FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E **** vas vasa transfer politika,dovedes mladog perspektivnog reprez.i onda ga nakon pola godine pustis za djabe,nikad od nas ozbiljan klub nazalost.
Jel klub objavio da nas je neko napustio?
Nije...
Tako da, sve ce se znati na vrijeme
Nije...
Tako da, sve ce se znati na vrijeme
Vidio je Husref da on nije za nas. Vidjeli smo i mi, imamo oci.visokohz je napisao/la:E **** vas vasa transfer politika,dovedes mladog perspektivnog reprez.i onda ga nakon pola godine pustis za djabe,nikad od nas ozbiljan klub nazalost.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
pa dobio je šansu vala, al jbg kad ne može proć igrača? i ja bi ga možda na posudbu radije...ali šta je tu je...da će nam falit neće, klupiran je duže...visokohz je napisao/la:E **** vas vasa transfer politika,dovedes mladog perspektivnog reprez.i onda ga nakon pola godine pustis za djabe,nikad od nas ozbiljan klub nazalost.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
On kad se zaleti, konta da ce kroz covjeka proc, samo se ''zapuca'' k'o u banderu i tjt 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Meni Mićo izgleda veoma perspektivno. Ima momak šmeka ali mora se priznati da je za vrijeme provedeno na terenu izgledao isprepadan i cijelo vrijeme je igrao nekako bojažljivo.
Nikako ga ne bih puštao za džabe, već u narednoj polusezoni sam očekivao velike stvari od njega. Svakako nam je realno gledajući drugo krilo ekipe poslije Hebiba. Krste mi za krila nije zbog nedostatka driblinga, ali nejse.
Nikako ga ne bih puštao za džabe, već u narednoj polusezoni sam očekivao velike stvari od njega. Svakako nam je realno gledajući drugo krilo ekipe poslije Hebiba. Krste mi za krila nije zbog nedostatka driblinga, ali nejse.
Kakav su kvalitet Mico i Lelic kad Said babuka koji je takoreci bez nige uradi vise za 15 min na terenu nego njih dvojica za 90 , sto se mene tice nek idu sto prije , nama je krilo neophodno jer nam je Hebib od pocetka god najbolje krilo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
ma treba tu jedan al da valja... mi plaćamo nekih 6 krila a nijedno nije kako treba, ja se nadam da imaju nekog dogovorenog kad ovako čiste...mislim full Hrkljuš bi bio nakon ovoga izjaviti da nemamo koga dovesti....to se ne smije desiti...Inijesta je napisao/la:Kakav su kvalitet Mico i Lelic kad Said babuka koji je takoreci bez nige uradi vise za 15 min na terenu nego njih dvojica za 90 , sto se mene tice nek idu sto prije , nama je krilo neophodno jer nam je Hebib od pocetka god najbolje krilo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To me i raduje, vjerovatno vec rade na nekom pojacanju cim je ovakva situacija.DenchiNL je napisao/la:ma treba tu jedan al da valja... mi plaćamo nekih 6 krila a nijedno nije kako treba, ja se nadam da imaju nekog dogovorenog kad ovako čiste...mislim full Hrkljuš bi bio nakon ovoga izjaviti da nemamo koga dovesti....to se ne smije desiti...Inijesta je napisao/la:Kakav su kvalitet Mico i Lelic kad Said babuka koji je takoreci bez nige uradi vise za 15 min na terenu nego njih dvojica za 90 , sto se mene tice nek idu sto prije , nama je krilo neophodno jer nam je Hebib od pocetka god najbolje krilo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I ja se iskreno nadam da ce dovesti nekog kvalitetnog, al nisam optimistican, za ovog garavog iz Istre su bili zapeli pa cim je pocelo dogovaranje oko uslova odjednom ne odgovara nam takav igrac, a u sustini mislim da nismo u mogucnosti ponuditi dobre uslove igracu tako da ... vidjet cemoMortemHz je napisao/la:To me i raduje, vjerovatno vec rade na nekom pojacanju cim je ovakva situacija.DenchiNL je napisao/la:ma treba tu jedan al da valja... mi plaćamo nekih 6 krila a nijedno nije kako treba, ja se nadam da imaju nekog dogovorenog kad ovako čiste...mislim full Hrkljuš bi bio nakon ovoga izjaviti da nemamo koga dovesti....to se ne smije desiti...Inijesta je napisao/la:Kakav su kvalitet Mico i Lelic kad Said babuka koji je takoreci bez nige uradi vise za 15 min na terenu nego njih dvojica za 90 , sto se mene tice nek idu sto prije , nama je krilo neophodno jer nam je Hebib od pocetka god najbolje krilo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ElCartel11
- Kontakt:
Nekako bi volio da smo Micu poslali na posudbu do kraja sezone, jer ima u njemu talenta samo ga treba iskoristiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
djeste itari
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
@Osttribine,
Ja Valentina vezem za poslovni dio a ne sportski. Njegove reference su izuzetno jake za nase podneblje. I ja bih mogao stosta nauciti od njega da radimo zajedno. Ali mi navijaci najvise vidimo sportski dio. Potajno se nadam da ako ikad zazivi ona Njemacka varijanta preuzimanja da bi on bio bitna karika. Mozda grijesim ali ...
