FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 05 dec 2017, 14:28

Meni je bezze 'trositi' stranca na poziciji desnog beka pored zivog Hodzica. Ne znam sta trener misli, ali ima i Hebibovic da pokrije to u nuzdi, a moze vala i da omladinca kakvog stavi u roster, za 'ne daj Boze'.
Pavlovic ako ostane, Novakovic ako ostane, Adukor, Stanojevic i Krste. Racunam na garonju iz Istre da zamijeni Liivaka. I zavrsio si sa strancima.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 dec 2017, 14:33

muhamedhulk je napisao/la:Meni je bezze 'trositi' stranca na poziciji desnog beka pored zivog Hodzica. Ne znam sta trener misli, ali ima i Hebibovic da pokrije to u nuzdi, a moze vala i da omladinca kakvog stavi u roster, za 'ne daj Boze'.
Pavlovic ako ostane, Novakovic ako ostane, Adukor, Stanojevic i Krste. Racunam na garonju iz Istre da zamijeni Liivaka. I zavrsio si sa strancima.
Po meni je prioritet stoper koji je kvalitetniji od svih nasih trenutno, a Novakovicu se zahvaliti sto prije
Takodje ako ode Saric ko sto bi trebo onda pokusat Ordagica dovest na njegovu poziciju i forsirat malog Herica maximalno
Po meni nam treba i krilo kvalitetnojer ove lelice kuzmanovice je smatram ozb igracima uopste, a bekicu bi doveo dobru konkurenciju, a hodzicu igraca kojem ce on zamjena biti
Uglavnom remont al bukvalno :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 05 dec 2017, 15:00

@Inijesta Bekić je malo proigrao otkako je Husref došao, ali opet je to vrhunac onoga što on zna.
On je lijevi bek i prema tome njegova zaduženja su primarno defanzivna. Na derbiju su nas recimo ubili po njegovoj strani, ali osim toga čovjek konstantno pravi greške u odbrani. Riskantne lopte kroz sredu, vraćanje golmanu lopte a pogotovo kada branimo kontre on mi je kritičan. Rijetko kada bude u kadru kad nam ljudi trče kontru a i kada bude uvijek ispada.
Ofanzivno ima nekog potencijala ali sve to nekako blijedo izgleda kada on centrira. Da ne griješim dušu, upisa on dvije asistencije protiv Borca, ali nekako mi je on najslabija karika u ekipi. Najnesigurniji, najkritičniji i igra potpuno bez emocija. Jedan isti izraz lica od predstavljanja do ove zadnje utakmice. A i tuzlak :mrgreen:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 dec 2017, 15:06

haris004 je napisao/la:@Inijesta Bekić je malo proigrao otkako je Husref došao, ali opet je to vrhunac onoga što on zna.
On je lijevi bek i prema tome njegova zaduženja su primarno defanzivna. Na derbiju su nas recimo ubili po njegovoj strani, ali osim toga čovjek konstantno pravi greške u odbrani. Riskantne lopte kroz sredu, vraćanje golmanu lopte a pogotovo kada branimo kontre on mi je kritičan. Rijetko kada bude u kadru kad nam ljudi trče kontru a i kada bude uvijek ispada.
Ofanzivno ima nekog potencijala ali sve to nekako blijedo izgleda kada on centrira. Da ne griješim dušu, upisa on dvije asistencije protiv Borca, ali nekako mi je on najslabija karika u ekipi. Najnesigurniji, najkritičniji i igra potpuno bez emocija. Jedan isti izraz lica od predstavljanja do ove zadnje utakmice. A i tuzlak :mrgreen:
Slazem se brate s vecinom zato bi mu o doveo jaku konkurenciju i defanzivnijeg l beka od njeg za jacih tekmi
Al ja mislim da nam je i takav korisniji nego ova dvojica ovamo, za kadusica svakako mislim da ono nije nikad igro dok nije u prvi tim prekomandovan jer greske koje je pn pravio u postavljanju su u najmanju ruku pocetnicke, al ide hvala Bogu i nek mu je sa srecom :D

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 05 dec 2017, 15:22

Odličan je on meni.
Odlazak kadušića nije neki udar na kvalitet ekipe, već je on go.vno koje se na ovaj način odnosi prema klubu koji ga je doveo još kao omladinca i napravio igrača od njeg, i dao mu priliku. Na kraju krajeva dogurao je do statusa reprezentativca u 21 ekipe i potencijalnog igrača za prvi tim, na šta on odgovara na ovaj način. Smeće :puke:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 dec 2017, 15:29

haris004 je napisao/la:
Odličan je on meni.
Odlazak kadušića nije neki udar na kvalitet ekipe, već je on go.vno koje se na ovaj način odnosi prema klubu koji ga je doveo još kao omladinca i napravio igrača od njeg, i dao mu priliku. Na kraju krajeva dogurao je do statusa reprezentativca u 21 ekipe i potencijalnog igrača za prvi tim, na šta on odgovara na ovaj način. Smeće :puke:
Ne znam brate meni tanak al et :D
A to vec od korjena je pokvareno, isti taj Kadusic je guran na sve nacine od kako je doveden u akademiju a mozda je i platio hurticu i co , tako da me ne cudi sto i on na kraju **** ispada, a uz to je imo savjetnika seosku varalicu Hotica, kad sve sagledas nogom ga nabiti sto dalje

