Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Roma i pored svih gresaka sudija moze da se vrati u igru nakon ova dva kola,mada ja licno u to nevjerujem.Juve ce da slavi u Milanu,kuci da dobije Violu da osveti poraz iz prvog dijela sezone,dok je za ocekivati nas kiks pod Vezuvom a mozda i u iducem kolu protiv Intera,neki igraci ce da fale,neki da se paze suspenzije,Totti nece biti dovoljno spreman,stadion prazan i tako dalje.Tako da je Juve vec prvak po mom misljenju,a samo mi nije jasno kako je Juve mocan u Italiji a u Europi ih svi spustaju.
embrace the chaos
Egal u dvije tekme sa Realom. 20+ šuteva protiv Kopenhagena, nije htjela ravaku u gol. Peh protiv Galate da gol primiš u 87. minuti. Druga tekma protiv Galate je poznata stvar. Gomila loših okolnosti, ali slažem se, i manjak odlučnosti i kvalitete na nekim pozicijama je presudio.Denno je napisao/la:Tako da je Juve vec prvak po mom misljenju,a samo mi nije jasno kako je Juve mocan u Italiji a u Europi ih svi spustaju.
Nemoj osporavti kvalitet protivnika koji tvoju ekipu dobije 3-0. Mnogo govoriš i svojoj ekipi, možda čak i više.

Čekamo Romu sljedeće godine u Evropi.
Juventus prošle godine ispao i 1/4 finala od ekipa koja je tim koji je dominirao godinama počastio sa sedam komada i na kraju ispadne svi buše Juventus. Plasman među osam najboljih je hejterskom logikom svakako neuspjeh.
Ovo sezone izgubili od Galate i to u utakmici koja se nije trebala ni igrati, protiv Reala bili ravnopravan protivnik i ispadne svi buše Juventus. Ovdje je očigledno smrtni grijeh ispasti iz Lige prvaka, to je zaključak navijača čiji klub u posljednjem evro nastupu ispao od slovačkog giganta.
Neka vama i dalje budu Evropa i sudije mjerilo, mi ćemo vas svaki put kad se ukaže prilika počastiti sa tri i kusur komada i naravno uživati u vašem plakanju.
Ovo sezone izgubili od Galate i to u utakmici koja se nije trebala ni igrati, protiv Reala bili ravnopravan protivnik i ispadne svi buše Juventus. Ovdje je očigledno smrtni grijeh ispasti iz Lige prvaka, to je zaključak navijača čiji klub u posljednjem evro nastupu ispao od slovačkog giganta.

Neka vama i dalje budu Evropa i sudije mjerilo, mi ćemo vas svaki put kad se ukaže prilika počastiti sa tri i kusur komada i naravno uživati u vašem plakanju.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sva njihova kukanja pokazuje samo koliko smo prejaki!!!
Grdne rane sta im radimo
Oni neka slobodno traze sitnice gresaka a mi cemo i dalje osvajati titule aBd!!!
Grdne rane sta im radimo

Oni neka slobodno traze sitnice gresaka a mi cemo i dalje osvajati titule aBd!!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
U dvomecu sa Realom ste uzeli samo bod,zar ne?
To i nije neki podvig i pokazatelj snage,nasuprot.Ipak ste prvaci Italije.
Sa Galatom isto samo bod,rezultat je samo ono sto je bitno,kao sto spominjes 3-0,a znamo svi da je previsok rezultat bio i da Roma nije lose odigrala da bas izgubi 3 razlike.
I 4 boda protiv Kopenhagena koji je u tom trenutku oko 8. pozicije boravio u svojoj ligi.
Totalna nemoc u Evropi,zato u Italiji dominacija.
Roma kad je ispala od Slovana bila je donja i u Italiji,medjutim ovo je nova ekipa,novi igraci,sad bi im 15 komada u dvomecu uvalili
Ja govorim kako Juve u Italiji nedodirljiv,a u Evropi ne mogu meda.Roma donja u Evropi donja u Italiji,u Italiji kad smo bili konkurenti izbacivali smo Real,nekad prejaki Lyon.
Inter osvojio skudeto i kup i u Evropi su pokazali snagu,Juve 3. put ce evo biti prvak a grupe ne mogu proci u lp,onda postoje sumljive sudijske odluke u korist Juventusa,tako da su bzvz ove rasprave,ako neko kaze nesto protiv Juventusa sigurno ima i motiva za to.
Sa Galatom isto samo bod,rezultat je samo ono sto je bitno,kao sto spominjes 3-0,a znamo svi da je previsok rezultat bio i da Roma nije lose odigrala da bas izgubi 3 razlike.
I 4 boda protiv Kopenhagena koji je u tom trenutku oko 8. pozicije boravio u svojoj ligi.
Roma kad je ispala od Slovana bila je donja i u Italiji,medjutim ovo je nova ekipa,novi igraci,sad bi im 15 komada u dvomecu uvalili