@Zip,
Jako mi je drago sta je dosad napravljeno sa kampom. Finansijski nam je jako bitno kao i cinjenica da i repke tamo treniraju. Ali MORA se nastaviti. To kaNp je usmjereno ka upravi koja to nije zavrsila a ne prema objektu. To je njihova sramota i ja ih time prozivam tako da definitivno ne moze vrijedjati navijace jer mi navijamo za klub a ne objekte i clanove uprave. Meni je licno drazi onaj sat na Kosevu nego 30 novih stadiona pa ne ujedam ovdje ljude koji bi da nas izmjeste sa Koseva i instalisu novi. Sve najbolje.
Ja Valentina vezem za poslovni dio a ne sportski. Njegove reference su izuzetno jake za nase podneblje. I ja bih mogao stosta nauciti od njega da radimo zajedno. Ali mi navijaci najvise vidimo sportski dio. Potajno se nadam da ako ikad zazivi ona Njemacka varijanta preuzimanja da bi on bio bitna karika. Mozda grijesim ali ...
@Zip,
Jako mi je drago sta je dosad napravljeno sa kampom. Finansijski nam je jako bitno kao i cinjenica da i repke tamo treniraju. Ali MORA se nastaviti. To kaNp je usmjereno ka upravi koja to nije zavrsila a ne prema objektu. To je njihova sramota i ja ih time prozivam tako da definitivno ne moze vrijedjati navijace jer mi navijamo za klub a ne objekte i clanove uprave. Meni je licno drazi onaj sat na Kosevu nego 30 novih stadiona pa ne ujedam ovdje ljude koji bi da nas izmjeste sa Koseva i instalisu novi. Sve najbolje.
Mico ima i dalje ugovor. sutra je sastanak i tada ce se znati hoce Mico ostati ili nece.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Znaš li zbog čega je njegov status upitan kad već ima ugovor, ko je nezadovoljan, on, menadzer mu ili klub?Zukanovic je napisao/la:Mico ima i dalje ugovor. sutra je sastanak i tada ce se znati hoce Mico ostati ili nece.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
belosevic28
- Kontakt:
Nemamo para pa raskidamo ugovore. Odlaze i Saric i Adukor. Ahmetovic upitan isto.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Krste vec u Makedoniji.belosevic28 je napisao/la:Nemamo para pa raskidamo ugovore. Odlaze i Saric i Adukor. Ahmetovic upitan isto.
Sabrine mi moje!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa zaboravio si onu glavnu vijest... Istupamo iz lige.belosevic28 je napisao/la:Nemamo para pa raskidamo ugovore. Odlaze i Saric i Adukor. Ahmetovic upitan isto.
1946~
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa slijedi fuzijaThrillerHz je napisao/la:Pa zaboravio si onu glavnu vijest... Istupamo iz lige.belosevic28 je napisao/la:Nemamo para pa raskidamo ugovore. Odlaze i Saric i Adukor. Ahmetovic upitan isto.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dolazi neki stručnjak iz Srbije, kažu da nema klanova kod njega. I vodi nam azijskog Ronalda, čovjek dao hiljadu golova.Derdiyok je napisao/la:Pa slijedi fuzijaThrillerHz je napisao/la:Pa zaboravio si onu glavnu vijest... Istupamo iz lige.belosevic28 je napisao/la:Nemamo para pa raskidamo ugovore. Odlaze i Saric i Adukor. Ahmetovic upitan isto.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 15 gostiju.