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 dec 2017, 15:45

Advan, klasičan primjer igrača koji je pre/izgorio. Tu i tamo lijep potez i to je sve, s obzirom na talenat i kapacitet kojim je raspolagao, napredak je 0%. Limitiran mentalno, to mu je možda najveći problem.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 dec 2017, 15:50

Meni je dovoljno da se sjetim dimija u Doboju kod Kaknja, je l' ga Ramović il' Mićo onda prosu? Od tad mi je nešto ohladio taman da je Trabelsi. :mrgreen:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 dec 2017, 15:54

skoroalen je napisao/la:Meni je dovoljno da se sjetim dimija u Doboju kod Kaknja, je l' ga Ramović il' Mićo onda prosu? Od tad mi je nešto ohladio taman da je Trabelsi. :mrgreen:

Nakav Kobilica cini mi se , igro se s njim ko s djeteom iz vrtica :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 dec 2017, 16:06

TobeYarabi je napisao/la:bravo za makedonca :clap: tjeraj menadzerska gowna u 3 lijepe pm :thumbup:
Ko koga tjera?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 dec 2017, 16:45

skoroalen je napisao/la:@DenchiNL istina, al' pod Čalom smo samo derbi i eventualno finale kupa dole odigrali dobro i fajterski, da smo baš bili bolji od protivnika. Kad smo na aprilskom derbiju 20 minuta imali igrača više, morao je ući drugi napadač i da se zaganja rezultat a ne izmjena bek za beka. I dalje je svaki derbi s Čalom bio bolji nego ovaj zadnji, al' to ne mijenja činjenicu da smo na zor uzimali i slabije utakmice. U Vitezu i Krupi autogolovi, u Tuzli prije našeg drugog gola smo sa gol linije ispucali loptu, protiv Slobode kući gol u prvoj minuti i ništa do kraja, protiv Radnika i Krupe kući vrlo loše... faktički, lani smo bili kao Željo sad. Jače tekme smo srčano igrali a na "malim" smo prosuli kamaru bodova il' uzimali na vitre i teškom mukom.

samo da vas podsjetim da sada igramo sa 2 Zadnja vezna destruktivca + Krste u prvih 11...dok je Čala imao to šta je imao...da im ne spominjem ime...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 dec 2017, 16:54

miky_hz je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:bravo za makedonca :clap: tjeraj menadzerska gowna u 3 lijepe pm :thumbup:
Ko koga tjera?
valentin tjera ove tzv menadzere i njihove igrace

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 dec 2017, 16:59

Inijesta je napisao/la:Ja licno smatram da odavno nismo ovako glupe i ogranicene desne bekove imali kao sto su kadusic i hodzic, po meni ne zna se ko je gori i ja bi najsretniji bio kad bi neka treca opcija bila tj da se dovede kvalitetan bek a svejedno ko bi mu bio zamjena od ove dvojice
Dule je bio strašan prošlu sezonu , dok je ovu dosta tanji...Kadušić takođe, uprkos tome obojica su među najboljim desnim bekovima lige, prava je žalost što će Kadušić ili u Zrinjski ili u želju za koji prelazni rok....idu nam neki procenti ako ikad potpiše za neki ozbiljan klub vani...ovdje može na amaterskom guliti kod koga hoće...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 dec 2017, 17:31

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Ja licno smatram da odavno nismo ovako glupe i ogranicene desne bekove imali kao sto su kadusic i hodzic, po meni ne zna se ko je gori i ja bi najsretniji bio kad bi neka treca opcija bila tj da se dovede kvalitetan bek a svejedno ko bi mu bio zamjena od ove dvojice
Dule je bio strašan prošlu sezonu , dok je ovu dosta tanji...Kadušić takođe, uprkos tome obojica su među najboljim desnim bekovima lige, prava je žalost što će Kadušić ili u Zrinjski ili u želju za koji prelazni rok....idu nam neki procenti ako ikad potpiše za neki ozbiljan klub vani...ovdje može na amaterskom guliti kod koga hoće...
Ja ipak mislim da je Kadusicu olimpik slijedeca destinacija, ili ce ga Hotic tusnut u cvajtu :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 dec 2017, 17:34