Ja govorim kako Juve u Italiji nedodirljiv,a u Evropi ne mogu meda.Roma donja u Evropi donja u Italiji,u Italiji kad smo bili konkurenti izbacivali smo Real,nekad prejaki Lyon.
Inter osvojio skudeto i kup i u Evropi su pokazali snagu,Juve 3. put ce evo biti prvak a grupe ne mogu proci u lp,onda postoje sumljive sudijske odluke u korist Juventusa,tako da su bzvz ove rasprave,ako neko kaze nesto protiv Juventusa sigurno ima i motiva za to.
embrace the chaos
- IlCapitano
- Kontakt:
Majke mi, dolaze kao na traci jedan za drugim, svaki istu priču vrti i ništa ne čita što mu napišeš. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma uvelicalise da su Byern ili sta ja znam i da su svi protiv njih.. jadnici..
Jelde bili ste jaki i kad ste dobili po usima od united 7.edmicu..
Pa jedan Pro Vercelli ima vise titula nego ova jadna rioma...
Over and out!!!
Jelde bili ste jaki i kad ste dobili po usima od united 7.edmicu..
Pa jedan Pro Vercelli ima vise titula nego ova jadna rioma...
Over and out!!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakva bolan nemoć? Ti smatraš ispadanje u 1/4 finala kao nemoć?Denno je napisao/la:U dvomecu sa Realom ste uzeli samo bod,zar ne?
Roma kad je ispala od Slovana bila je donja i u Italiji,medjutim ovo je nova ekipa,novi igraci,sad bi im 15 komada u dvomecu uvalili![]()

Kao što napisah, hejterska logika je takva da je klub kojeg mrziš ne pobijedi svaku utakmicu po 5 razlike apsolutno nemoćan.
Roma bi u Torinu zbog svog krkanluka i nesportske igre prošla sa peticom da Conte nije igračima rekao da stanu, pokazao čovjek milost.
Primali sedam komada od Manchester Uniteda, nabrajaj slobodno te nastupe u Evropi.

Inter u Evropi pokazao snagu tek nakon 4. sezone, tukli se sa igračima Valencije jer su ispali u 1/8 finala., malo se ba informiši, ispeci pa reci.
Svakako da ima motiva od silnog kompleska i hejta, noktići su davno izgriženi, sad je red došao na jagodice.

Jest nakon 3-4 godine, a što su ispadali u godinama prije to mačku o rep. Daj ba i ja sa svakim razgovaram.Denno je napisao/la: Inter osvojio skudeto i kup i u Evropi su pokazali snagu
Doviđenja.
Je l' moguće da se navijač Rome javlja i priča o evropskim uspjesima. Hej ekipa kojoj je najveći domet bio anglo-italijanski kup. Zemljo otvori se.AdamSmith je napisao/la:
Primali sedam komada od Manchester Uniteda, nabrajaj slobodno te nastupe u Evropi.![]()

