Premijer liga BiH - aktuelno
-
roccosiffredi
- Kontakt:
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Davno je gospodin Haris Silajdžić rekao Komšiću da prestane jer će hrvatima ogaditi BiH.
Prorok koji je predvidio današnju podjelu u društvu i onda se neki čude.Pročitao sam komentare gdje ljudi pišu kako ni Tito nije uspio da svi zavole Yugoslaviju pa zašto bi BiH bila iznimka gdje žive tri nacije gdje nitko ne poštuje državne simbole službene jer budimo iskreni pola nas ne zna ni okrenuti zastavu kako treba a ne nešto drugo.
Što se tiče utakmice tvrd derbi gdje Velež ima povjesnu priliku da uzme kup jer Zrinjski zadnjih 10 godina nije bio u gorem stanju i po meni su čak i blagi favoriti .Morat će im se vratiti promašaji iz zadnja dva derbija a Štimac ne ulijeva povjerenje.
Prorok koji je predvidio današnju podjelu u društvu i onda se neki čude.Pročitao sam komentare gdje ljudi pišu kako ni Tito nije uspio da svi zavole Yugoslaviju pa zašto bi BiH bila iznimka gdje žive tri nacije gdje nitko ne poštuje državne simbole službene jer budimo iskreni pola nas ne zna ni okrenuti zastavu kako treba a ne nešto drugo.
Što se tiče utakmice tvrd derbi gdje Velež ima povjesnu priliku da uzme kup jer Zrinjski zadnjih 10 godina nije bio u gorem stanju i po meni su čak i blagi favoriti .Morat će im se vratiti promašaji iz zadnja dva derbija a Štimac ne ulijeva povjerenje.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Kojim Hrvatima ?Zaboljesutra je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:29Davno je gospodin Haris Silajdžić rekao Komšiću da prestane jer će hrvatima ogaditi BiH.
Hrvati su izmanipulisani od strane kradezea i tamo ih 60% ne izlazi na izbore, to hdz iskoristava i vara
Komsic je odgovor na rusioce drzave hdz cija politika se kroji u Zagrebu
Hrvati imaju sve funkcije u BiH i vise nego sto trebaju, dosta njih zivi sretno sa Bosnjama bez kradezea
Vidimo sta se radi kradeze pravi dvije skole od jedne, ruse groblja, prirodne resurse BiH salje Hrvatskoj i mijenjaju kriminalce jedni odu tamo, a drugi dodju nama
Vi s hdz podrucja zivite u nekoj iluziji i isprani ste glupostima da su svi Hrvati protiv Komsica
Sta su Kovacevic,Miletic, Boban oni su fejk Hrvati?
Sta su komentorri na drzavnoj Suko, Kristic i oni su fejk Hrvati?
Vikicevci ?
Oni su normalni ljudi prije svega za razliku od hdz lopova i rusioca drzave
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 maj 2026, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Niko ne goni nikoga da VOLI bilo koju drzavu ali moras POSTOVTI simbole drzave u kojoj zivis ili u koj se nalazis.Svaka himna se mora ispostovati ,ili ako ne zelis to onda idi iz te drzave.Zamisli da u Srbiji svira himna Srbije i u Finalu kupa Pazarci okrenu ledja i pjevaju J*** te Srbijo J*** te Ja ...,ili u Hrvatskoj isto tako da njihovi gradjani pjevaju slicno, sta bi bilo sa tim ljudimaZaboljesutra je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:29Davno je gospodin Haris Silajdžić rekao Komšiću da prestane jer će hrvatima ogaditi BiH.
Ja razumijem da ima ljudi i koji ne vole BiH i koj je mrze ali dok zivis tu moras postovati priznate simbole drzave,u protivnom za to se u pravnim drzavama ide u zatvor.
