Javi se, javi se..escobarpablo je napisao/la:Kiks danas.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Osttribine
- Kontakt:
Cestitke Husrefu i igracima, vrijedilo se danas mrznuti u Vitezu, finu utakmicu smo odigrali po zaista teskom terenu. Mujakic i danas veoma dobar. Obzirom kako smo poceli ovu sezonu ja sam prezadovoljan. Nadam se dobrom prelaznom roku i uz par pravih pojacanja sve je moguce. A sad slijedi "nazanimljiviji" dio sezone, lupanje insajderskih 
Bravo momci..
Svaka cast na pobjedi..
Treci na tabeli, ko bi rekao...
Sada odmor, i sklapanje sto bolje ekipe da se napadne titula aBd.
Odbrana je dobila s Mujakicem mnogo..
Ne trwba dovoditi nekpg CB vec gurati njega...
Sarica sacuvati...
Svaka cast na pobjedi..
Treci na tabeli, ko bi rekao...
Sada odmor, i sklapanje sto bolje ekipe da se napadne titula aBd.
Odbrana je dobila s Mujakicem mnogo..
Ne trwba dovoditi nekpg CB vec gurati njega...
Sarica sacuvati...
Re: RE: Re: FK Sarajevo
bravo.slazem se apsolutno.cak po nmeni krupa nije sefov kiks kkoliko mu malkice zamjeram debri.a o tri musketira sa pocetka sezone da ne pricam.hajmo se odmoriti maloMortemHz je napisao/la:Naravno.. nas je zajebao pocetak sezone, nisu Krupa i Željezničar. Poraz svakako moras imati s vremena na vrijeme, pogotovo u ovoj ligi gdje su svi u pet deka.fks74 je napisao/la:Cestitke svima nama. Ja sam vjerovao uvijek u ovu ekipu, mada sam mnogo puta do dolaska Musemica bio pred infraktom. Uz par jakih pojacanja, Sarajevo ima sta reci na proljece.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Šest bodova je ništa, imaš dvije utakmice i to se lako uzme kući i na strani. Problem je kada ovisiš o drugim rezultatima.
Odlično je ovo sve, odmoriti, pa po titulu.
Odlično je ovo sve, odmoriti, pa po titulu.
- escobarpablo
- Kontakt:
sarajevo46 je napisao/la:Javi se, javi se..escobarpablo je napisao/la:Kiks danas.
Protiv malera. Odlično smo izgledali danas, odlično odrađena tekma, čestitke Husu i momcima. Odbrana je dosta dobro djelovala bez Novakovića. Stanojević, Adukor, Ahmet i Rahman najbolji. Idemo prijelazni rok sad odraditi kako spada!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Bravo momci za danasnju utakmicu , Ahmet pokazao ko je gazda u ovoj ekipi , nadam se da nece imati ono neslavano proljece
Ofosu,Ordagic... Zanimljiva zima nas ceka aBd
Ofosu,Ordagic... Zanimljiva zima nas ceka aBd
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
scudetto89
- Kontakt:
Cestitke nasim momcima na danasnjoj pobjedi, sad ide zasluzena pauza, pa na proljece u nove pobjede, uz par kvalitetnih pojacanja mozemo jurisati i na titulu sto nije iskljucena opcija !
Volim te Saraj’ vo ...
Ahmet najaci strijelac ako se ne varam na polusezoni?
Volim te Saraj’ vo ...
Ahmet najaci strijelac ako se ne varam na polusezoni?
04.10.2009 !
Meni je nakon onako lošeg starta, i svega što se dešavalo, evropa puna šaka brade. Realno da je bilo kome nuđena bila tad sigurna evropa, potpiso bi to. E sad, sa adekvatnim pojačanjima, možemo se glatko potuć za titulu. Već smo mi fino uigrani, još da se odbrana pojača, i eventualno nešto naprijed, pa se to fino posloži, imali bi se čemu nadat. Znači još po dvije utakmice sa svima u LZP, ako budemo kvalitetniji od konkurenata i malo nas sreća bude pratila, ozbiljan smo kandidat. U svakom slučaju, ne treba niko bit nezadovoljan ako ne osvojimo titulu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nešto imam odličan predosjećaj oko ovog prelaznog roka, mislim da je vrijeme da se dovede par baš kvalitetnih pojačanja. Mislim da nam je ovaj Ofosu prenerealan al' nikad se ne zna, i Benko, Jajalo i Delač su svojevremeno bili veliki boom, i pored para niko nije očekivao pojačanja iz Chelseaja i Kolna, svi smo kontali samo o kupovanju najboljih igrača lige. On na krilo, jedan dobar playmaker ako Sarić ode, bekovi za rotacije i jedan dobar štoper, i imali bismo roster bez mane.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad smo prosle sezone sa 'losijim' trenerom i 'losijim' igracima na proljece bili u borbi za obe titule, ne vidim kako da se opet ne ponovi isto (naravno sad samo napadamo titulu prvaka).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zvanicno od mene halal za poraz u detbijuFrancescoTotti je napisao/la:Boli poraz, posebno ako je to derbi al yebi ga sta sad. Idemo dalje. Dobit ove dvije utakmice pa onda u drugi dio sezone sa pojacanjima se pofajtat sa svima.
