Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Edvin_Mg
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Edvin_Mg » 06 jul 2012, 17:36

frankqqqqq je napisao/la:
Edvin_Mg je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Levat je sjajan napadac. Nije klasa onih najvecih, al' je odmah iza njih. U tom drugom 'sesiru'. Uostalom klasu je bolji od Podolskog.

A @meho-medo, potpuno se slazem sa tobom. Neki klubovi su se odlijepili i od vrha.
pa Dzeko je bolji za klasu od Lewandovskog i Arsen ako je imalo pametan znat ce iskoristiti to i Dzeku dovesti
Naravno, dovesti igrača kojeg bi duplo više platili i koji je stariji od igrača koji je mlad, perspektivan i koji će biti bolji igrač od Edina, koga bi ti doveo?
Al sjeti se samo sta je Dzeko radio u njegovim godinama u BL,ono sto se spekulise mogao bi Arsenal ga djabe dobit,Lewandovski jest dobar igrac,al ako si gledo kako je Dortmund igrao,svakom napadacu bi bilo lahko nadavati se golova u tom timu

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 06 jul 2012, 17:37

Pa isti slučaj i sa nama, ako si gledao Arsenal shvatio bi da je i Robin većinu golova dao sa 5 metara, tj na asistencije igrača. Sve u svemu, ja bi više volio gledati Lewata u Arsenalu nego Edina.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 jul 2012, 18:05

Cudna je transfer politika u Arsenalu...
Cijelu proslu sezone govore kako konacno imaju kvalitetnog golmana i onda dovedu Llorisa. Dobar signal za Szcheznija... :lol:
Btw, Lloris je takodje malo precjenjen. ;)
Imao bih mnogo toga reci i za ostale transfere ali bojim se da cete me optuziti da mrzim Arsenal. Samo cu reci da mislim da se necete usreciti ni sa Podolskim i Giroudom.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 06 jul 2012, 18:08

calcio je napisao/la:Cudna je transfer politika u Arsenalu...
Cijelu proslu sezone govore kako konacno imaju kvalitetnog golmana i onda dovedu Llorisa. Dobar signal za Szcheznija... :lol:
Imao bih mnogo toga reci i za ostale transfere ali bojim se da cete me optuziti da mrzim Arsenal. Samo cu reci da mislim da se necete usreciti ni sa Podolskim i Giroudom.
A ostali transferi :D
Rođen s tobom da budem

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 06 jul 2012, 18:10

Šta sad znaci ovaj transfer Lorisa??
Pretpostavljam da nije placen i doveden da grije klupu :shock: a to znaci jedino da ovaj poljak, navodono ponajbolji mladi golman EPL i svijeta ide na klupu. To je stagnacija za njega, jer niko na klupi nije napredovao. Neko mora grijati klupu, jer ne mogu dvojica na gol :D :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 jul 2012, 18:12

Lloris neće doći, u to sam uvjeren.

Arsenal imam nogo bitnijih pozicija za pokrpat nego golmansku.

@calcio slobodno iznesi svoje mišljenje pa da diskutujemo ko normalni ljudi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jul 2012, 18:20

kakav lewandowski, djeluje mi limitirano, treba nama sposobnih napadača.
ubacit usmanova u upravu i dovest ronalda . ha ya :mrgreen:
Vođa zna.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 jul 2012, 18:29

Faraon iz Visokog je napisao/la:
samo cu reci da ponekad imam osjecaj da bih ja bolje vodio transfere od Wengera. :D Znam da sigurno ne bih nikad doveo Squilaccija, Chamakha i jos par onih cistih promasaja za koje se iz aviona vidilo da ce biti promasaji :o

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 06 jul 2012, 18:32

calcio je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:
samo cu reci da ponekad imam osjecaj da bih ja bolje vodio transfere od Wengera. :D Znam da sigurno ne bih nikad doveo Squilaccija, Chamakha i jos par onih cistih promasaja za koje se iz aviona vidilo da ce biti promasaji :o
Bio je najbolji strijelac francuske lige kao i Giroud, tako da ne bih bas reko da ga nisi tad volio vidjeti u Arsenalu.
Walk on, with hope in your hearts.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 jul 2012, 18:42

artemis77 je napisao/la:
Bio je najbolji strijelac francuske lige kao i Giroud, tako da ne bih bas reko da ga nisi tad volio vidjeti u Arsenalu.
Ma kakav on strijelac. u svojoj najboljoj sezoni dao 13 golova u prvenstvu, a inace mu je prosjek prije toga bio 6-7-8 golova po sezoni. Osim toga gledao sam ga kako igra, nema posebnu tehniku, brzinu ili bilo sta drugo. Ko zna sta li je Wenger vidio u njemu. Mozda je to sto je dosao kao slobodan igrac bilo najvaznije :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jul 2012, 19:47

