Ko se to nama lud pravio

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zna li neko slučajno koliko smo zaradili na raskidu s ćelavom ublehom, može i ppirfo je napisao/la:Jaozinho22 je napisao/la:Ima još jača, plati i Real igrača 80 miliona pa bude fula![]()
al kod nas nema fula, mi zaradimo na raskidima
trebala bi mu se kakva prijetnja preko socijalnih mreza uputit od "anonimnog" navijaca celika da ne dolazi u glavni gradbraco je napisao/la:Stručni konsultant za suđenje BHRT-a Boro Elčić, sinoć je konstatovao kako je glavni sudija te utakmice Antoni Bandić, napravio veliku grešku i da penala nije bilo, odnosno samo da je postojao manji intezitet, koji nije dovoljan za najstrožiju kaznu.
Ko se to nama lud pravio
ne zna niko raskinut ugovor ko miJaozinho22 je napisao/la:Zna li neko slučajno koliko smo zaradili na raskidu s ćelavom ublehom, može i ppirfo je napisao/la:Jaozinho22 je napisao/la:Ima još jača, plati i Real igrača 80 miliona pa bude fula![]()
al kod nas nema fula, mi zaradimo na raskidima
Hrana nas koštala k'o sve ostalofixator je napisao/la:Slavko Petrović je imao 7000 KM platu
stan, hrana, auto, mobitel, plaćeno sve
neko je gore pitao pa da odgovorim
samo da nas sablja ne povali sutra
Virtu4l je napisao/la:Treb'o bi ti malo do mene navratiti da te uvedem u materijuirfo je napisao/la:velke plate uzimaju a ne rade nista
Malo sutra, fasunga bila na kapak samo da prezivi.Raonffa je napisao/la:Hrana nas koštala k'o sve ostalofixator je napisao/la:Slavko Petrović je imao 7000 KM platu
hahahhahahahaRaonffa je napisao/la:Hrana nas koštala k'o sve ostalofixator je napisao/la:Slavko Petrović je imao 7000 KM platu
Garant ga sekirali igrači pa smršao, od Lendrića do Kerle, da je ostao još pola godine u Želji doživio bi fazu anoreksijeMocMahale444 je napisao/la:Malo sutra, fasunga bila na kapak samo da prezivi.Raonffa je napisao/la:Hrana nas koštala k'o sve ostalofixator je napisao/la:Slavko Petrović je imao 7000 KM platu
Zašto je trener Želje smršao 16 kilograma? Smršao sam 16 kilograma i to ne zbog stresa
To je najveća čar ove trenutne situacije, sutra niko veze nema šta će biti, možda nam Sablja utrpa tri komada, a možda ih riješimo u prvom poluvremenuNeandertalac je napisao/la:Trebat će vremena da Ado posložiti tim i vidi na koga najozbiljnije može računati. Velika stvar mu je ovaj malo lakši raspored a tri boda sutra bi nam valjala pravo. Sada smo "nepoznanica" svima, niko pa ni mi ne znamo šta da očekujemo od ekipe, sastav nije poznat unaprijed, taktika, šablonske izmjene što zadaje glavobolje ostalima. Nadam se pozitivnom ishodu.
samo nek se ne rostilja...Neandertalac je napisao/la:A što smo tek Op uredili. Ljudi se okreću, gledaju, pitaju ko je ovo sve napravio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.