AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 feb 2025, 23:06

Leao se ukenjao u situaciji 1 na 1 a Mike sve češće prima smiješne golove.

Uvjeren sam da će proći ovaj mlitavi Feynoord.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 feb 2025, 23:08

Ova sezona je jednostavno od starta osuđena na propast zbog par loših izbora, ovo više ni pejgamber bog ne okrenu. Sad samo preostaje čekati da konačno završi i da se na ljetne pripreme krene od nule, baš mi se ovo više ne da gledati.

Što se mene tiče neka i ispadnu, ionako ćemo samo dobiti dvije dodatne utakmice u kojima si teški autsajder. Ostaje liga i kup, iako se treba lagano pripremati na fudbal červrtkom iduće sezone. :yawn:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 feb 2025, 23:09

Ne znam koji vrag Camardu bezveze ubacuje kad je evidentno da mu je ovaj nivo fudbala jos uvijek daleko.

Nema ovdje nekog komentara. Veliki je disbalans izmedju odbrane i napada.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Uknaac
Kontakt:

Post Postao/la Uknaac » 12 feb 2025, 23:10

Ljudi ih ubili na svim poljima od golmana do napadača odigrali meč perfektan a mi ko po običaju podbacili nista novo

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 12 feb 2025, 23:12

milanist je napisao/la:
12 feb 2025, 23:04
Dobar, los, gori - Feyenoord , Milan, Sergio.

Suvisno je bilo sta i pisati za veceras. Lille ovima uvaljao 6 komada, mi nismo mogli jedan. Jadna nam igra, jadno nam sve. Treba li mister jos koga kupiti i kakvu zelju ispuniti pa da makar mozemo dobiti ove osrednje momaci. Fuuuuj
Al disciplina je tu, Trče, bore se. Kale problem deportovan, mada sam par puta pomislio od Walkera da je Kalabrija ipak tu :hmmmmm:
Kako li veceras plese, deder Ibra zbavi mu kakve Morave da zapali, da se resetuje. Cirkusant klasični a samo su gori od njega oni koji su ga doveli.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 12 feb 2025, 23:13

Problem je ogroman u tome sto nasi "vanzemaljci " Theo, Leao, Tidjo, Pulisic, Walker ne mogu izmisliti nesto, neki gol, nesto na misice da se ne gube ovakve utakmice....od ostalih vala ne mozemo nesto posebno ni ocekivati....totalni disbalans, nekohezija izmedju nasih najboljih igraca....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 feb 2025, 23:16

edoox je napisao/la:
12 feb 2025, 23:12
milanist je napisao/la:
12 feb 2025, 23:04
Dobar, los, gori - Feyenoord , Milan, Sergio.

Suvisno je bilo sta i pisati za veceras. Lille ovima uvaljao 6 komada, mi nismo mogli jedan. Jadna nam igra, jadno nam sve. Treba li mister jos koga kupiti i kakvu zelju ispuniti pa da makar mozemo dobiti ove osrednje momaci. Fuuuuj
Al disciplina je tu, Trče, bore se. Kale problem deportovan, mada sam par puta pomislio od Walkera da je Kalabrija ipak tu :hmmmmm:
Kako li veceras plese, deder Ibra zbavi mu kakve Morave da zapali, da se resetuje. Cirkusant klasični a samo su gori od njega oni koji su ga doveli.
Haha evo i tokom utakmice sta sad rekao
milanist je napisao/la:
12 feb 2025, 21:24
Kazu igrati cemo cvrsto i agresivno sa Sergiom, ja uopste ni jedno od to dvoje ne vidim. Vidim samo ove curice kojim kisa smeta...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 12 feb 2025, 23:28

memaga je napisao/la:
12 feb 2025, 23:13
Problem je ogroman u tome sto nasi "vanzemaljci " Theo, Leao, Tidjo, Pulisic, Walker ne mogu izmisliti nesto, neki gol, nesto na misice da se ne gube ovakve utakmice....od ostalih vala ne mozemo nesto posebno ni ocekivati....totalni disbalans, nekohezija izmedju nasih najboljih igraca....
Tako je vec ravno dvije godine. Evo nema Piolija, nema nekih odrona od igraca, dovode se igraci uz dogovor sa trenerom....pa opet jad i cemer.
Ja opet kazem problem su Leao i hidrogenizorani, kao i Pulisic (iako Pulisicevs statistika govori suprotno). Njihovo prisustvo na terenu je upravo stvara taj disbalas. Krila ne igraju nista osim kad lopta mije kod njih, defanzivni ih nema i onda jedan Walker izgleda ko amater kad ga napadnu. Theu hidrogenu jednostsvno nema pomoci, visa gs ne mozes ni kesirsti jer lik svakom tekomom pokazuje kolika je dijabola.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 feb 2025, 23:46

Ako očekujete ono što je bio u Portu, kao za bilo koji funkcionalni sistem, za to treba i vremena i rada.

