NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sto je sa asanovicem ?
-
- Kontakt:
U koliko je tekma sa slobodom??? Igraci govore da je u 2 a na sajtu slobode pise da je u 1
Jel Brković počeo pripreme sa Zvijezdom pa otišao ili je nakon polusezone već bio dogovorio odlazak.
Nije loš igrač zna sa loptom i ima iskustva, ali nema snage (na skali do 10 on je 6 u odnosu na ostale igrače Metalleghea) .
Što se tiče ovih prijateljskih, sve je to još uvijek bez opterećenja, prve utakmice , tako da će tek one pred početak prvenstva dati pravu sliku.
Pozdrav iz Jajca
Nije loš igrač zna sa loptom i ima iskustva, ali nema snage (na skali do 10 on je 6 u odnosu na ostale igrače Metalleghea) .
Što se tiče ovih prijateljskih, sve je to još uvijek bez opterećenja, prve utakmice , tako da će tek one pred početak prvenstva dati pravu sliku.
Pozdrav iz Jajca
Potpisao za Mladost Doboj - KakanjMixon je napisao/la:Sto je sa asanovicem ?
-
- Kontakt:
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Može li koja informacija o Asanoviću, kako se kod Vas pokazao, koju poziciju je igrao?
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Napadač,ako imate dobra krila mogao bi se nadavati golova..iskreno,meni je žao što je otišao od nas..sretno..FKMLADOSTDK je napisao/la:Može li koja informacija o Asanoviću, kako se kod Vas pokazao, koju poziciju je igrao?
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Hvala na informaciji. Sretno i vama u nastavku.zmaj348 je napisao/la:Napadač,ako imate dobra krila mogao bi se nadavati golova..iskreno,meni je žao što je otišao od nas..sretno..FKMLADOSTDK je napisao/la:Može li koja informacija o Asanoviću, kako se kod Vas pokazao, koju poziciju je igrao?
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Steta za nemanju.trebao nam je i sigurno bi imao dobru minutazu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Nemanja je otiso jer je trener doveo dva bolja igraca od.njega i ckapi se prepo konkurencije.
-
- Kontakt:
Irfan redzepagic menager......igrac nam njegov dolazi igrao za teplice....most....usti nad lebem
stize u zvijezdu

Dzeko stize iz Rome na posudbudesetkamarakane je napisao/la:Irfan redzepagic menager......igrac nam njegov dolazi igrao za teplice....most....usti nad lebemstize u zvijezdu

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Udri Abida po jajima
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Otamburali smo i Slobodu,cestitke momcima.
Cuj to.imali neko opsirniji izvjestaj
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theboss_RD07
- Kontakt:
2:0 Isanovic i Ramic
Odlicna utakmica. Sloboda na terenu bolja ali je i Zvijezda odigrala odlicnu utakmicu. Colic usao u drugom poluvremenu bio odlican. Serba isto u drugom poluvremenu bio beton u odbrani. Po meni jedino Vidovic i Zvonic su bili tanki ali i to se da popravit. Kod nas 17-ka ne znam kako se zove bio dobar i njemu je ponisten cist pogodak zbog zaledja. Uglavnom ja sam impresioniran predstavom nasih. Napisao bih opsirnije ali ruke su mi zaledjene
Odlicna utakmica. Sloboda na terenu bolja ali je i Zvijezda odigrala odlicnu utakmicu. Colic usao u drugom poluvremenu bio odlican. Serba isto u drugom poluvremenu bio beton u odbrani. Po meni jedino Vidovic i Zvonic su bili tanki ali i to se da popravit. Kod nas 17-ka ne znam kako se zove bio dobar i njemu je ponisten cist pogodak zbog zaledja. Uglavnom ja sam impresioniran predstavom nasih. Napisao bih opsirnije ali ruke su mi zaledjene

⭐
2:0 extra igra iznenaden pozitivno, napokon su igraci poceli kao tim igrat vidi se pozitivna energija trce jedan za drugog igrac utakmice isanovic. Pojacanja jako dobra facic isto solidno odigrao. Mnogo smo bolji od pocetka sezone mislim da se sad mozemo borit za PL. Sloboda je strasno jak tim, dobar otpor smo pruzili i dobra akcija je bila za 2:0astra1922 je napisao/la:Cuj to.imali neko opsirniji izvjestaj
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Hajmo se sad kurcit 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Solidna ste ekipa, jest da je i Husref eksperimentis'o malo i da je pripremna al ne umanjuje to vašu borbenost. Sve najbolje u nastavku sezone i čestitke navijačima koji su došli danas.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Čestitam momcima na pobjedi svaka čast 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.