La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Iznenadjujuce laka pobjeda, obzirom da je ovo najlosi Real u zadnjih 8-9 godina. Cudno kako Lengle živi i zaradjuje od fudbala, ali to je dokaz da za svakog ima nade 

- Nail for Real
- Kontakt:
Vase racionalizacije mi nikad nece dosaditiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 18:04Koliko god očajna Barca bila Real opet očajniji. Do poklonjeno penala Barca se solidno držala, kasnije raspad sistema + Koeman.

Al' ne treba ocekivati nista bolje od profesionalnih zrtava

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa nije nista slagao, tako je. Ocajni ste realno- i to je nama i jedina sreca.Nail for Real je napisao/la: ↑24 okt 2020, 18:06Vase racionalizacije mi nikad nece dosaditiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 18:04Koliko god očajna Barca bila Real opet očajniji. Do poklonjeno penala Barca se solidno držala, kasnije raspad sistema + Koeman..
Al' ne treba ocekivati nista bolje od profesionalnih zrtava.
Normalan Real Madrid bi ovoj bezijednoj Barceloni bjezao vec bar 10 bodova.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa zar nije bilo tako? Nemoj samo reći da je Real dominirao čitavu utakmicu.Nail for Real je napisao/la: ↑24 okt 2020, 18:06Vase racionalizacije mi nikad nece dosaditiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 18:04Koliko god očajna Barca bila Real opet očajniji. Do poklonjeno penala Barca se solidno držala, kasnije raspad sistema + Koeman..

Barca katastrofalna od tog penala. Mada koliko god on bio smiješan i nepostojeći opet nije nikakav izgovor za šou Koemana i nekakve divlje izmjene u 80. minuti. Mater mu žutu ****.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bili ste bolji u provjerama kvaliteta dresova,jedan nula za Barcu u tom segmentu igre.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Odigrano par kola kojih 10 bodova??leorey je napisao/la: ↑24 okt 2020, 18:07Pa nije nista slagao, tako je. Ocajni ste realno- i to je nama i jedina sreca.Nail for Real je napisao/la: ↑24 okt 2020, 18:06Vase racionalizacije mi nikad nece dosaditiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 18:04Koliko god očajna Barca bila Real opet očajniji. Do poklonjeno penala Barca se solidno držala, kasnije raspad sistema + Koeman..
Normalan Real Madrid bi ovoj bezijednoj Barceloni bjezao vec bar 10 bodova.
Jedino da je Barca sve izgubila.
Ovaj Madrid nema Zvijezde, glavni igrač od 120 mil put.
Klinci igraju, i dosta staraca, ekipa je još u tranziciji...
Za nas je ovo extra.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa moglo je biti blizu 10 da su dobili Cadiz. Al u ova teška doba korone moraš nekad i za kladionice odigrati.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- f0rest1946
- Kontakt:
Kad ce orandžasti dobiti otkaz?
Mrav je za njega Guardiola.
Mrav je za njega Guardiola.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogađate, jedna situacija nije rezultirala penalom.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Fulaš poentu, nije problem penal, nego dupli standardi. Ako sviraš povlačenje, sviraj ga uvijek.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Preko Betisovog profila vrše moralisanje. Dotakli su dno dna. 

To je problem zauvijek.
I uvijek je bilo tako.
Danas ce ti sudit sutra nece, pogledat ces drugu tekmu na njoj hoce.
Sto se mene tice regularan penal.
Za vas normalno nije.

Pa nisu ga svirali prošle godine na Kampu. Nekad prođe, nekad ne.
A ovaj Betis dobro isplehati u idućoj utakmici.
Glupi Lenglet je svako ubacivanje imao kontakt s Ramosom.Onaj u 45.minuti korner je mozda isto bio penal kad je podapeo ramosu .I tu se izvuko i opet ga poslije vuce 

Imao je i proslu ili pretproslu tekmu jedno slicno vucenje za dres, lik je malouman. Iako mislim da je ovo poklon penal, premalo je ovo bilo a i sam Ramos se naguravao u borbi za prostor, samo sto se povlacenje vidi prilikom gledanja snimaka i kad zamrzne sliku rekao bi da ga je skinuo, a ustvari kontakt kakvih ima milion.
Barcelona nazad ocaj, to se vise ne moze ni nazvati obranom i slag na tortu ovom stoperskom dvojcu je produzen ugovor
Benz je primio milion lopti u sredini, nijedan stoper mu nikad nije bio blizu.
Buskec je bio korisniji za Real nego za Barcu, to sto on prezentira nije vise ni za rekreaciju.
Sve u svemu od ove sezone i nemam nekog ocekivanja, dok igra isti kostur ekipe koji je priredio nekoliko najveci sramota u istoriji kluba, nemas sta ocekivati, a nije da nema potencijala napraviti finu ekipicu. Samo to da napravis moras imati trenera, a ne ovog amatera koji ne zna izmijene napraviti.
Barcelona nazad ocaj, to se vise ne moze ni nazvati obranom i slag na tortu ovom stoperskom dvojcu je produzen ugovor

Buskec je bio korisniji za Real nego za Barcu, to sto on prezentira nije vise ni za rekreaciju.
Sve u svemu od ove sezone i nemam nekog ocekivanja, dok igra isti kostur ekipe koji je priredio nekoliko najveci sramota u istoriji kluba, nemas sta ocekivati, a nije da nema potencijala napraviti finu ekipicu. Samo to da napravis moras imati trenera, a ne ovog amatera koji ne zna izmijene napraviti.
⚽FK Garaže⚽
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Lenglet je maloumnik s onim tužnim spuštenim očima, tačno da ga udariš iz čista mira kad ga vidiš.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.