Amorim je sličan trener, a ima daleko gore rezultate sa Mančestom. To je prokletstvo preuzeti ekipu u sred sezone u kojoj ni na kojem polju ništa ne funkcioniše, a puno toga je moglo biti drugačije da se ljetos pametno odigralo.

Ali to je sto puta ponovljeni komentar, ne vrijedi više ni spominjati. Samo da više dođe maj i da se zaboravi sve ovo.

FORZA MILAN !

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 13 feb 2025, 00:41

Sto se tice ovog Mistera ja nista ne ocekujem. Od nekolicine vas je prestavljen kap spasilac. Sada ga spasavate usporedbama sa Amorimom a njihova jedina poveznica je da su razvikani do bola i da se brukaju svakom tekmom sve vise i vise.
Na ovoliki broj utakmica bar nesto, minorno moras pokazati sa ovakvom ekipom.
Sto je najgore u svemu, duduk Fonseka bi rna guzove dobio Dinamo, ispusio superkup, a ligu bi cvakao bolje od Sergia.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 feb 2025, 08:47

Evo i mister nam uvrijedjena mlada, vauuu cekao covjek 15 minuta pa iznerviran. Pa i mi cekamo evo otkako si dosao da vidimo neki pomak i kakvu akciju ali jok. Bgm puno se digao covjek za nekog ko nije bio dalje od Porta.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Sinpos
Kontakt:

Post Postao/la Sinpos » 13 feb 2025, 09:11

Jucerasnji mec je pokazao da se u ekipi nesto mora mijenjati iz temelja, to znaci odlazak bar jedne, ako ne i dvije "zvijezde". Leao cijelu svoju karijeru u MIlanu igra kad mu se hoce,a li njegovo valjanje po terenu i mahanje rukama je postalo odvratno. Juce par puta nije ni krenuo na pas u prazan prostor,a njegovo lezanje u sesnestercu dok traje akcija me dovelo do ludila. Taman smo se rijesili padavca Morate, ne treba nam novi. Theo je prica za sebe. Vec duzi period igra slabo, ali njegov najveci problem je igra u odbrani. Juce su ga prolazili bez ikakvih problema,a on se uopste nije nesto trudio. Uglavnom juce svi su slabo igrali osim Pavlovica i pomalo Felixa. Ali kad ti glavni igraci tako igraju iz utakmice u utakmicu, onda sta ocekivati od ostalih. Theu istice ugovor 2026 i ako ne produzi do kraja sezone za neku normalnu cifru, onda sigurno ide prodaja. Sto se tice trenera, evidentno je da je veoma isfrustriran igom i nezalaganjem ekipe. Sinoc je pretrcao vise kilometara nego pola ekipe. Mislim da ni on nije znao u sta se uvalio. Ima i on svoje krivice, ali dosao je u veoma nezgodnom periodu, gdje se igraju utakmice svaki 3 dana,a puno je povreda u ekipi. Treba vremena da se neke stvari posloze,ali na njegu zalost, nema previse vremena. Moje misljenje je da nije on neki visok nivo trenera, ali je definitivno bolji od Fonsece. Nadam se popravku igre uskoro, jer ovakvom igrom tesko mozemo do Lige prvaka
Forza Milan!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 feb 2025, 09:44

Ma koliko los Leao bio nas mister ce imati simpatije prema njemu, jer su obojica portugalci, a relano zasluzio je sinoc dok je lezao na travi da ga odmah zamjeni....sto neko rece i on i Amorim su razvikani treneri,to je isto treniras Dinamo ili Zvezdu i dolazis ko spasioc kluba koji tone :tokralju: Ja ga brate nesto ne mogu misliti, dovoljno mi ga je vidjeti onako grbavog nikakvog. :mrgreen:

evo mali bet, Milan ne prolazi Feynorda dalje iduce sedmice :hmmmmm:

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 13 feb 2025, 09:56

Glavni i osnovni problem Milana je vlasnicka struktura sa kompletnom upravom, oni promjene pola tima na polusezoni i ocekuju rezultat??? Amaterski zar ne?? To se ne radi ni u BH premier ligi....
Da bi jedan profesionalni kolektiv frcero kako treba, sve mora biti pod konac, od glave do pete, cak i onaj STO VODU DODAJE i CISTI KOPACKE mora biti na vrhunskom nivou....kod nas nazalost nije tako, tako da bi rekao da Igraci i trener su najmanje krivi za ovaj haus, a posto su najistureniji i najvidjeniji njima se pripisuje najvise....

