Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prazni stadion.
Rušenje dejtonske BiH.
Rušenje dejtonske BiH.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jedina drzava u kojoj Hrvati imaju sve sto zele zadnjih par stoljeca je upravo BiH, posebno se to odnosi na Hrvate iz zapadne Hercegovine koje su sistemski pokusavali unistiti i Jugoslavija, i Kraljevina Jugoslavija, SHS sa svaki potezom, od infrastrukture puteva, ne imanja i ne davanja pasosa do toga da su ih zaobilazili sa svakom vrstom ulaganja i podizanja privrede, do toga da im ni pasose nisu dali, a sad imaju dva.Wagner96 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 19:26Žao je i meni vas koji ste uvjereni da je vaša, jedna jedina, a malo je i naša , s malo intelekta bi shvatili da to i je srž problema. 99.99% bosanaca kao i hercegovaca nebi volilo da je rođeno u Hrvatskoj ili Srbiji, nego voli baš tu gdje je, a politika i nacionalizam su druge stvari.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑13 maj 2026, 19:04Cinjenica je da ta ‘vasa’ Srb i Hrv ne podnose jedne ni druge, a budite se svako jutro u drzavi koju mrzite![]()
Zao mi vas al bas![]()
Kad neko u onom poviku yebe Bosnu, ne yebe Vlašić, Igman, Kozaru, Vrbas, Unu, nego upravo tu vašu politiku koju većina i ovdje projicira.
Nije mi jasno sta tacno Hrvatima smeta u BiH s obzirom da nikad bolje nisu imali uslove za zivot?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Smeta im što država Bosna postoji. Boli njih briga za tim što imaju i nemaju.Argentina je napisao/la: ↑13 maj 2026, 19:37Jedina drzava u kojoj Hrvati imaju sve sto zele zadnjih par stoljeca je upravo BiH, posebno se to odnosi na Hrvate iz zapadne Hercegovine koje su sistemski pokusavali unistiti i Jugoslavija, i Kraljevina Jugoslavija, SHS sa svaki potezom, od infrastrukture puteva, ne imanja i ne davanja pasosa do toga da su ih zaobilazili sa svakom vrstom ulaganja i podizanja privrede, do toga da im ni pasose nisu dali, a sad imaju dva.Wagner96 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 19:26Žao je i meni vas koji ste uvjereni da je vaša, jedna jedina, a malo je i naša , s malo intelekta bi shvatili da to i je srž problema. 99.99% bosanaca kao i hercegovaca nebi volilo da je rođeno u Hrvatskoj ili Srbiji, nego voli baš tu gdje je, a politika i nacionalizam su druge stvari.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑13 maj 2026, 19:04Cinjenica je da ta ‘vasa’ Srb i Hrv ne podnose jedne ni druge, a budite se svako jutro u drzavi koju mrzite![]()
Zao mi vas al bas![]()
Kad neko u onom poviku yebe Bosnu, ne yebe Vlašić, Igman, Kozaru, Vrbas, Unu, nego upravo tu vašu politiku koju većina i ovdje projicira.
Nije mi jasno sta tacno Hrvatima smeta u BiH s obzirom da nikad bolje nisu imali uslove za zivot?
Kakav je ovo penal?? E moj peljto
Zalizana vicina kerina.
Yebo sebi materesinu !!!
Yebo sebi materesinu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Evo ti kitaaa Bilbija i Peljto
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- relativizam
- Kontakt:
Neka pogura jos,daj jos jedan penal
Sad ce do kraja utakmice biti 2,3 faula u napadu
Sad ce do kraja utakmice biti 2,3 faula u napadu
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sto bi rekli bozija pravda za ovaj penal
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ujedinio ih Zrinjski sve. Zrinja velik si 
Realno Velež loš ne može smislen napad organizovati. Izbij, nabij. Ne vidim kako će dva gola dati do kraja
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
ma izgorili u zelji, jos ih je onaj gol u 4-toj minuti totalno izuo iz cipela, treba im neka frljoka sto prije ako se misle ikako vratiti, ali tesko.
narocito nakon prekida totalno nepovezano igraju, skolski primjer kako navijaci pored podrske znaju i zeznut stvar
narocito nakon prekida totalno nepovezano igraju, skolski primjer kako navijaci pored podrske znaju i zeznut stvar
Zadnja izmjena: Rahatlokum, dana/u 13 maj 2026, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo svi ujedinjeni u ideji unitarne Bosne. Nema to veze sa Zrinjskim.
Kad te golmam odmah u startu ukopa, tesko se iscupati,pogotovo protiv ekipe koja je realno bolja od tebe
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ma ne moze Velez godinama nista ovima, ne znam jesu li pobjedili 2 put otkako su se vratili .. sramotno fakat
J'bte ovaj Velež Zrinjskom dođe k'o Sloga Borcu.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, RobertHrkac555, roccosiffredi i 64 gosta.