Hmmm...nadam se da ne

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Higuain i Suarez nema sanse da dodju,Real i Liverpul ih sigurno nece pustiti,RVP takodjer nece doci,pored Citya koji ima toliko love,plus ce jurisati naredne sezone na sve moguce trofeje,LP,prvenstvo,kup...to je motiv za svakog igraca,uz pare naravno,plus ga trazi i Barca..tako da nije realno da RVP dodje u Juventus....IlPrincipino je napisao/la:iskreno da kažem nisam za RVP-a..odličan igrač..fenomenalan..ali ja bih prije volio vidjeti u našem dresu Cavania...imao bi manju platu od RVP-a, mladji je, navikao se na Italiju, a zna lik zabijati...
za RVP-a bi bilo najbolje da ostane u Arsenalu...
Sky navodi da nam je RVP primarni cilj...želja je i Contea i Marotte i Paraticia...alternative su Higuain i Suarez...
Sky je vrlo pouzdan izvor...
mdss je napisao/la:Jedno pitanje pa ko zna neka odgovori zanima me kakve mi odnose imamo sa gradskim rivalom Torinom jesu ok ili smo zaraceni ili je to samo prisutno za vrijeme derbija kojeg cemo vjerovatno gledati slijedece sezone,a citao sam neke intervijue gdje kazu da u samom Gradu ima vise navijaca Torina nego Juventusa jeli to tacno ili novinarska patka, i jos nesto me zanimas zasto nasi navijaci zvizde Gradonacelniku Torina PIERA FASSINA kad je bio otvor naseg stadiona su ga izvizdali i sad na dodjeli PEHARA PRVAKA ITALIJE kad je najavljen bio je izvizdan vjerovatno ima neki razlog pa ako neko zna
L'Avvocato je napisao/la:mdss je napisao/la:Jedno pitanje pa ko zna neka odgovori zanima me kakve mi odnose imamo sa gradskim rivalom Torinom jesu ok ili smo zaraceni ili je to samo prisutno za vrijeme derbija kojeg cemo vjerovatno gledati slijedece sezone,a citao sam neke intervijue gdje kazu da u samom Gradu ima vise navijaca Torina nego Juventusa jeli to tacno ili novinarska patka, i jos nesto me zanimas zasto nasi navijaci zvizde Gradonacelniku Torina PIERA FASSINA kad je bio otvor naseg stadiona su ga izvizdali i sad na dodjeli PEHARA PRVAKA ITALIJE kad je najavljen bio je izvizdan vjerovatno ima neki razlog pa ako neko zna
Trenutno smo u dobrim odnosima ... kako je prije bilo baš se i ne sjećam.
Normalno, rivalstvo postoji ... njihovim navijačima smo najomraženiji klub ali na relaciji Agnelli-Cairo nema nikakvog zla, da se tako izrazim. Barem koliko sam ja uspio primjetiti.
Ovo za broj navijača u Torinu ne bi znao reći ... znam da se priča kako imamo manje navijača od njih u samom gradu al ne znam koliko je to provjereno.
Fassino je koliko znam juventino tako da ne znam što su mu zviždali ... a sjećam se te scene. Tek kada je rekao da je ponosan što je Juve iz Torina publika mu je aplaudirala.
Oxygen je napisao/la:Bilo bi pametno uzeti Villearealu nekog igrača, Rossi je oduvijek moja želja, a povezivani smo sa veznjakom Valerom, tu je i stoper Mussachio koji bi po meni bio idealan, Nilmar..
Kada smo mi ispali, svi igrači su otišli za kesu boba, tako da treba ovo iskoristiti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.