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 13 feb 2025, 10:10

Ljudi nemojte svaku tekmu donositi zakljucke, kad dobijemo vauu vidi se napredak ide to, ovi igraci prave razliku bla bla.

Ehh kad ne ide onda drvlje i kamenje, nije idealno i nece ni biti ova sezona. Morate znati da je sad doslo puno novih igraca nema sanse da se to uklopi nakon 2-3 tekme. Nekad ce izgledati sjajno, a nekad ce biti kao sinoc patnja i za nas i za njih.

Nadati se da cemo kroz ligu uspjeti izboriti LP za iducu sezonu i onda nek Sergio odradi svoje na ljeto. Iskreno meni ova ekipa obecava i ima puno potencijala, samo je pitanje koliko ce im trebati da se na sve priviknu

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 feb 2025, 10:35

Ako njem treba sezona i po da nesto pokaze ucerat mu. Vara se on ako misli da ce imati toliko vremena u Milanu da pokaze sta znas. Nek jos sta use.re i noga ljudino, tako ti je u velikom klubu, bar dok smo bili veliki klub.
Vidi Slota, dodje covjek i odmah igraju, ehh kad imas ekipu kako treba, a ne sve dundjere oko sebe...
Dobio je sto je rijetko koji trener u Milanu u posljednje vrijeme, a za uzvrat Dinamo i Feyenoord nas oduce od fudbala. Ne bi ti porazi ni bili toliko bas teski da ti vidis neku igru, neku agresivnost, presing, akciju. Ama bas nista ne pokazuju, kao mrtve amebe na terenu su.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 feb 2025, 11:21

A nego koliko mu treba, dva mjeseca? :yawn:

Za početak treba sačekati da prođu kroz ljetne pripreme i da se implementiraju neke ideje, što je sad skoro pa neizvedivo zbog velikog broja utakmica.
Ako i poslije toga odradiš sezonu za zaborav, onda da, ti nisi kalibar za Milan. Ali to je sad u ovom momentu daleka budućnost.

Čistka još nije gotova, pun qurac igrača će morati procirkulirati kroz Milanelo, što kroz ulazne što kroz izlazne transfere.

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 13 feb 2025, 11:31

Ne kontam fakat, ko da je neka mlada koja je tek usla u kucu, odmah na prvu vidis jel peksin i zna li kuhati, ako ne zna ni to, ima zadnju opciju da je dobra u krevetu....
Kod ovoga su sve opcije ispucane ( doduse zna plesat, ritmican je i pusiti kubanku) haman ti ga dodje "tjeraj ga na popravni"....

Sinpos
Kontakt:

Post Postao/la Sinpos » 13 feb 2025, 12:14

Treba ga definitivno pustiti da radi, ali kao sto sam napisao, nema puno vremena za uigravanje ekipe i provodjenje svojih zamisli, jer se utakmice igraju svaka 3 dana. Veci problem su igraci koji kontantno pokazuju kurcobolju i manjak truda na utakmicama. Ne trebaju nam igraci koji ce birati koje utakmice ce dobro odigrati, a za koje ih boli k..... Nikako nam nisu trebale ove 2 utakmice sa Feyenoordom, ali to je poslijedica loseg stava igraca na utakmici sa Dinamom. Ja bih se koncentrisao na ligu, a u ligi prvaka, sta god da se uradi, dobro je. Svakako smo puno para izgubili ne prolaskom u prvih 8. Nadam se pozitivnoj reakciji ekipe za vikend protiv Verone
Forza Milan!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 13 feb 2025, 12:52

Za ovih nekoliko utakmica je mogao nesto pokazati, bar da ne stavlja Musaha na desno krilo. Eto bar to!
Nema lik osnova da mu dajes ekipu da odradi ljetne prioreme, a kamoli da sprema ekipu na par godina.

Ronaldo druze dok ste vi velicali uspjeh sa osvajanjem SC , nas dva tri smo upozoravali da su stvari gore nego kod Foneseke. Ok vi volite trenere koji drmaju guzovima, glume opasne momke i ja razumijem to.

Sad cemo peglati i ovo sto je od uprave dobio igracke koje je trazio,, pa je uspio da jednog Walkera predstavi kao tri puta goreg od Calabrije.
Ima jos jedna stvar, nakon prodaje Tonalija svi ovi glsvni igraci cekaju ponudu koja ce upravu zadovoljiti i da se opare.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.