Igraci su odigrali kao zadnji levati. Ne znam koji je razlog al Husref ce to sa njima rijesit to znam.
Sad hocemo pojacanja!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jedino ako mahala bude jaka, pa bude raznih insajderskih, onda ćemo imat o čemu laprdat. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kad nam ne daju da pišemo o bilo čemu drugom.uNbx je napisao/la:Jedino ako mahala bude jaka, pa bude raznih insajderskih, onda ćemo imat o čemu laprdat.
Fale sad Majki, Simba, Švrakino... oni su uvijek imali "dojave".
Pa i ni'e nesto isp'o lud.zlo87 je napisao/la:Ako ispričaš, neće ti se ostvariti san.rasavoje je napisao/la:Sanjala sam da smo pobijedili i to nekim mnogo ludim rezultatom.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Hajd Majkl tivra se, da te gazamo malo nogama, čisto da ubijemo vrijeme. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Za vrijeme prošle zimske pauze je neko dozv'o onog Mirela, jest i bilo cirkusa tu noć na temi. 
Lijepe snove želim.rasavoje je napisao/la:Pa i ni'e nesto isp'o lud.zlo87 je napisao/la:Ako ispričaš, neće ti se ostvariti san.rasavoje je napisao/la:Sanjala sam da smo pobijedili i to nekim mnogo ludim rezultatom.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ocjenjivajući cijelu polusezonu od evrope do ove današnje utakmice od 1 do 10, gledajući prije svega rezultate, pa onda i ostale segmente u i oko kluba, po mom mišljenju, dao bih ocjenu 3 i to zahvaljujući posljednoj trećini utakmica, ne računajući derbi.
Po nas, jako, jako loša polusezona, doduše, kako je bilo i kako se završilo, dobro je, ali kompletna slika cijele polusezone ne može i ne smije zadovoljiti nikog, niti ljude u klubu, niti igrače a pogotovo nas navijače.
Bilo je dosta sramota, loših poteza i katastrofalnih utakmica.
Najzaslužniji i najodgovorniji za prelošu polusezonu su ljudi koji vode klub i koji su vodili politiku istog, svi trebaju odstupiti i dobiti zabranu prilaska stadionu u krugu od više kilometara.
Titula, teško ali izvodivo i moguće, sve zavisi od pojačanja, ruku na srce, ako hoćemo titulu, morat ćemo se pojačati na dosta pozicija i kada bi svi ostali, ovoj ekipi je potreban stoper, oba krila, napadač pa čak i jedan bočni igrač, ali nisam optimista za pojačanja. Lijepo je pročitati da smo zainteresovani za Ofosu-a, nadam se da je istina ali da li je to realno, ostaje da vidimo.
Slijedi pauza, nadam se da će se rukavi zasukati i da će se ekipa adekvatno pojačati, ako hoćemo titulu, pojačati ekipu maximalno i razmišljati samo o 4 utakmice koje imamo prije razdvajanja, ako hoćemo nešto više, 12 bodova je pod moranjem.
Volim te Sarajevo.
Po nas, jako, jako loša polusezona, doduše, kako je bilo i kako se završilo, dobro je, ali kompletna slika cijele polusezone ne može i ne smije zadovoljiti nikog, niti ljude u klubu, niti igrače a pogotovo nas navijače.
Bilo je dosta sramota, loših poteza i katastrofalnih utakmica.
Najzaslužniji i najodgovorniji za prelošu polusezonu su ljudi koji vode klub i koji su vodili politiku istog, svi trebaju odstupiti i dobiti zabranu prilaska stadionu u krugu od više kilometara.
Titula, teško ali izvodivo i moguće, sve zavisi od pojačanja, ruku na srce, ako hoćemo titulu, morat ćemo se pojačati na dosta pozicija i kada bi svi ostali, ovoj ekipi je potreban stoper, oba krila, napadač pa čak i jedan bočni igrač, ali nisam optimista za pojačanja. Lijepo je pročitati da smo zainteresovani za Ofosu-a, nadam se da je istina ali da li je to realno, ostaje da vidimo.
Slijedi pauza, nadam se da će se rukavi zasukati i da će se ekipa adekvatno pojačati, ako hoćemo titulu, pojačati ekipu maximalno i razmišljati samo o 4 utakmice koje imamo prije razdvajanja, ako hoćemo nešto više, 12 bodova je pod moranjem.
Volim te Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.