Balde gol i asistencija zasad
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma ta pozicija desnog beka ko da je ukleta, koliko vec godina nemamo dobrog igraca tamo, od Alvesa tamo nema dobrog igraca.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Slažem se i za Lewu i za Roquea. Mislim da je to solidan duo za narednu sezonu, Roque će skupljati iskustvo, napredovati, usput kad bude igrao odmaraš Lewu, a svakako je drugačiji tip špica od Lewe. A Messi bi najviše iz rotacije izbacio Gavija/Pedrija. Recimo da bi igrao tu negdje, iza špica, lijevo bi Balde držao širinu, a desno neko od krila, vjerovatno Dembele.
Znam, da Xavi želi Zubimendija zbog tog, ali u ovakvoj financijskoj situaciji, mislim da je bolje ići na dolazak desnog beka, jer ove sezone kad su se povrijedili Christensen, pa onda Araujo ili Kounde, desili su se problemi, nekako se zadesilo to i za ključne utakmice pa je i izostao neki veći rezultat zbog tog i chokea nekih igrača. Ovo ljeto je pod muss dovesti nekog desnog beka, ili ići na jeftiniju varijantu, npr Arnau Martinez, pa bi onda mogli vjerovatno priuštiti i za tog Zubimendija. Ne bih se ni bunio kad bi po Fresendu otišli. A opet jedna je od opcija i ispregovarati pozajmicu Cancela.
Baš tako, Nevesa, vjerojatno nikad ne bi doveli da se on ne nudi za Fatija plus pare. Jednostavno to je win situacija, dobit ćeš prijeko potrebne pare, osloboditi ćeš se Fatija oko kojeg je svakako u zadnje vrijeme loša situacija najblaže rečeno i eto pokrpat ćeš jednu poziciju u rotaciji. Recimo da Amrabata ili Nevesa dovode kao zamjenu Kessiea kojeg će unovčit, a u takvoj varijanti jeftiniji i isplativiji po klub je Neves.
Alejandro Balde
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Auu kakvih prvih pola sata. Kao iz najboljih dana ere Pepa. Ovi levati ne mogu izaci sa svoje polovine.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pedri je ljubav
Trpaj bagru
+14
sa Kesijem, Alonsom, Ericom, Ferranom. Ustati pa reći Hernandez Xavi. Fatija i Dembelea sa intenzivne neću ni spominjati.
Kapa dole za trenera, stručni štab i ekipu
sa Kesijem, Alonsom, Ericom, Ferranom. Ustati pa reći Hernandez Xavi. Fatija i Dembelea sa intenzivne neću ni spominjati.
Kapa dole za trenera, stručni štab i ekipu
Nikakva internacionalna polupojačanja ne dolaze u obzir ovaj prelazni rok. Prioritet je pokupiti iz Lige što valja i što je perspektivno. Ne znam kolko taj Zubimendi ima godina, al znam da je inteligentan i dobar igrač spreman za korak naprijed u karijeri, a znam i da se sastav mora prošarati Baskima, Asturijancima i ovima iz Galicije. To je već oprobana dobitna kombinacija, strategija korak po korak.
Džeri Drejk
Kakav pas
FDJ 
Ili… o kakvom se cracku radi. Na lijevom beku.
Titula i ispadanje Espanyola. Mmmm.
@igrajlopte 🐦
Daj Ferrana i Ansua, da pročepe protiv ovih bogalja.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lewat pročepio kada je titula već gotovo osigurana. Čudnog li čuda. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zamora i Pichichi se vracaju u Kataloniju. Kao i titula.
Sve je okej, ponovo.
Sve je okej, ponovo.
@igrajlopte 🐦
Individualno najbolja sezona jednog golmana ikad, na nerealnom je nivou.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ovaj pomocni je dize uvijek, ovako bi i ja mogao suditi 
A jest se bezveze opustila odbrana.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Al' se posraše MATSu na proslavu 
Joj klosara
puče stream, jel ovo ganjaju igrače po terenu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.