Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 feb 2012, 17:31

muXmania je napisao/la:,a šta to njima pričaš ne navijaju oni za United što imaju para i što su najtrofejni klub u Engleskoj nego iz ljubavi :)
jah eto ti nam reci zasto mi navijamo za united :lol: ne znam razlog za ovo, jeli to neko nesto uvredljivo rekao na neciji racun, covjek prenio informaciju iz nekih novina i vi odmah pocinjete sa provokacijama :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 14 feb 2012, 17:47

tevezito je napisao/la:
braco je napisao/la:Navijač Manchester Uniteda prodajom 5.000 parcela svoje zemlje namjerava blokirati pokušaje gradskog rivala Manchester Cityja da na njoj izgradi 100 milijuna funti vrijedan trening kompleks...

Poslovni čovjek Shaun O'Brien podijelio je zemljište, na kojoj je bila njegova prijevoznička tvrtka OB Trucks u blizini Cityjevog stadiona Etihada, u čestice za prodaju kako bi onemogućio odluku gradskog vijeća da mu oduzme nekretninu zbog javnog interesa.
O'Brien parcele prodaje po 250 funti preko internetske stranice "Unite Against the City" i nudi ih svakom "žestokom navijaču Uniteda ili bilo kome tko jako suosjeća s ovom borbom Davida i Golijata ", a kako bi naveo klub da pregovara individualno i pošteno za svaki dio zemlje.
Cilj ove njegove kampanje je "sprečavanje pokušaja Manchester Cityja da zauzme zemlju u Eastlandsu, Manchester, kako bi proširio svoju nogometnu dominaciju", napisao je O'Brien na svojoj internetskoj stranici.
Lokalni list "Manchester Evening News" piše da je O'Brien odbio ponudu Cityja vrijednu milijun funti za zemlju te ga je tako "zakočio" u namjeri izgradnje sportskog kompleksa blizu svog stadiona.
No, O'Brienu ne pada na pamet pomoći gradskom rivalu svog voljenog kluba.
"Još najbolje da utječem na razvoj tog kluba, pa želim da budu što slabiji".
Manchestersko gradsko vijeće je izdalo naredbu o obaveznoj prodaji kako bi se prisililo O'Briena da proda zemlju pod tržišnoj vrijednosti.
Manchester City se smatra najbogatijim nogometnim klubom na svijetu nakon što ga je prije tri godine kupio Šeik Mansour bin Zajed Al Nahjan iz Abu Dabija.
Mislio sam da ne pisem vise na ovoj temi ali kad sam cuo za ovu borbu Davida i Golijata iskren da budem pao sam sa stolice od smijeha.Nadam se da se autor ovog posta sa nama zeza.Jao Boze koliko mi je zao Uniteda pa nemaju ni za kifle a moraju se nosit sa bogatim Cityjem.Hahahaha.Ne sjecam se da je neko suosjecao sa Cityjem dok je Manchester United kroz istoriju bio barem jedno 10 puta bogatiji.A sad kad su se stvari promijenile i ujednacile kao United je David.Ima li te Boze....
Ne valja ti logika ... borba Davida i Golijata je borba ovog čovjeka i svako narednog individualca koji kupi zemljište sa Man. Cityem, i tu oni sebe vide kao Davida. Mislim šta tebi na pamet pada, da je United David :mrgreen:

zaboga saberi se :D

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 14 feb 2012, 17:56

bas tako @MoR nikakve veze ovo nema sa Unitedom, to je borba obicnog navijaca Man Uniteda protiv vlasti koja je naredila prodaju te zemlje zbog javnog interesa.
United nije nikad gledao na stranu citya to nas ne zanima ono sto oni trebaju da grade, mi to imamo godinama jedan od najsavremenijih trening kampova i ne vidim tu nikakav problem Manchester Uniteda. oni imaju svoje probleme mi svoje, ko ce dugorocno bit na dobitku vidjet cemo mnogi su po dolasku Romana oznacili kraj Unitedove ere pa sad kako god usporedis ta dva kluba United je mnogo mnogo uspjesniji. City ima jos mnogo da radi da bi dostigao United po mnogo stvari, finansijski mozda jesu jaci u ovom trenutku al dugorocno i nisam bas siguran no otom potom.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 14 feb 2012, 18:02

kako je čudno da nismo u LP,navikao sam da gledam srijedom i utorkom,a sad četvrtkom uz Sabahudina :x :x :lol:
Sretno valentinovo svim forumašima

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 14 feb 2012, 18:52

David Beckham: "Manchester United je žrtva vlastitog uspjeha. Najprisutniji je na globalnoj sceni i to, u saradnji s dobrim rezultatima, vjerovatno posebno iritira navijače rivala. Zato je najomraženiji klub na Ostrvu."

evo jedna realnost :D
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 14 feb 2012, 19:11

Do jednostavnosti treba narasti! Gogolj

A Carrick je jednostavan igrač, zato je tako dobar. Uživajte. 8-)
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 14 feb 2012, 21:20

kako niko ne pise ove novosti u vezi gaitana............ :)

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 14 feb 2012, 21:25

eldo je napisao/la:kako niko ne pise ove novosti u vezi gaitana............ :)
Zato sto 10000% nisu tacne ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 14 feb 2012, 21:30

Martex je napisao/la:
eldo je napisao/la:kako niko ne pise ove novosti u vezi gaitana............ :)
Zato sto 10000% nisu tacne ;)
ma pisalo se nesto i ljetos za njega da bi mogao u united...........

