Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ne, nego ti mene nasmijavaš sa nenadjebivom dedukcijom. Sherlock bi se posramio.
@Denno
Pa to je čista predrasuda da Juve nije imao prilka, u Minhenu je Bonucci šutirao tik iznad prečke poslije kornera, a i Vidal je imao dobru šansu u drugom, ali je šutirao pored gola. U Torinu je Neuer imao nekoliko odličnih odbrana posebno u prvom poluvremenu. Juve nije dao gol u dvomeču, ali je imao svojih šansi, kažem ti opet ispeci pa reci.
Eto npr. ti prvi omalovažavaš kvalitet ekipe Galatasaray koja je posljednje godine bila među osam najboljih baš kao i Juventus i ispadanje od takve ekipe smatraš prvoklasnim iznenađenjem što je van svake pameti, dakako. Ali tako to ide kad nekog ili nešto hejtaš, razumijem te. Uostalom ne znam zašto se uopšte i spominje Liga šampiona u poredeđnju dvaju ekipa, ako u tom takmičenju učestvuje jedan tim, a drugi o istom sanja već godinama.
Roma je dobila samo 11 golova, svaka čast, a hajd malo pogledaj koliko više golova je Juventus dao od Rome? Koja je najefikasnija ekipa lige? Ko ima najduži niz pobjeda u sezoni? Ko je koga rastavio na proste faktore u međusobnom duelu?
Nećemo o prošlosti. Bolje je. Sam podatak da Padoin ima više Scudetta od vaše najveće legende sve govori.
Pa to je čista predrasuda da Juve nije imao prilka, u Minhenu je Bonucci šutirao tik iznad prečke poslije kornera, a i Vidal je imao dobru šansu u drugom, ali je šutirao pored gola. U Torinu je Neuer imao nekoliko odličnih odbrana posebno u prvom poluvremenu. Juve nije dao gol u dvomeču, ali je imao svojih šansi, kažem ti opet ispeci pa reci.
Eto npr. ti prvi omalovažavaš kvalitet ekipe Galatasaray koja je posljednje godine bila među osam najboljih baš kao i Juventus i ispadanje od takve ekipe smatraš prvoklasnim iznenađenjem što je van svake pameti, dakako. Ali tako to ide kad nekog ili nešto hejtaš, razumijem te. Uostalom ne znam zašto se uopšte i spominje Liga šampiona u poredeđnju dvaju ekipa, ako u tom takmičenju učestvuje jedan tim, a drugi o istom sanja već godinama.

Roma je dobila samo 11 golova, svaka čast, a hajd malo pogledaj koliko više golova je Juventus dao od Rome? Koja je najefikasnija ekipa lige? Ko ima najduži niz pobjeda u sezoni? Ko je koga rastavio na proste faktore u međusobnom duelu?
Nećemo o prošlosti. Bolje je. Sam podatak da Padoin ima više Scudetta od vaše najveće legende sve govori.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Onda Prandelli neka pozove Padoina u Brazil i da mu 10-ku da nosi na ledjima,kad je jedan Totti mogao da je nosi i osvoji prvenstvo,onda bi bio dar mar sa Padoinom.
embrace the chaos
Ne razumiješ šta ti govorim.
Padoin je u Juventusu dvije godine ima dva Scudetta, Totti u Romi 20 godina ima jedan Scudetto. To je razlika između klubova i njihove prošlosti.

Padoin je u Juventusu dvije godine ima dva Scudetta, Totti u Romi 20 godina ima jedan Scudetto. To je razlika između klubova i njihove prošlosti.
Da,Romi nikad nije oduzimalo bodove zbog namjestanja,a Bgm nit su bili poslani u dr. ligu zbog istih radnji.I to je razlika izmedju klubova i njihove proslosti.
embrace the chaos
- IlCapitano
- Kontakt:
Denno je napisao/la:Nisam hejter i uopste ne hejtam Juventus
Samo zadnja dva kola da je njima sudjeno kako treba prednost njihova bi bila dobro stopita i imali bi otvoreno prvenstvo,ovako samo mozemo da se jedemo od muke i da cekamo lp i tamo se pokazemo kao sto je rekao Totti-Alen.
Ma njima se namjesta da budu prvi i to je to,da se dosad samo sudilo kako treba oni bi bili najmanje 5 bodova iza nas,a umislili su da su mocni a u lp ne mogu grupe proci.Mrzim ih vise nego lazio sigurno.
Da.to je hejt?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Caciopoli is the last refuge of a scoundrel.Denno je napisao/la:Da,Romi nikad nije oduzimalo bodove zbog namjestanja,a Bgm nit su bili poslani u dr. ligu zbog istih radnji.I to je razlika izmedju klubova i njihove proslosti.
U duhu poznate izreke, najbolji način za objasniti kako se zbog manjka kulture dijaloga ili bar onog argumentovanog, spinuje diskusija od strane osvjedočenih hejtera.