Mi ne igramo cesto lp ali kad igramo onda grupu prodjemo bar,cuj dobili 7-icu,ali ipak smo ih dobili kuci,a vi niste sanse protiv Bayerna napravili,a ispasti u cetvrtfinalu je ok,ali ispasti u grupi nije i smatrati se superiornim timom je da se covjek zapita malo.Sto se tice historije i svega Juventus>Roma,nema veze kako ste je stekli.Ali ako pricamo o ovoj sezoni i partijama koje pruzaju dva pominjana tima,Juve nije nista vise pokazao od Rome.AdamSmith je napisao/la:Kakva bolan nemoć? Ti smatraš ispadanje u 1/4 finala kao nemoć?Denno je napisao/la:U dvomecu sa Realom ste uzeli samo bod,zar ne?
Roma kad je ispala od Slovana bila je donja i u Italiji,medjutim ovo je nova ekipa,novi igraci,sad bi im 15 komada u dvomecu uvalili![]()
Inter osvojio skudeto i kup i u Evropi su pokazali snagu,Juve 3. put ce evo biti prvak a grupe ne mogu proci u lp,onda postoje sumljive sudijske odluke u korist Juventusa,tako da su bzvz ove rasprave,ako neko kaze nesto protiv Juventusa sigurno ima i motiva za to.![]()
Kao što napisah, hejterska logika je takva da je klub kojeg mrziš ne pobijedi svaku utakmicu po 5 razlike apsolutno nemoćan.
Roma bi u Torinu zbog svog krkanluka i nesportske igre prošla sa peticom da Conte nije igračima rekao da stanu, pokazao čovjek milost.
Primali sedam komada od Manchester Uniteda, nabrajaj slobodno te nastupe u Evropi.![]()
Inter u Evropi pokazao snagu tek nakon 4. sezone, tukli se sa igračima Valencije jer su ispali u 1/8 finala., malo se ba informiši, ispeci pa reci.
Svakako da ima motiva od silnog kompleska i hejta, noktići su davno izgriženi, sad je red došao na jagodice.
embrace the chaos
Navijac Rome se pita zasto je Juve toliko dominantan u Italiji,a u Evropi ne moze meda.Mozda negdje imaju vjetar u ledja,a mozda negdje ne,ja nisam uopste ponosan na Romine nastupe u lp,cak kad smo losi cesto i kazem bolje da i ne igramo lp,ali ipak padali su svi veliki timovi na Olimpicu.I posto ti tvoj iq neda da to razumijes,ja pokusavam reci kako timovi koji su igrali dobro u Seriji A da te igre pokazu i u Evropi,a Juventus je evo 3.put zaredom prvak,a grupu ne moze prociStranac je napisao/la:Jest nakon 3-4 godine, a što su ispadali u godinama prije to mačku o rep. Daj ba i ja sa svakim razgovaram.Denno je napisao/la: Inter osvojio skudeto i kup i u Evropi su pokazali snagu
Doviđenja.
Je l' moguće da se navijač Rome javlja i priča o evropskim uspjesima. Hej ekipa kojoj je najveći domet bio anglo-italijanski kup. Zemljo otvori se.AdamSmith je napisao/la:

Zadnja izmjena: Denno, dana/u 25 feb 2014, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
El Loco, budi fina pa ti nećemo prijaviti novi nik.
Svaka akcija izaziva reakciju.
Jesu pokazali isto, ako izuzmemo međusobni duel, ali pošto je u ovakvim okolnostima međusobni duel presudan činjenica je da je Juventus pokazao više.
Juventus - Roma 3:0 (Vidal, Bonucci, Vucinic)

Svaka akcija izaziva reakciju.

Još jedan pokazatelj hejterske logike je svakako i taj da hejter ostavlja po strani svaku činjenicu koja mu ne ide u prilog.Denno je napisao/la: Mi ne igramo cesto lp ali kad igramo onda grupu prodjemo bar,cuj dobili 7-icu,ali ipak smo ih dobili kuci,a vi niste sanse protiv Bayerna napravili,a ispasti u cetvrtfinalu je ok,ali ispasti u grupi nije i smatrati se superiornim timom je da se covjek zapita malo.Sto se tice historije i svega Juventus>Roma,nema veze kako ste je stekli.Ali ako pricamo o ovoj sezoni i partijama koje pruzaju dva pominjana tima,Juve nije nista vise pokazao od Rome.
Jesu pokazali isto, ako izuzmemo međusobni duel, ali pošto je u ovakvim okolnostima međusobni duel presudan činjenica je da je Juventus pokazao više.
Juventus - Roma 3:0 (Vidal, Bonucci, Vucinic)
Rece lik kojem je ovo 53. nikAdamSmith je napisao/la:El Loco, budi fina pa ti nećemo prijaviti novi nik.![]()

Fakat smarate.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Serie A traje 38 kola
Nisam hejter i uopste ne hejtam Juventus,to sto ste vi poznati kao glavni akteri Calciopolija,uz to u Evropi pokazali nemoc,Galata vas naguzila
i onda kad sudije donose sumljive odluke u vasu korist,i konkurenti se zapitaju malo o tome,ne priznaju vas kao mocne,superiorne,to je hejt?

