FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoce li biti kakav press danas da cujemo planove naseg novog trenera ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ovo znači i kraj Bogićevića. Slavko hvala ti, nisi za Želje nikako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jahica ne moze ni vrhovni sud otjerat, taj se uhljebio za citava vremena, boli ga racku ni ne trenira a pare kapaju.Qwerty90 je napisao/la:Zna li se možda ko su ti igrači ? Postoji li način da se raskine sa Jahićem ili se to rjesava preko Haškog tribunala jedino ?irfo je napisao/la:Markovic out najvjerovatnije, s jos nekim igracima se pregovara raskid
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sto se tice ostalih igraca ne znam ko ce dobit papire, ali dosta ih zeli da ide, cuo sam du su neki od njih Stevanovic i Radinovic
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Debeli je klasicni balkanac, prodaje maglu ublehaskom pricom. Sreca za vas pa su pojedinci u klubu to primjetili. Sretno.
Max Allegri
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma care, nije sve do Jahića ako mi neko vjeruje. Jednostavno se preračunali "neznalice", momak im mahnuo Francuskim pasošem i sada klub ispašta.irfo je napisao/la:Jahica ne moze ni vrhovni sud otjerat, taj se uhljebio za citava vremena, boli ga racku ni ne trenira a pare kapaju.Qwerty90 je napisao/la:Zna li se možda ko su ti igrači ? Postoji li način da se raskine sa Jahićem ili se to rjesava preko Haškog tribunala jedino ?irfo je napisao/la:Markovic out najvjerovatnije, s jos nekim igracima se pregovara raskid
Sto se tice ostalih igraca ne znam ko ce dobit papire, ali dosta ih zeli da ide, cuo sam du su neki od njih Stevanovic i Radinovic
Čuj sreća pa su primijetili. Na vakat, dan prije početka sezone
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sretno Azemu, valjda ce on na kraj izaci sa ovim matorcima u timu.
- Zeljeznicar -
Ma Jahić na kraju pametan ispao, skontao da ovce daju finu vunu ... @Nea de makar obraduj nas sa Aldinovim otkazom 
Normalno da nije sve do jahica, ne bih se ni ja odreko tih para iskreno, covjek sve po zakonu radi i potpisanom ugovoru, samo je problem sto je onaj ko mu je dao taj ugovor malo se igro football menagera pa ostetio zelju za dobre pare, e sad ako smo posteni taj bi trebo malo odgovorat za svoje radnje ili vratit te pare u klubNeandertalac je napisao/la:
Ma care, nije sve do Jahića ako mi neko vjeruje. Jednostavno se preračunali "neznalice", momak im mahnuo Francuskim pasošem i sada klub ispašta.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma hebo Čenana na kraju krajeva, granapče obično i sitni taldžija. Nego mi uvreda velika kao Željovcu da pitar ima bilo kakvu funkciju a pogotovo tako veliku.Qwerty90 je napisao/la:Ma Jahić na kraju pametan ispao, skontao da ovce daju finu vunu ... @Nea de makar obraduj nas sa Aldinovim otkazom
Može hale čistit jedino.
P.S. Jel' ono i Slavko dobio "jednoglasnu" podršku. Miske sam glasa
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
U dvije i po godine osam trenera i Bog sami zna kolko igraca, ne mozes ni izbrojat
Ma nije tu problem otkaz Slavku, znamo mi da on ima mana jer je od uvijek ofanzivne ekipe napravio da se brani i strepi u grotlu Grbavice protiv Mladosti i takvih ekipa, tu su drugi problemi kao npr truhle jabuke u vidu igrača koje svakog trenera stopiraju i ne ispunjavaju njegove naredbe, takozvana mahala.Mig_Mig je napisao/la:Debeli je klasicni balkanac, prodaje maglu ublehaskom pricom. Sreca za vas pa su pojedinci u klubu to primjetili. Sretno.
Drugi problem je što se prečesto dešava smjena trenera i što na takav način kvarimo ugled kluba i postajemo pitari koji su prvi uveli show Trener možeš biti ti, a evo bogme mi postajemo kopija.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ado sretno i sve nabolje ti zelim
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Buraz, Ado će ti djecu forsirati. Idi mu reci: yebo te djeca, nema tu kvalitetaZenzo je napisao/la:Sretno Azemu, valjda ce on na kraj izaci sa ovim matorcima u timu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma i ja kažem, Ćenan je nebitan, samo podoban klimač glavom, nego ružno mi kad pijem produženu i kiselu u makijatu vidjeti njega kako prolazi uopšte onu kapiju na stadionu, nešto mi se u želucu okrene ...Neandertalac je napisao/la:Ma hebo Čenana na kraju krajeva, granapče obično i sitni taldžija. Nego mi uvreda velika kao Željovcu da pitar ima bilo kakvu funkciju a pogotovo tako veliku.Qwerty90 je napisao/la:Ma Jahić na kraju pametan ispao, skontao da ovce daju finu vunu ... @Nea de makar obraduj nas sa Aldinovim otkazom
Može hale čistit jedino.
P.S. Jel' ono i Slavko dobio "jednoglasnu" podršku. Miske sam glasa [emoji38]
Al najtuznije je sto su se 5-6 kola prije kraj sezone sastajali i raspravljali o smjeni permanentnog, pa onda isto kad se zavrsila sezona, pa onda poslije prijateljske protiv sirokog, i onda sad mu uruce otkaz, nevjerovatno kakva doza amaterizma, stvarno nevjerovatno 
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 23 jul 2017, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pa eto prilike da vidimo ima li kvalitete u nasoj djeci ako bude yebo mene, a poznavajuci tebe ti ces mu prvi sve od do, a onda ide povratak Amar kao jedinog rjesnja za nas.Neandertalac je napisao/la:Buraz, Ado će ti djecu forsirati. Idi mu reci: yebo te djeca, nema tu kvalitetaZenzo je napisao/la:Sretno Azemu, valjda ce on na kraj izaci sa ovim matorcima u timu.
- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Zna li neko rezultate anketa sa lobotomije?
Jeste li zadovoljni učinkom S.P.? ( Jesmo )
Kako ocjenjujete Slavkinu taktiku protiv Aik_a? (4+)

Jeste li zadovoljni učinkom S.P.? ( Jesmo )
Kako ocjenjujete Slavkinu taktiku protiv Aik_a? (4+)
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ako Radinovic i Stevanovic zele da idu neka ih puste. Obojica su mi bila draga,ali ono sto pruzaju na terenu je dno. Hajde za Stevanovica i nekako. Kad da svoj maksimum bude najbolji na terenu,ali to je jednom u 4 utakmice. Ko god zeli da ide neka ide bit ce nam bolje bez takvih.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nek' mu je sa srećom, trebat će mu definitivno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.