Sto se tice Komsica ,legitimno i legalno izabran.On nije HRVATSKI clan predsjednistva nego clan predsjednistva iz FBIH koji dolazi iz hrvatskog naroda (dakle nebitno je ko je samo da je iz hrvatskog naroda)
Clan predsjednistva nije nikakav PREDSTAVNIK tog naroda.Ni clan predsjednistva iz srpskog naroda nije SRPSKI clan predsjednistva niti predstavlja srpski narod,To je clan predsjednistva iz RS-a i po ustavu mora biti srbin(dakle bilo koji ko sto je i u FBiH,bitno je da je srbin) i taj clan predsjenistva predstavlja citavu RS (dakle ne samo srbe) a u tom entitetu se nalaze i hrvati i bosnjaci i ostali pa bi u kabinetu tog clana predsjedniostva trebali da sjede i ljudi iz hrvatskog i bosnjackog naroda.Velika je floskula koju Covic potencira da je to PREDSTAVNIK nekog naroda sto nije ,lpa na toj floskuli on trazi da samo hrvati biraju "HRVATSKOG" clana predsjednistva sto se sigurno nece desiti .Ide Slaven zivotom
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Državna himna BiH je skladba bez teksta. Sukladno tome, slobodni smo pjevati što god želimo. 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pjevo je i covke sta je zelio

Danas vam lider novokomponovanpg kluba uz najvece legende Bilbiju i Jakovljevica, a tu je i cionista Kabir koji ne priznaje Isusa
Kakav spoj

Danas vam lider novokomponovanpg kluba uz najvece legende Bilbiju i Jakovljevica, a tu je i cionista Kabir koji ne priznaje Isusa
Kakav spoj
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 maj 2026, 21:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
netacno.Ne mozes vrijedjati ni drzavu ni drzavne simbole,zato se ide u zatvor u pravnoj drzavi.Otidji sad u bilo koju drzavu i vrijedjaj javno simbole te drzave otices u 3PM. Dakle ne volis,BiH,ok,mrzis BiH ok ali to zadrzi za sebe i praktikuj u svojoj kuci na javnom mjestu je to kaznjivo.
Samo je slab sistem i slaba struktura drzave BIh razlog sto se ovo i dalje tolerise ali doce uskoro kraj i ovim stvarima. Puno hrvata su moji prijatelji , i znam sigurno ni jedan se ne slaze sa ovim izljevom mrznje i nepostovanja prema drzavi
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
E pa onda morate prihvatit i posljedice.. a ne odmah na sva zvona kmečat kako ste ugroženi kad vas ponovo preglasaju u Federaciji na izborima.Hoćete da vas se poštuje kao narod u državi i vašu zastavu a ne želite da ispoštujete 1 minutu dok traje himna te države.
Dakle niko ne očekuje da je volite,da ne bude zabune.
Ali eto ako vama odgovara ovako,odgovara i nama... a realno nije dobro ni za jedne ni za druge.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Uzroci i posljedice su podložni subjetkivnoj interpretaciji u ovom slučaju, ali o politici ovdje stvarno ne želim.
Nadam se našem pozitivnom rezultatu na vašem terenu isključivo zbog tog nekakvog rivaliteta. Na stranu to što se po uspjesima ne možete mjeriti s nama.
Nadam se našem pozitivnom rezultatu na vašem terenu isključivo zbog tog nekakvog rivaliteta. Na stranu to što se po uspjesima ne možete mjeriti s nama.
Slaven Kovacevic ima moj glas na izborima...
Povedi nas Slavene...
Eto Rigi, nema Komsica , bar na ovim izborima...

Povedi nas Slavene...
Eto Rigi, nema Komsica , bar na ovim izborima...
Druže možda ti ne želiš o politici ali ti se klub bavi politikom,od trenera pa preko navijača. Od nepotrebnog lupetanja Štimca koji je sunčao muda po Španiji dok je bio rat u Hrvatskoj a sad ko biva zna nešto o dešavanjima u Mostaru.Ono skandiranje od jučer nije došlo tek tako. Ja ti samo govorim sta to vuče za sobom... I sa Zrinjskim se Velež nikad nije ni poredio,jer gdje god da odeš u regionu svi znaju za Velež u puno većoj mjeri nego za Zrinjski.Rigoletto je napisao/la: ↑07 maj 2026, 21:43Uzroci i posljedice su podložni subjetkivnoj interpretaciji u ovom slučaju, ali o politici ovdje stvarno ne želim.
Velež je za razliku od Zrinjskog pripadao od pocetka svim normalnim ljudima u Mostaru,dok ste vi jasno u nazivu kluba stavili na koga ciljate. Tako da Velež kao simbol Mostara ne može da se stavi u isti koš sa onima koji se ponose time da predstavljaju jedan dio grada.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ma hebes titule, vise me interesuje, kakav je Slaven, sad ste konacno zadovoljni, mozete birati, a da nije Zeljko...
