Daleko mi lutrijaBegonja je napisao/la:Hendikep u lutriji od 5.5 na Basica @1.45
Evo ovaj Vazelin uze break
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Daleko mi lutrijaBegonja je napisao/la:Hendikep u lutriji od 5.5 na Basica @1.45
i ja sam mislio, al Begonja jucer rece da domaci teren ima veliku prednost, pa se zbog toga dvoumimmandraX je napisao/la:ma kečina k'o kuća, Bašić je isfurao svojeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tursunov basic sta mislite tu da se igra ?
e jbg izgubi u taibreiku ,hajde Rogereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee VaselinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumandraX je napisao/la:Daleko mi lutrijaBegonja je napisao/la:Hendikep u lutriji od 5.5 na Basica @1.45![]()
Evo ovaj Vazelin uze break
bjer' ne dušidemir44 je napisao/la:Ja igrao na Becka,ima daleko bolju formu i medjusobni omjer od Vasselina...Nedavno ga je beck dobio u Cherburrgu.Igrali su ukupno 3 puta,2 pobjede Beck i jedna predaja kod rezultata 1-1 u setovima,u Sarajevu,prosle godine...
ma znamo da taj omjer nema nikave veze ,ovo će ići u taibreik opet pa ko imadne više sreće ,jer samo servirajumandraX je napisao/la:bjer' ne dušidemir44 je napisao/la:Ja igrao na Becka,ima daleko bolju formu i medjusobni omjer od Vasselina...Nedavno ga je beck dobio u Cherburrgu.Igrali su ukupno 3 puta,2 pobjede Beck i jedna predaja kod rezultata 1-1 u setovima,u Sarajevu,prosle godine...
jel igras s njihovim parama il si u minusu ?mandraX je napisao/la:e je8o ga vazeLin
danas su njihove pare, al ako se malo vratimo unazad, ipak su mojeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel igras s njihovim parama il si u minusu ?mandraX je napisao/la:e je8o ga vazeLin
Imas vremena za popravnimandraX je napisao/la:danas su njihove pare, al ako se malo vratimo unazad, ipak su mojeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel igras s njihovim parama il si u minusu ?mandraX je napisao/la:e je8o ga vazeLin![]()
evo ga vrati se, 6-6 u tie-breaku
edit 7-6![]()
debil lomi reket'
Gotovo, fuj![]()
Nije puno, don't worry, al mi krivo na prvom odmahEmir_ZENICA je napisao/la:Madrax jel to opet minus ? ? ?![]()
mozda taj renes i prodje, cuvaju se oni za old trafordEmir_ZENICA je napisao/la:hahahahahha
To nisi isao na kaficu![]()
Sunce me pogodilo a kafa dokrajcila i puknem 1 na Keln i 1/1 Renes-Marsej
Pijem ja kaficu, al u zatvorenomEmir_ZENICA je napisao/la:hahahahahha
To nisi isao na kaficu![]()
Sunce me pogodilo a kafa dokrajcila i puknem 1 na Keln i 1/1 Renes-Marsej
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.