Nisam hejter i uopste ne hejtam Juventus,to sto ste vi poznati kao glavni akteri Calciopolija,uz to u Evropi pokazali nemoc,Galata vas naguzila

embrace the chaos
Normalno da je hejt, jer te iste sudije donose i odluke na štetu Juventusa, ali to je ipak neuporedivo što bi rekao tvoj kolega Admir.
Da se malo nadovežem na ove nastupe u Evropi jer hejterima je očigledno pala kašika u med kad je Juventus ispao iz Lige šampiona.
Navest ću nekoliko primjera: Real Madrid koji već desetljećima ima najbolje igrače svijeta u svojim redovima nije sedam ili osam godina nije uspjevao proći 1/8 finala, kvalitet tog tima nikad nije bio upitan. Dominanta ekipa Milana iz prošlog desetljeća ispusti tri gola više i ispadne, kvalitet također nije bio upitan. Inter, koji je godinama dominirao Serijom A, tek iz četvrog pokušaja prođe prvu prepreku nock-out faze, kvalitet također neupitan. Manchester United kao prvak najjače fudbalske lige svijeta ispadne u grupnoj fazi, kvalitet također neupitan. Chelsea prvak Evrope ispadne u grupnoj fazi, kvalitet neupitan. Manchester City tek iz trećeg pokušaja prođe grupnu fazu, i oni su također bili prvaci Engleske kada su ispali u grupnoj fazi, kvalitet neupitan. Juventus ne prođe grupnu fazu Lige šampiona, tj. ispadne od ekipa koje su sezonu ranije igrali polufinale i četvrtfinale, i automatski je najgora ekipa na svijetu, nema nikakav kvalitet, pobjeđuje samo zahvaljujući sudijama, gnjide, lopovi, krimogena organizacija itd.
Mene kao navijača Juventus je bilo stid kada je ekipa ispala od Lecha i od Fulhama, ali me nikada nije bilo stid niti će biti kada ispadne od ekipe koja je sezonu ranije bila među osam najboljih evropskih ekipa.

Da se malo nadovežem na ove nastupe u Evropi jer hejterima je očigledno pala kašika u med kad je Juventus ispao iz Lige šampiona.
Navest ću nekoliko primjera: Real Madrid koji već desetljećima ima najbolje igrače svijeta u svojim redovima nije sedam ili osam godina nije uspjevao proći 1/8 finala, kvalitet tog tima nikad nije bio upitan. Dominanta ekipa Milana iz prošlog desetljeća ispusti tri gola više i ispadne, kvalitet također nije bio upitan. Inter, koji je godinama dominirao Serijom A, tek iz četvrog pokušaja prođe prvu prepreku nock-out faze, kvalitet također neupitan. Manchester United kao prvak najjače fudbalske lige svijeta ispadne u grupnoj fazi, kvalitet također neupitan. Chelsea prvak Evrope ispadne u grupnoj fazi, kvalitet neupitan. Manchester City tek iz trećeg pokušaja prođe grupnu fazu, i oni su također bili prvaci Engleske kada su ispali u grupnoj fazi, kvalitet neupitan. Juventus ne prođe grupnu fazu Lige šampiona, tj. ispadne od ekipa koje su sezonu ranije igrali polufinale i četvrtfinale, i automatski je najgora ekipa na svijetu, nema nikakav kvalitet, pobjeđuje samo zahvaljujući sudijama, gnjide, lopovi, krimogena organizacija itd.
Mene kao navijača Juventus je bilo stid kada je ekipa ispala od Lecha i od Fulhama, ali me nikada nije bilo stid niti će biti kada ispadne od ekipe koja je sezonu ranije bila među osam najboljih evropskih ekipa.
Ja nisam rekao da ste gnjide,ne zanima me ni da li namjestate ili ne,rekao sam da ispasti u cetvrtfinalu protiv Bayerna je ok,jest da je malo cudno smatrati se velikim timom a ni sanse napraviti protiv njih,ali dobro,ok je to.Samo sam htio reci da mi je cudno da Juve bolji od Rome za 9 punti,od Rome koja je dobila samo 11 golova ove sezone,a Juve sa dr str. pusiona u lp.Galata ih izbaci,Nordsjelland,Kopenhagen namuce i eto,a u Italiji mnogo ali mnogo bolji timovi ne mogu meda protiv vas.Onda uzdizanje Juventusa u lp,a spustanje Rome je isto bzvz.Rekao sam da Juventus>Roma sto se tice historije,ali treba uzeti u obzir da je u Rimu gubio Bayern,Manchester,Real,Barcelona,Arsenal,Chelsea i td.
embrace the chaos
Nemoj zajebavat?Denno je napisao/la:Rekao sam da Juventus>Roma sto se tice historije,

Pokusavas biti smjesan ili?Stranac je napisao/la:Nemoj zajebavat?Denno je napisao/la:Rekao sam da Juventus>Roma sto se tice historije,![]()
![]()
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.