I sad da se spremi, za Novakovića bi bio Lucio.
Eto sad sam se potresao i u pola četiri moram ić gledat one klipove protiv Orebra
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prod'o si se za par slatkorjecivih lajni o StepanovuuNbx je napisao/la:Obećava nam sto hiljada žutih kartona.
@beli
Napao te frajer bolan, moraš mu sad klizeći na kvarno odradit.
Dobar igrač, možda lako dobije karton, ali nije on kriv što ga je Čala klupirao, a kukao kako mu fali centarhalf i bek.mensur55 je napisao/la:Saša Balić odlično igra u Poljskoj i poručuje: Uvijek ću navijati za Sarajevo
Kako svaki **** igrac koji ode od nas proigra, a kod nas se uvijek ceka da neko eksplodira i na kraju nista.
Šta ću, znaš da gotivim tu momčinu.belosevic28 je napisao/la:Prod'o si se za par slatkorjecivih lajni o StepanovuuNbx je napisao/la:Obećava nam sto hiljada žutih kartona.
@beli
Napao te frajer bolan, moraš mu sad klizeći na kvarno odradit.Nmgu da se oporavim, ubio me argumentima !
Ma vala odron je bio kod nas i neku je daleko kuca, za njeg je Kova bio maldini i tu smo pogrijesili sto smo ga pustili a ove clanke po portalima ljudi za petobu napisumensur55 je napisao/la:Saša Balić odlično igra u Poljskoj i poručuje: Uvijek ću navijati za Sarajevo
Kako svaki **** igrac koji ode od nas proigra, a kod nas se uvijek ceka da neko eksplodira i na kraju nista.
Taj mi je event definitivno i konačno potvrdio da u ovoj državi s poštenjem moš samo guzicu obrisat, ako i to..belosevic28 je napisao/la:@uNbx
Kakva izdaja, kad mi je bilo najpotrebnije, pojavio si se na licu mjesta, vjerujem da i danas imas traume haha
Ovaj savez je odavno slijep na fašizam vjerovatno sto su i sami takvi. Svaka im cast na objektovnosti sami ubijaju fudbal, pisao sam i juče ovo... i mediji pisu sve i svašta ali se ovog guranja fašista i nacionalista od strane saveza niko ne dotiče.robertkosar je napisao/la:Ebem im lopovsku familiju FK Sarajevo najgore proslo sa kaznom od ovim lopova 10000 km![]()
![]()
Bar si nesto naucio hahauNbx je napisao/la:Taj mi je event definitivno i konačno potvrdio da u ovoj državi s poštenjem moš samo guzicu obrisat, ako i to..belosevic28 je napisao/la:@uNbx
Kakva izdaja, kad mi je bilo najpotrebnije, pojavio si se na licu mjesta, vjerujem da i danas imas traume haha
jer smo ga koristili ko stopera, što momak nije, sad igra isključivo lijevog beka i odličan je...mi i dalje imamo almira i problem na toj poziciji...mensur55 je napisao/la:Saša Balić odlično igra u Poljskoj i poručuje: Uvijek ću navijati za Sarajevo
ima onaj desni bek Kondić, a ima dosta mladih igrača u Borcu sada...belosevic28 je napisao/la: Onntopic, neki igrac Borca BL se navodno spominje kao nase pojacanje za januarJel zna neko nesto vise o tome ???
Bjezi bolanSabinho je napisao/la:Mahir se vraca na velika vrata.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 37 gostiju.