- AvantiSignora
- Kontakt:

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Pa nisam bacao nikakve hejtove ovdje koliko znam,samo sam iznosio cinjenice,ne mogu reci mrzim Juventus,onda moram reci i zasto,a to vi vec znate ionako samo dzabe rasprave eto.
embrace the chaos
koji se djavo pozivaš onda na kao demoliranje rome od 3-0 kada je ta ista roma imala zicer na pocetku, 2-3 dobre prilike kasnije. u zadnje dvije tri stranice dominirate sa tom utakmicom, a kako sam kažeš to je cista predrasuda da roma nije imala prilika u torinu.AdamSmith je napisao/la:@Denno
Eto npr. ti prvi omalovažavaš kvalitet ekipe Galatasaray koja je posljednje godine bila među osam najboljih baš kao i Juventus i ispadanje od takve ekipe smatraš prvoklasnim iznenađenjem što je van svake pameti, dakako. Ali tako to ide kad nekog ili nešto hejtaš, razumijem te. Uostalom ne znam zašto se uopšte i spominje Liga šampiona u poredeđnju dvaju ekipa, ako u tom takmičenju učestvuje jedan tim, a drugi o istom sanja već godinama.![]()
nema potpisa
Izvini koje prilike.. Suteve sa 20-25m koje je Buffon hvatao ili su isli van okvira gola, a pritom nista opasno se ne bi desilo i da su isli u okvir jer bi ih opet Gigi hvatao.... I taj jedan jedini, kako ti ga zoves zicer, mada to naravno nije bio, je poklonio glupi Bonucci, a ne Roma stvorila nekom akcijom...Admir_Sa je napisao/la:koji se djavo pozivaš onda na kao demoliranje rome od 3-0 kada je ta ista roma imala zicer na pocetku, 2-3 dobre prilike kasnije. u zadnje dvije tri stranice dominirate sa tom utakmicom, a kako sam kažeš to je cista predrasuda da roma nije imala prilika u torinu.AdamSmith je napisao/la:@Denno
Eto npr. ti prvi omalovažavaš kvalitet ekipe Galatasaray koja je posljednje godine bila među osam najboljih baš kao i Juventus i ispadanje od takve ekipe smatraš prvoklasnim iznenađenjem što je van svake pameti, dakako. Ali tako to ide kad nekog ili nešto hejtaš, razumijem te. Uostalom ne znam zašto se uopšte i spominje Liga šampiona u poredeđnju dvaju ekipa, ako u tom takmičenju učestvuje jedan tim, a drugi o istom sanja već godinama.![]()
Bukvalno smisljenog pasa Roma nije uputila (naravno zbog Juventusovih igraca i njihovog pritiska) a kamoli neku sansu da je imala...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
samo poredim dvostruke aršine, frajer piše nije vas bayern demolirao i navodi razloge, onda komotno niste ni vi nas iz istih razloga
nema potpisa
Ja al' konkretno u dr. utakmici Juventus je imao dobrih prilika protiv Bayerna.. Daleko od toga da je bilo lako kao sto se Juventus obracunao sa Romom (s obzirom da Roma nije imala nikakvih prilika i opasnih suteva, osim polupokusaja Ljajica)... A Juve je imao protiv Bayerna, pogotovo Pirlovi sutevi...Admir_Sa je napisao/la:samo poredim dvostruke aršine, frajer piše nije vas bayern demolirao i navodi razloge, onda komotno niste ni vi nas iz istih razloga
Al' naravno to opet ne umanjuje apsolutno cist i zasluzen prolaz Bayerna (uprkos jednom neregularnom golu)... Ebiga dosta je bolji bio Bayern u tom dvomecu... Tu nema sta reci... I nije sramota ispasti od boljeg, a oni jesu....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Nabroj mi te 2-3 dobre prilike poslije.Admir_Sa je napisao/la: koji se djavo pozivaš onda na kao demoliranje rome od 3-0 kada je ta ista roma imala zicer na pocetku, 2-3 dobre prilike kasnije. u zadnje dvije tri stranice dominirate sa tom utakmicom, a kako sam kažeš to je cista predrasuda da roma nije imala prilika u torinu.

šutevi pjanica i maikona ja mislim ništa lošije prilike nisu bile od šuta kielinija ili koga vec protiv bayerna koje spominješAdamSmith je napisao/la:Nabroj mi te 2-3 dobre prilike poslije.Admir_Sa je napisao/la: koji se djavo pozivaš onda na kao demoliranje rome od 3-0 kada je ta ista roma imala zicer na pocetku, 2-3 dobre prilike kasnije. u zadnje dvije tri stranice dominirate sa tom utakmicom, a kako sam kažeš to je cista predrasuda da roma nije imala prilika u torinu.
nema potpisa
Quag u Torinu pogodio stativu kod 0-0.
Po ovoj prici vasoj ispada da Juventus nama predstavlja ono sto njima Bayern
Samo sto Juventus svako malo od nas dobije po usima,a oni Bayernu centra ne mogu preci.
EDIT: Nisu mogli preci,sad ne mogu ni doci do meca protiv njih,ali jaki su,od mocne Galate su uspjeli iscupati 1 bod
Samo sto Juventus svako malo od nas dobije po usima,a oni Bayernu centra ne mogu preci.
EDIT: Nisu mogli preci,sad ne mogu ni doci do meca protiv njih,ali jaki su,od mocne Galate su uspjeli iscupati 1 bod

Zadnja izmjena: Denno, dana/u 25 feb 2014, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
Denno je napisao/la: Samo sto Juventus svako malo od nas dobije po usima,a oni Bayernu centra ne mogu preci.

- AvantiSignora
- Kontakt:
Stranac je napisao/la:Denno je napisao/la: Samo sto Juventus svako malo od nas dobije po usima,a oni Bayernu centra ne mogu preci.

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.