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 feb 2012, 21:42

Jedva čekam utakmicu sa Ajaxom.Ne samo zbog same utakmice,nego zbog Eriksena koji se spominje kao pojačanje u ljetnom prijelaznom roku.Kažu da je jedan od najvećih svjetskih talenata.Konačno će i Ferguson biti u prilici da gleda Eriksena i vjerujem da će ova utakmica biti ključna po pitanju njegovog transfera u United.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 14 feb 2012, 21:44

Meni i ne izgleda baš kao neki prevelik trač ovo za Gaitana, Portugal je naše stalno lovište.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 feb 2012, 21:57

Thunderstruck je napisao/la:Meni i ne izgleda baš kao neki prevelik trač ovo za Gaitana, Portugal je naše stalno lovište.
Iskreno ja sam Gaitana imao vec u nekim "planovima" za iducu sezonu. Izmisljao mu pozicije, gledao kako bi se uklupio sa Wayneom i Valenciom te pratio ga kad` god je Benfica bila na SK. Nekako sam prilicno siguran u njegov dolazak na ljeto, sam si i rekao da nam je Portugal glavni uvoznik talenata a i previse se prica o Gaitanu da nista od toga ne bude na kraju. Vidjet` cemo, opet ponavljam, ali ja sam skoro pa siguran nekako da ce on biti prvo pojacanje Uniteda u ljetnom prelaznom roku. Jos Modric i ja zadovoljan. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 14 feb 2012, 22:10

Ma ne može se biti siguran ni u jedan trensfer. Ja sam bio siguran da ćemo dovesti J. Moutinha još 2008. dok je igrao za Sporting, stalno se pričalo o njemu i Velosu da bi mogli u paketu doći. Posebno mi se činilo to vjerovatno za Moutinha jer se sve uklapalo, Portugalac, mlad, talentovan, jednostavno igrač za United, međutim, na kraju ništa. Vidjet ćemo šta će niti naljeto, valjda je sigurno da će doći veznjak, vjerovatno ne previše skup (do 20-ak mil.).

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 15 feb 2012, 11:02

Evo i igraci koji su otputovali za Amsterdam:
De Gea, Amos; Fabio, Rafael, Evans, Jones, Smalling, Fryers, Ferdinand; Valencia, Nani, Carrick, Young, Park, Scholes, Cleverley, Pogba; Rooney, Hernandez, Welbeck.

Evra i Giggs odmaraju dok nije poznat razlog izostanka Berbatova cini mi se da ce Berba na kraju sezone i definitivno otic iz kluba :(

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 15 feb 2012, 11:04

motty je napisao/la:Evo i igraci koji su otputovali za Amsterdam:
De Gea, Amos; Fabio, Rafael, Evans, Jones, Smalling, Fryers, Ferdinand; Valencia, Nani, Carrick, Young, Park, Scholes, Cleverley, Pogba; Rooney, Hernandez, Welbeck.
Hoće li Cleverley igrati od 1.min? Nadam se da hoće
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 15 feb 2012, 11:21

Iako je planirao na kraju sezone završiti karijeru legendarni veznjak Manchester Uniteda Ryan Giggs potpisao je novi ugovor i odgodio odlazak u mirovinu.

38-godišnji Velšanin Ryan Giggs potpisao je novi ugovor s Manchester Unitedom i time otklonio svaku sumnju da će na kraju sezone završiti karijeru. Jednu od važnijih uloga u njegovoj odluci da produlji igračku karijeru imao je povratnik Paul Scholes.

"Teško je donijeti odluku o tome kada otići u mirovinu. Hoćete li možda otići prerano ili odigrati neku utakmicu previše i dopustiti da ljudi vide kako padate. Odlazak u mirovinu je odluka o kojoj trebam dobro razmisliti," izjavio je Giggs.

Veznjak Crvenih vragova nije želio ponoviti pogrešku svoga dugogodišnjeg suigrača: "Scholesu je nedostajao nogomet i to nije tajna. Odluku donio prilično rano što je sada i on shvatio. Možda će i on nastaviti sljedeće godine."

Za kraj se Giggs osvrnuo i na mogućnost sudjelovanja na Olimpijskim igrama za britansku reprezentaciju: "Ako Gareth Bale, Aaron Ramsey i ja dobijemo pozive, onda ćemo o tome morati razgovarati s velškim savezom, ali nadam se da to neće postati problem," zaključio je.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 feb 2012, 11:27

Evra i Giggs odmaraju dok nije poznat razlog izostanka Berbatova cini mi se da ce Berba na kraju sezone i definitivno otic iz kluba :(
Ja sam siguran da ce na ljeto otici,ipak tesko se moze boriti sa Rooneyem i Welbeckom i Chicharitom za prvu postavu..Da nam je uzeti barem 15M za njega..(ako bude isao).

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 feb 2012, 11:30

Narin je napisao/la:

Ja sam siguran da ce na ljeto otici,ipak tesko se moze boriti sa Rooneyem i Welbeckom i Chicharitom za prvu postavu..Da nam je uzeti barem 15M za njega..(ako bude isao).

Kako ces uzeti pare za njega kad je on slobodan igrac
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 15 feb 2012, 11:32

Od ljeta je Berba slobodan igrač, potrebno je produžiti ugovor s njim
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 15 feb 2012, 11:33

majestic24 je napisao/la:
Narin je napisao/la:

Kako ces uzeti pare za njega kad je on slobodan igrac
bit ce mu produzen ugovor sad u martu jer postoji klauzula u ugovoru po kojoj klub moze produzit ugovor za jos jednu godinu i to je sam fergi rekao da ce iskoristit tako da je moguce da ode uz naknadu e sad nisam siguran da je iko spreman dat 15 mil za igraca koji nije u prvoj ekipi i koji ulazi u 4 deceniju zivota

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.