kengur je napisao/la:Zip je napisao/la:Kad neko omalovazava nas kamp, isti naziva KaNp.. To nije nista drugo nego vrijedjanje svakog navijaca, kluba, pljuvanje po klubu, itd...
Mnogi poznati su dosli i rekli da taj isti kamp je nesta novo i kvalitetno u Sarajevu i BiH.
To sto se nije nastavilo graditi istim tempom kao ranije, dalo bi se diskutovati...
Nas je neizlazak u Evropu kostao mnogo dobrih stvari...
Nazalost..
Dolaskom Valentina, ocekujem u 2018 godini mnogo ljepsih vijesti i desavanja za FkS.
Moj Zipe pun si floskula i komunistickih parola. Cuj "vrijedjanje svakog navijaca, kluba, pljuvanje po klubu".
Kakve veze navijaci imaju sto je kamp stao na pola ? Kakvo bolan pljuvanje. Stvar je odlicno pocela i onda je stala. Mora se nastaviti i hitno zavrsiti cijeli projekat. Zato ga nazivam kaNp. Istina je da to nije zavrseno - dakle zalosna istina a ne "pljuvanje". I jos hinjski ubacujes da to "vrijedja navijace". Mozda jedino levate poput tebe ako se ti licno poistovjecujes sa kampom i radom uprave. Osim ako te oni ne placaju kao sto su i Majkla.
Neizlazak u Evropu je zasluga uprave koju ti branis od kriticara. Imali su nevjerovatnu sansu za pravljenjem necega velikog a sve su uprskali. Ja sam protiv nesposobne uprave a itekako sam za svoj klub. Valentin je covjek kojeg respektujem ali treba jos slicnih.
Prestani braniti klub od mene i ostalih kriticara jer ja sam godinama uz klub, slavio prijeratnu titulu protiv Zvezde a i stari mi je igrao davno prije rata za FKS, tako da nemoj izigravati veceg katolika od Pape.
Pa jel nekp bjezi od toga da taj kamp nije zavrsen? Da se morao zavrsiti ranije?
Al nazivati nesta sto je nakon dugo godina nase i ismijavati rjecima KaNp je po meni vrijedjanje kluba. I da, vrijedja i mene kao navijaca kluba.
Svi zaboravljate gdje mi zivimo. I ko god je mislio da ce se kamp zavrsiti u roku, taj se dobro zayebao.
Neizlazak u Evropu, zastoj u gradnji kampa, dugovi koji si se stvprili je zasluga Dine Selimovica, Ibrakovica i jos par ljudi, od kojih se jos uvijek oporavljamo.
Ti kao dugogodisnji navijac FKS nebi trebao da ismijavas mjesto kroz koje prodje dnevno stotine djece... Koji se edukuju, treniraju, itd...
Napokon je napravljena akademija koja daje rezultate, koji ce biti sigurno jos bolje.
Djeca imaji mnoge edukacije, sve im obezbjedjeno sto iziskuje mnogo sredstava.
Samo se vratite unazad 4g i skontajte kako je bilo.
I kakl da ne budem ponosan na ono sto je nase, kamp.
Kakav god da je, nas je. I on ce se aBd nastaviti graditi, usporeno kao i sve u ovoj drzavi.
A dobro, evander je rekao da sam placenik i da mi pola familije radi u klubu
I ko je rekao da su navijaci krivi sto se stalo sa gradnjom kampa? Haha

Bar ti nemoj izvrtati rijeci i biti kao menadjer...