min? Nadam se da hoćemotty je napisao/la:Evo i igraci koji su otputovali za Amsterdam:
De Gea, Amos; Fabio, Rafael, Evans, Jones, Smalling, Fryers, Ferdinand; Valencia, Nani, Carrick, Young, Park, Scholes, Cleverley, Pogba; Rooney, Hernandez, Welbeck.
Ja sam siguran da ce na ljeto otici,ipak tesko se moze boriti sa Rooneyem i Welbeckom i Chicharitom za prvu postavu..Da nam je uzeti barem 15M za njega..(ako bude isao).motty je napisao/la:Evo i igraci koji su otputovali za Amsterdam:
De Gea, Amos; Fabio, Rafael, Evans, Jones, Smalling, Fryers, Ferdinand; Valencia, Nani, Carrick, Young, Park, Scholes, Cleverley, Pogba; Rooney, Hernandez, Welbeck.
Evra i Giggs odmaraju dok nije poznat razlog izostanka Berbatova cini mi se da ce Berba na kraju sezone i definitivno otic iz kluba
Narin je napisao/la:Ja sam siguran da ce na ljeto otici,ipak tesko se moze boriti sa Rooneyem i Welbeckom i Chicharitom za prvu postavu..Da nam je uzeti barem 15M za njega..(ako bude isao).motty je napisao/la:Evo i igraci koji su otputovali za Amsterdam:
Evra i Giggs odmaraju dok nije poznat razlog izostanka Berbatova cini mi se da ce Berba na kraju sezone i definitivno otic iz kluba
bit ce mu produzen ugovor sad u martu jer postoji klauzula u ugovoru po kojoj klub moze produzit ugovor za jos jednu godinu i to je sam fergi rekao da ce iskoristit tako da je moguce da ode uz naknadu e sad nisam siguran da je iko spreman dat 15 mil za igraca koji nije u prvoj ekipi i koji ulazi u 4 deceniju zivotamajestic24 je napisao/la:Narin je napisao/la:Ja sam siguran da ce na ljeto otici,ipak tesko se moze boriti sa Rooneyem i Welbeckom i Chicharitom za prvu postavu..Da nam je uzeti barem 15M za njega..(ako bude isao).motty je napisao/la:Evo i igraci koji su otputovali za Amsterdam:
Kako ces uzeti pare za njega kad je on slobodan igrac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.