Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Stranac
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Stranac » 25 feb 2014, 19:24

Ne, nego ti mene nasmijavaš sa nenadjebivom dedukcijom. Sherlock bi se posramio.

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 25 feb 2014, 19:25

@Denno

Pa to je čista predrasuda da Juve nije imao prilka, u Minhenu je Bonucci šutirao tik iznad prečke poslije kornera, a i Vidal je imao dobru šansu u drugom, ali je šutirao pored gola. U Torinu je Neuer imao nekoliko odličnih odbrana posebno u prvom poluvremenu. Juve nije dao gol u dvomeču, ali je imao svojih šansi, kažem ti opet ispeci pa reci.

Eto npr. ti prvi omalovažavaš kvalitet ekipe Galatasaray koja je posljednje godine bila među osam najboljih baš kao i Juventus i ispadanje od takve ekipe smatraš prvoklasnim iznenađenjem što je van svake pameti, dakako. Ali tako to ide kad nekog ili nešto hejtaš, razumijem te. Uostalom ne znam zašto se uopšte i spominje Liga šampiona u poredeđnju dvaju ekipa, ako u tom takmičenju učestvuje jedan tim, a drugi o istom sanja već godinama. :roll:

Roma je dobila samo 11 golova, svaka čast, a hajd malo pogledaj koliko više golova je Juventus dao od Rome? Koja je najefikasnija ekipa lige? Ko ima najduži niz pobjeda u sezoni? Ko je koga rastavio na proste faktore u međusobnom duelu?

Nećemo o prošlosti. Bolje je. Sam podatak da Padoin ima više Scudetta od vaše najveće legende sve govori.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 feb 2014, 19:35

Onda Prandelli neka pozove Padoina u Brazil i da mu 10-ku da nosi na ledjima,kad je jedan Totti mogao da je nosi i osvoji prvenstvo,onda bi bio dar mar sa Padoinom.
embrace the chaos

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 25 feb 2014, 19:38

Ne razumiješ šta ti govorim. :mrgreen:

Padoin je u Juventusu dvije godine ima dva Scudetta, Totti u Romi 20 godina ima jedan Scudetto. To je razlika između klubova i njihove prošlosti.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 feb 2014, 19:43

Da,Romi nikad nije oduzimalo bodove zbog namjestanja,a Bgm nit su bili poslani u dr. ligu zbog istih radnji.I to je razlika izmedju klubova i njihove proslosti.
embrace the chaos

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 25 feb 2014, 19:49

Denno je napisao/la:Nisam hejter i uopste ne hejtam Juventus
Samo zadnja dva kola da je njima sudjeno kako treba prednost njihova bi bila dobro stopita i imali bi otvoreno prvenstvo,ovako samo mozemo da se jedemo od muke i da cekamo lp i tamo se pokazemo kao sto je rekao Totti-Alen.
Ma njima se namjesta da budu prvi i to je to,da se dosad samo sudilo kako treba oni bi bili najmanje 5 bodova iza nas,a umislili su da su mocni a u lp ne mogu grupe proci.Mrzim ih vise nego lazio sigurno.
to je hejt?
Da.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 feb 2014, 19:58

Good job.
embrace the chaos

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 25 feb 2014, 20:09

Denno je napisao/la:Da,Romi nikad nije oduzimalo bodove zbog namjestanja,a Bgm nit su bili poslani u dr. ligu zbog istih radnji.I to je razlika izmedju klubova i njihove proslosti.
Caciopoli is the last refuge of a scoundrel.

U duhu poznate izreke, najbolji način za objasniti kako se zbog manjka kulture dijaloga ili bar onog argumentovanog, spinuje diskusija od strane osvjedočenih hejtera.

;)

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 25 feb 2014, 20:17

:lol: Dobar si,, Prvo ne hejta a vamo pise da nas mrzi vise nego Lazio :oops: :roll:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 feb 2014, 20:31

Pa nisam bacao nikakve hejtove ovdje koliko znam,samo sam iznosio cinjenice,ne mogu reci mrzim Juventus,onda moram reci i zasto,a to vi vec znate ionako samo dzabe rasprave eto.
embrace the chaos

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 feb 2014, 20:38

AdamSmith je napisao/la:@Denno

Pa to je čista predrasuda da Juve nije imao prilka, u Minhenu je Bonucci šutirao tik iznad prečke poslije kornera, a i Vidal je imao dobru šansu u drugom, ali je šutirao pored gola. U Torinu je Neuer imao nekoliko odličnih odbrana posebno u prvom poluvremenu. Juve nije dao gol u dvomeču, ali je imao svojih šansi, kažem ti opet ispeci pa reci.