calcio je napisao/la:
Ma kakav on strijelac. u svojoj najboljoj sezoni dao 13 golova u prvenstvu, a inace mu je prosjek prije toga bio 6-7-8 golova po sezoni. Osim toga gledao sam ga kako igra, nema posebnu tehniku, brzinu ili bilo sta drugo. Ko zna sta li je Wenger vidio u njemu. Mozda je to sto je dosao kao slobodan igrac bilo najvaznije :)
Kako to da je odlicno zamjenio Robina na pocetku? Odradio fantasticnih pola godine, i tamam se isplatio kolika mu je plata i za koliko je doveden. Covjek dao bitne golove, izborio mnogo penala i crvenih na pocetku i onda totalno pao u formi zbog nedostatka utakmica. Nedostatak utakmica ga je doveo da nema samopouzdanja i eto ti odmah slabiji igrac.
Celik!3,2,2.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 06 jul 2012, 19:48

Belhanda + M'Vila

ja bih bio prezadovoljan, i eventualno uz dosta srece bi se mogli ukljuciti u borbu za neki trofej :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 06 jul 2012, 19:53

Vise je postalo standardno za nas navijace Arsenala da se zadovoljavamo prosjecnim pojacanjima.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jul 2012, 20:03

cala je napisao/la:Vise je postalo standardno za nas navijace Arsenala da se zadovoljavamo prosjecnim pojacanjima.
istina, ali ove godine nije baš tako. ne možemo nikako reć naspram prijašnjih godina da su ova pojačanja prosječna. Barem imaju neko "ime" u svijetu fudbala.
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jul 2012, 20:24

Imena na igraju, Koscielny....
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 jul 2012, 20:33

Eto Arsenal je davno nekad dovodio sve same zvjezde. :mrgreen:

Ovo što ljetos radimo je mila majka i vrlo kvalitetno. Ako je Lloris tu, ne vidim nikog ko se bolje od nas pojačao. Doduše vidim ih puno, koji su manje od nas oslabili. Al' sa još jednim-dvojcom ovakvog kvaliteta, stićemo mi sve njih. ;)

Ja se iskreno nadam Lewandowskom, budući da u Doumbiu i Karima ne vjerujem. Uz onakve cijene, nema šanse da dodju. Sa Lopezom se nismo ni povezivali nikad.

Nakon toga napad će biti potpun :arrow: Lewandowski, Giroud, Podolski, Chamakh/Park. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ekyy
Kontakt:

Post Postao/la ekyy » 06 jul 2012, 21:29

Mnogi ce na ovoj temi kupit svoja **** i rucat a zbog L.Podolskog samo lakapo ;)
Samo je 1 grijeha vrijedan ! !

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jul 2012, 21:52

@AllGUnz... znam da ne igraju nego , ma kontaš šta sam htjeo reć :mrgreen:
Vođa zna.

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 06 jul 2012, 22:28

Trebao bi Arsenal raditi na odbrani, primati manje golova i znati cuvati rezultat kada je to potrebno, nesto sto nezna i neradi vec nekoliko sezona.

Ova pojacanja su izuzetna, super su, Arsenal ima napkon respektabilan napad koji moze raditi na vise fontova a da nedode do zamora igraca, nemojte zaboravit da Ox. moze takode igrati iza napadaca, gdje se odlicno pokazao protiv Milana u uzvratu.

Povratak Wilshere-a ce biti pravo pojacanje, decko ce unaprijedit igru to je sigurno jer malac ima srce.

Nadam se da ce se Werma i Kos. pa i Mert.moci napokon uvjezbati u odbrani, ima tu i Sagna koji je odsustovao vise od pola prosle sezone, vazno je sada tim sklopit od 20-ak igraca i uigrati ih.

Nije ovo mozda dovoljno za neke titule i trofeje al opet zavisi od kolektiva i ozljeda ponajvise.

Kada su se proslu sezonu izvukli i digli nevihim da u ovu udju jos jaci.

Meni je vazan duh u ekipi, i da ljudi igraju srcem za svoje ali i zadovoljstvo navijaca a ne zbog svoje kr.kartice.

Arsenal mozda nece nikad biti najbolji, a ce biti uvijek pri vrhu.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 jul 2012, 22:38

Arsenal turn their attention to two new strikers now that RVP is leaving

Arsenal manager Arsene Wenger has started his search for the Dutchman’s replacement, and currently has on his list of probables Stevan Jovetic and Robert Lewandowski.
http://www.footylatest.com/arsenal-turn ... ving/29945" onclick="window.open(this.href);return false;
-------------------------------------------------------------------

Manchester City might make a bid for Robin van Persie, and perhaps Edin Dzeko could be included in the transfer deal. At Manchester City, squad rotation has perhaps hurt him the most, curtailing his playing time and thereby making him disconcertedAt Arsenal, he would gel well with the squad, and on account of his EPL experience should need no time fitting in.

http://bleacherreport.com/articles/1247 ... van-persie" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.