AdamSmith je napisao/la:
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ljudi ja sam uvijek govorio da su ove tabele smiješne i da nemaju svrhe.
Al sta je paradoks. Veliki broj vas je ovakve tabele prosle godine (kad se navodno siljilo Milanu) smatrao vjerodostojnim, a sad odjednom one nisu vjerodostojne
Budite dosljedni u mišljenju i kad ovakve tabele "idu vama na ruku"
Ponavljam, za mene su uvijek bile i bit će smješne
Al sta je paradoks. Veliki broj vas je ovakve tabele prosle godine (kad se navodno siljilo Milanu) smatrao vjerodostojnim, a sad odjednom one nisu vjerodostojne
Ponavljam, za mene su uvijek bile i bit će smješne
Il Club più titolato al mondo!
Chinaglia je napisao/la:bacio mu Moggi sihire
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Romanisti su odlucili da izadju na ulicu i protestvuju zbog konstantnog navlacenja za Juventus od strane sudija. Protest je zakazan za 1.3.2014 u 11h ispred zgrade fudbalskog saveza Italije (FIGC) u Via Allegri u Rimu.

nema potpisa
Hoćeš li im se i ti pridružiti?
Ali najjače su mi ove analize nekih medija za koje niko živ nije čuo.
Ali najjače su mi ove analize nekih medija za koje niko živ nije čuo.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Apsolutno podržavam, sram i stid da bude Rizzolija kad nije vidio onaj penal nad Llorenteom, stvarno sramota, strah ga svirati za Juventus. 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Admire, de mi samo reci šta misliš zbog čega se u tom gore tekstu ne navodi niti jedna greška protiv Juventusa ili u korist Rome, kojih je bilo barem isto toliko kao i tih navedenih u tekstu? 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
jasko_juve
- Kontakt:
Kompleksi. Ne osvajaju nista godinama i sad kad imaju solidnu ekipu, nezadovoljstvo u ne osvajanju opet ni jednog trofeja ce najvise ici ka Juventusu i pomoci sudija. Izgubili ste bolan 3-0 u Torinu i sad trazite dlaku u jajetu. Smijesno
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Prvi gol protiv Verone nije offside. OMG ja novinara i govana, neznaju elementarna pravila fudbalske igre.
saberi/oduzmi i svako pošten i normalan ce reci da je roma više oštecena od juventusa, eto ja sam ti nabrojao samo utakmice protiv atalante (penal nad gervinhu, ako se koriste isti kriteriji kao za penal nad ljorenteom u nedjelju), sumnjiva situacija kod gola torina i cisti penal nad pjanicem, iskljucenje berardija koje je morao vidjeti sudija protiv sasula i eto diskutabilan penal na pocetku protiv kaljarija. eto da su pola od ovih situacija išle romi u korist sada bi bilo bod-dva, vama ništa ne moraju ni dodati, ni oduzeti.L'Avvocato je napisao/la:Admire, de mi samo reci šta misliš zbog čega se u tom gore tekstu ne navodi niti jedna greška protiv Juventusa ili u korist Rome, kojih je bilo barem isto toliko kao i tih navedenih u tekstu?
ono što je išlo u korist rome, ofsajdi kod golova protiv genove i katanije, rezultati 4-0 na kraju, sumnjiv penal protiv intera, rez 0-3, sumnjivo protiv verone isto za 1-3. sve situacije kada ti maltene i ne treba "pomoc"
nema potpisa
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ja fino pitao šta čovjek misli zbog čega se ne navode greške kontra Juventusa i u korist Rome, a on opet po istom
Al daleeko mi je najjače ubrajanje u greške ne igranja Berardija za Sassuolo, nadrealno
Pa kako bilo ko normalan da shvati sve te tekstove koje izbacuješ kao normalne 
Al daleeko mi je najjače ubrajanje u greške ne igranja Berardija za Sassuolo, nadrealno
★★★
Al pazi, misteriozno neigranje.

zato što je to neuporedivo, a gore ti napisao i zašto, al nisi skontaoL'Avvocato je napisao/la:Ja fino pitao šta čovjek misli zbog čega se ne navode greške kontra Juventusa i u korist Rome, a on opet po istom![]()
Al daleeko mi je najjače ubrajanje u greške ne igranja Berardija za Sassuolo, nadrealnoPa kako bilo ko normalan da shvati sve te tekstove koje izbacuješ kao normalne
nema potpisa
Valero suspendovan na četiri tekme.
Sad očekujem Admira da izbaci tekst sa nekog totalno anonimnog portala sa pričom kako je i Juventus kriv što je Valero sinoć dobio direktan crveni karton.
Sad očekujem Admira da izbaci tekst sa nekog totalno anonimnog portala sa pričom kako je i Juventus kriv što je Valero sinoć dobio direktan crveni karton.
-
neroazzurni
- Kontakt:
a nekad se na ovoj temi moglo procitati svasta nesto INTERESANTNO vezano za Calcio 
cak je moderatora bilo
cak je moderatora bilo
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- L'Avvocato
- Kontakt:
Aha, neuporedivo. Prikladno zar ne.Admir_Sa je napisao/la:
zato što je to neuporedivo, a gore ti napisao i zašto, al nisi skontao
Nekada.neroazzurni je napisao/la:a nekad se na ovoj temi moglo procitati svasta nesto INTERESANTNO vezano za Calcio
cak je moderatora bilo
★★★
Četriri utakmice suspenzije za Valera.
Čini se previše. Mada sad čitam da je odgurnuo sudiju što je težak prekršaj, ali opet je puno 4 tekme.
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.