Boga mi, ja cu cisto zbog suzivota sa bosanskim katolicima glasati za njega...
mozes ti to postaviti kako hoces ali u pravnoj drzavi ako se na sudu dokaze da si na javnom mjestu vrijedjo simbole te drzave ili ih unistavo ide ti zatvorska kaznaRigoletto je napisao/la: ↑07 maj 2026, 21:43Uzroci i posljedice su podložni subjetkivnoj interpretaciji u ovom slučaju, ali o politici ovdje stvarno ne želim.
Druga stvar su rezultati vas u nezavisnoj BiH i niko ne spori da ste imali daleko vise uspjeha iz raznih razloga, da sada ne elaboriram,a najvise radi ovakve politike u drzavi kakvu imamo (ili bolje reci 3 nacionalna komunizma).
Dugo je vremena proslo dok nismo sebi stvorili kakve-takve uslove za takmicenje (i jos ih stvaramo) tako da su to nama bili kljucni ciljevi a rezultati su ispastali razumljivo ,dok za vas to nije problem, usli ste u gotovu kucu i samo kupili dresove i poceli se takmiciti i jedini vam je cilj bio napraviti neki rezultat uz obilje "politickih" para.
Ali dobro,to je iza nas,vrijeme se polako mijenja ,napokon dolazimo do daha ,u narednim godinama ocekujte jos jaceg konkurenta i jacih utakmica .
U srijedu vidim 2-3 gola u vasoj mrezi
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Brate, koga briga više? Pa ja sam bio uvjeren u to da hrvatske klubove iz BiH treba podržavati u Evropi, da se trebaju relaksirati odnosi, sve ste to potopili ovim nepoštovanjem himne i države.Zaboljesutra je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:29Davno je gospodin Haris Silajdžić rekao Komšiću da prestane jer će hrvatima ogaditi BiH.
Rahat patnja zvana BiH če opstati, s vašom vjernosti BiH ili ne.
Pripadnik dvotrećinske većine u državi Bosni.
Hrvati prvi put imaju neka prava, zapadna Hercegovina nije imala struju i vodu kako treba u nekim dijelovina do 80te. Mnogi pasos nisu imali do 70tih. U sirokom luku ih je Juhoslavija zaobilazila sa razvojem. Nije bolje bilo ninu Kraljevini ni SHSu.Zaboljesutra je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:29Davno je gospodin Haris Silajdžić rekao Komšiću da prestane jer će hrvatima ogaditi BiH.
Prvi put nakon dugo dugo imaju sve. Vlast, upravljaju, politiku, predstavnike, privredu, razvoj, ulaganje, pasose (dva) i neka imaju. Frka je oko predsjenika ali frka je i sto imaju vise politickih pozicija od Bosnjaka i Srba, u ministarstvima, agencijama, svakoj drzavnoj sluzbi. Ulaganja svake vrste. I pljujes drzavu. Njima treba da je najbolje i da najviae vole BiH, posebno jer su dobili sve 1000x vise nego drugi. Npr Bosnjaci i Srbi su izgubili, a Bosnjaci najvise vole BiH iako su donji u njoj. Totalno ludilo.
I da se vratimo na finale kupa, Zrinski/Zrinjski. Pa on je upravo dokaz svega gore napisanog, da nije doslo do samostalnosti BiH i dalje bi bio ugasen i zabranjen klub. Radi BiH postoji ponovo i navijaci mu pljuju tu drzavu. A Velez sve izgubio sa samostalnom BiH i vole je navijaci.
Neko je glup i lud!!! 2+2 su 4, ne moze drugi broj biti.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Mene s tim glupostima ne možeš isprovocirati. Samo ispadaš tupav jer navijaš za Sarajevo u kojem je jedan takav "bosanski katolik" pušten da drma po klubu kao da mu je babovina, a osuđeni je kriminalac u jednoj od država EU.
I ne, ne hebeš titule. One jesu smisao ovoga.
A ko te provocira ?Rigoletto je napisao/la: ↑07 maj 2026, 22:17Mene s tim glupostima ne možeš isprovocirati. Samo ispadaš tupav jer navijaš za Sarajevo u kojem je jedan takav "bosanski katolik" pušten da drma po klubu kao da mu je babovina, a osuđeni je kriminalac u jednoj od država EU.
I ne, ne hebeš titule. One jesu smisao ovoga.
Je li to smatras provokacijom ovo bosanski katolik ?
Po tebi onda svaki katolik u svijetu bi se trebao izjasnjavati kao Hrvat...
Razumjeli smo se jako dobro. Još jedna sezona bez trofeja. Ćao galaktikosi 
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ljubi Beus 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.