Eto npr. ti prvi omalovažavaš kvalitet ekipe Galatasaray koja je posljednje godine bila među osam najboljih baš kao i Juventus i ispadanje od takve ekipe smatraš prvoklasnim iznenađenjem što je van svake pameti, dakako. Ali tako to ide kad nekog ili nešto hejtaš, razumijem te. Uostalom ne znam zašto se uopšte i spominje Liga šampiona u poredeđnju dvaju ekipa, ako u tom takmičenju učestvuje jedan tim, a drugi o istom sanja već godinama. :roll:

Roma je dobila samo 11 golova, svaka čast, a hajd malo pogledaj koliko više golova je Juventus dao od Rome? Koja je najefikasnija ekipa lige? Ko ima najduži niz pobjeda u sezoni? Ko je koga rastavio na proste faktore u međusobnom duelu?

Nećemo o prošlosti. Bolje je. Sam podatak da Padoin ima više Scudetta od vaše najveće legende sve govori.
koji se djavo pozivaš onda na kao demoliranje rome od 3-0 kada je ta ista roma imala zicer na pocetku, 2-3 dobre prilike kasnije. u zadnje dvije tri stranice dominirate sa tom utakmicom, a kako sam kažeš to je cista predrasuda da roma nije imala prilika u torinu.
nema potpisa

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 feb 2014, 20:48

Admir_Sa je napisao/la:
AdamSmith je napisao/la:@Denno

koji se djavo pozivaš onda na kao demoliranje rome od 3-0 kada je ta ista roma imala zicer na pocetku, 2-3 dobre prilike kasnije. u zadnje dvije tri stranice dominirate sa tom utakmicom, a kako sam kažeš to je cista predrasuda da roma nije imala prilika u torinu.
Izvini koje prilike.. Suteve sa 20-25m koje je Buffon hvatao ili su isli van okvira gola, a pritom nista opasno se ne bi desilo i da su isli u okvir jer bi ih opet Gigi hvatao.... I taj jedan jedini, kako ti ga zoves zicer, mada to naravno nije bio, je poklonio glupi Bonucci, a ne Roma stvorila nekom akcijom...

Bukvalno smisljenog pasa Roma nije uputila (naravno zbog Juventusovih igraca i njihovog pritiska) a kamoli neku sansu da je imala...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 feb 2014, 20:58

samo poredim dvostruke aršine, frajer piše nije vas bayern demolirao i navodi razloge, onda komotno niste ni vi nas iz istih razloga
nema potpisa

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 feb 2014, 21:04

Admir_Sa je napisao/la:samo poredim dvostruke aršine, frajer piše nije vas bayern demolirao i navodi razloge, onda komotno niste ni vi nas iz istih razloga
Ja al' konkretno u dr. utakmici Juventus je imao dobrih prilika protiv Bayerna.. Daleko od toga da je bilo lako kao sto se Juventus obracunao sa Romom (s obzirom da Roma nije imala nikakvih prilika i opasnih suteva, osim polupokusaja Ljajica)... A Juve je imao protiv Bayerna, pogotovo Pirlovi sutevi...
Al' naravno to opet ne umanjuje apsolutno cist i zasluzen prolaz Bayerna (uprkos jednom neregularnom golu)... Ebiga dosta je bolji bio Bayern u tom dvomecu... Tu nema sta reci... I nije sramota ispasti od boljeg, a oni jesu....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 25 feb 2014, 21:38

Admir_Sa je napisao/la: koji se djavo pozivaš onda na kao demoliranje rome od 3-0 kada je ta ista roma imala zicer na pocetku, 2-3 dobre prilike kasnije. u zadnje dvije tri stranice dominirate sa tom utakmicom, a kako sam kažeš to je cista predrasuda da roma nije imala prilika u torinu.
Nabroj mi te 2-3 dobre prilike poslije. :roll:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 feb 2014, 21:46

AdamSmith je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la: koji se djavo pozivaš onda na kao demoliranje rome od 3-0 kada je ta ista roma imala zicer na pocetku, 2-3 dobre prilike kasnije. u zadnje dvije tri stranice dominirate sa tom utakmicom, a kako sam kažeš to je cista predrasuda da roma nije imala prilika u torinu.
Nabroj mi te 2-3 dobre prilike poslije. :roll:
šutevi pjanica i maikona ja mislim ništa lošije prilike nisu bile od šuta kielinija ili koga vec protiv bayerna koje spominješ
nema potpisa

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 25 feb 2014, 21:47

Quag u Torinu pogodio stativu kod 0-0.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 feb 2014, 21:50

Po ovoj prici vasoj ispada da Juventus nama predstavlja ono sto njima Bayern
Samo sto Juventus svako malo od nas dobije po usima,a oni Bayernu centra ne mogu preci.

EDIT: Nisu mogli preci,sad ne mogu ni doci do meca protiv njih,ali jaki su,od mocne Galate su uspjeli iscupati 1 bod :lol:
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 25 feb 2014, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 25 feb 2014, 21:51

Denno je napisao/la: Samo sto Juventus svako malo od nas dobije po usima,a oni Bayernu centra ne mogu preci.
:lol:

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 25 feb 2014, 21:53

Stranac je napisao/la:
Denno je napisao/la: Samo sto Juventus svako malo od nas dobije po usima,a oni Bayernu centra ne mogu preci.
:lol:
:lol: :lol:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.