Inijesta je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Ja ipak mislim da je Kadusicu olimpik slijedeca destinacija, ili ce ga Hotic tusnut u cvajtu :D
Kao sto je i Nerminu zavrsio angazman :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 dec 2017, 18:23

@DenchiNL Imao je i Čala Herića, valja muda stisnut pa ubacit momka a ne forsirat Ivetića kao DMa.
Da se razumijemo, Čalu volim k'o babu, jedan mi je od dražih ljudi u klubu. Al nije dobar trener. Imao je puno loših odluka.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 dec 2017, 18:28

skoroalen je napisao/la:@DenchiNL Imao je i Čala Herića, valja muda stisnut pa ubacit momka a ne forsirat Ivetića kao DMa.
Da se razumijemo, Čalu volim k'o babu, jedan mi je od dražih ljudi u klubu. Al nije dobar trener. Imao je puno loših odluka.

Uzmi Husrefov prošli mandat i ovaj sad. Strašno je koliko je i on kao trener napredovao, ispravio se u nekim stvarima gdje je prije griješio. Sazrio kao trener u svakom pogledu. Onda uzmeš Mehmeda, njegov pretprošli i prošli mandat. On se unazadio dobrano, na stranu što nije bio aktivan uopšte meanwhile kao sportski radnik, već je evidentno prestao pratit fudbal očima trenera. U pretprošlom mandatu je imao fudbalski inteligentne igrače sa dobrom tehnikom pride, pa su igrali lijepo na oko, sad kad je dobio igrače kojima moraš sve nacrtat 1000 puta, a ne znaš ni ti šta bi nacrto, onda je problem.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 05 dec 2017, 18:40

uNbx je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:@DenchiNL Imao je i Čala Herića, valja muda stisnut pa ubacit momka a ne forsirat Ivetića kao DMa.

Uzmi Husrefov prošli mandat i ovaj sad. Strašno je koliko je i on kao trener napredovao, ispravio se u nekim stvarima gdje je prije griješio. Sazrio kao trener u svakom pogledu. Onda uzmeš Mehmeda, njegov pretprošli i prošli mandat. On se unazadio dobrano, na stranu što nije bio aktivan uopšte meanwhile kao sportski radnik, već je evidentno prestao pratit fudbal očima trenera. U pretprošlom mandatu je imao fudbalski inteligentne igrače sa dobrom tehnikom pride, pa su igrali lijepo na oko, sad kad je dobio igrače kojima moraš sve nacrtat 1000 puta, a ne znaš ni ti šta bi nacrto, onda je problem.
Ja nikad nisam htio da pljujem Čalu i da mu nešta psujem jer je lik onako pravi onaj fini dedo, isto rahmetli Kemo Lakača. Svaku tekmu je tu, u gradu ako su neki skupovi odazove se, nekako merhametlija. Al' je mrtvi pesimista, nikad ne vjeruje u dobro i mislim da je to lagano na igrače krenuo prenosit. Čist primjer, na dan tekme sa Zarijom sjedim s dajdžom koji je inače u odličnim odnosima s jednim našim igračem. Šalje mu poruku na viber kakva je situacija a momak odgovara "dobro je, mi smo spremni al' nam je Čala nesiguran, on ne vjeruje u prolaz". Živa istina, vjerovatno bih mogao i skrinšot razgovora nabavit ako ko ne vjeruje. Već unaprijed se Čala prep'o poraza 2:1 i vjeruje da se to ne može nadoknadit. Jbt Rafa je u Istanbulu poslije 0:3 na poluvremenu postavio ko će penale pucat, čovjek im u glavu utuvio da će stić 0:3 i to je svima bilo u glavi, šef je rek'o i mora se.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 05 dec 2017, 18:43

Reagy Ofosu pogotkom u 71. minuti doveo je NK Istra 1961 u vodstvo protiv NK Rudeš
.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 dec 2017, 18:47

Meni ga nije žao sekunde, godinama je bio prijatelj moje porodice, a i sad se tu vrti, samo ne intenzivno. Kad smo mu govorili da batali preuzimanje, da nije uopšte vrijeme za to, pravio se budala. Zato mi ga nije žao, jer mu je rečeno bilo tačno šta ga čeka. Čala je jedan zaljubljenik u bordo boje, puno ljubavi, a malo znanja. Autoriteta još manje. Da se mene pita, dao bih mu neku funkciju u klubu, da bude zadužen za moral i hajcanje. Za hiljadu je stvari mislio da će ih lahko izgurat, ali se prevario, nažalost.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benko123, haklamas, OzmoodPinglewood i 11 gostiju.