Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 08 jul 2012, 18:31

Nesto mi govori da ce Robin ostati, iako sam svjeatan situacije. :? Nemam pojma zasto tako mislim, instinkt haman. :mrgreen: Mada mojim instinktima ne treba vjerovati...

A cak i da ode, mislim da bi Arsenal mogao nadomjestiti odlazak i biti cak jos i bolji. Spominje se kako je Barcelona zainteresovana za RvP-a i navodno je spremna ponudit 12 mio eura+ Davida Villu. Cak se toliko daleko ide, da se govori kako ce ova razmjena biti zavrsena narednih u 48 sati.

Nisam neki pobornik Ville. On je svakako kvalitetno rijesenje, al' 2 gidine mladji. Ni ovakav ne bi bio los, al' onda da narednog ljeta dovedemo jos jednog 'velikog' napadaca. Svaki drugi scenarij je za mene neprihvatljiv (od onih gdje je Villa ukljucen).

I onda dovesti M'Vilu, jos kojeg kvalitetnog igraca i eto Arsenala jaceg nego ove sezone. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 jul 2012, 19:45

Znas sta kaze moj profesor? Svoju knjigu ne hvalis ti, vec neko drugi govori o njenim kvalitetima. Tako i ti o svom nacinu komuniciranja i razmisljanju.
Celik!3,2,2.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 08 jul 2012, 20:10

Evo čitam da je Wenger spreman ponuditi 25 mil € za Jovetića,ja sam iskreno protiv tog rasnog staklenog flopa i mislim da bi to bio najveci promasaj Arsenalovih trasfera u historiji,vise bi volio da se za te pare obezbijedi dolazak M'Ville i Llorisa ! :geek:
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 08 jul 2012, 20:59

Sumnjam u ovu pricu oko Jovetića. Lloris je dobar ali ne vidim bas preveliku potrebu za njim.

Ako jedan od napadaca pored Robina ode, vjerujem da bi tu mogao biti jos jedan transfer. Pored toga ocekujem bar jedno pojacanje u sredini, eventualno i 2 :D

Vise ne ocekujem jbg. Ali prije novajlija vjerujem da cemo se oprostiti s nekim od starih poznanika: vela, bendtner, squillaci fabianski, arshavin...

sta mislite ko zasluzuje broj 10 kada RVP ode :D naravno i kapitensku ?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 jul 2012, 21:01

Jack i broj i kapitensku. Dobro mu stoji 10-ka. Nosio ju je dok je igrao sa mladje kategorije, i nadam se da ce on dobiti broj 10.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 jul 2012, 22:42

Možda i Van Persie ostane kapiten. Znate da hil vud reko' da ne puštaju Robina :mrgreen:
Vođa zna.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 09 jul 2012, 09:59

Evo Joel Cambell na posudbi u Betisu,Mislim da je to dobro za ovog mladica da jos vise napreduje,jer prestojeće sezone vrlo tesko bi dobio priliku da se dokaze :D
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 09 jul 2012, 11:48

Napokon kuci.
Strasno. Ja na moru, dolazi mi poruka od jarana da van Persie nece da produzi ugovor. Doslo mi bilo da se utopim.
No dobro, ja sam to davno rekao, ako ce ici neka samo ne ode u Man.City i ja cu ga i dalje postovati kao igrača. Real Madrid bi bio za njega perfektan izbor.

SRETNO KAPITENU I HVALA TI NA SVEMU ! :cry:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jul 2012, 11:55

vedofeelgood je napisao/la:Ja na moru, dolazi mi poruka od jarana da van Persie nece da produzi ugovor. Doslo mi bilo da se utopim.
:mrgreen: :lol:

Nemoj jarane, šteta, mlad si :mrgreen:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 09 jul 2012, 12:02

http://www1.skysports.com/football/news ... ners-trial" onclick="window.open(this.href);return false;

Yebo ga on, Robin odlazi on neke mladiće dovodi, umjesto da se baci na dovođenje nekog veznog igrača ili krila on dovodi mladog napadača.
Corriere Dello Sport are claiming Stevan Jovetic's agent has travelled to London to meet with Arsenal. #AFC

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 09 jul 2012, 13:28

vedofeelgood je napisao/la:Napokon kuci.
Strasno. Ja na moru, dolazi mi poruka od jarana da van Persie nece da produzi ugovor. Doslo mi bilo da se utopim.
No dobro, ja sam to davno rekao, ako ce ici neka samo ne ode u Man.City i ja cu ga i dalje postovati kao igrača. Real Madrid bi bio za njega perfektan izbor.

SRETNO KAPITENU I HVALA TI NA SVEMU ! :cry:

Idi ne temu spursa pa vidi ko im je došo ,mislim da moraš mjenjat avatar :P

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 jul 2012, 15:11

koji qurac će nama jovetić ? :mrgreen:
što se i wenger glupira yeboga.
Vođa zna.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 jul 2012, 15:22

[youtube][/youtube]

Van Persi kroz pjesmu reko gdje bi volio dalje ići... :? :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 jul 2012, 20:00

Tu je pjesmu pjevo dok je bio na odmoru u Holandiji, inače pjevaju je i navijači Feyenoorda a RbP je navijač Feyenoorda? Siguran sam da nema namjeru prelazit u drugorazredne klubove poput Celtica, BvBa, Feyenoorda ili Liverpoola i ne znam ako ima još neka skupina da pjeva taj odron od pjesme.

Šteta što je Wenger odustao od M'ville zbog njegovog ponašanja, eno Barca će ga uzet. Pametni ljudi. Dosto toga bi on nama donio, ali eto Wenger ne voli kompetitivne momke s autoritetom poput M'ville nego neke nekarakterne pič.kice poput Dijabija i njemu sličnih.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 09 jul 2012, 20:45

Siguran sam da nema namjeru prelazit u drugorazredne klubove poput Celtica, BvBa, Feyenoorda ili Liverpoola i ne znam ako ima još neka skupina da pjeva taj odron od pjesme.
Koji hejterski post ja zaista ne mogu vjerovat'. :roll:

Navedeni klubovi 100% imaju više osvojenih trofeja od Arsenala, al' naravno ti to ne možeš da shvatiš. LFC je koracima ispred Arsenala, a i u narednoj sezoni ćemo sve dokazati. Mnogi nas otpisuju, al' sam uvjeren kako će Rodgers odraditi odličan posao na Anfieldu.
Celtic, BvB, Feyenoord, LFC - svi imaju u svojim vitrinama titulu prvaka Europe, a Arsenal ?

I btw. YNWA je jedna od najljepših i najboljih fudbalskih himni u Europi. ;)
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 09 jul 2012, 21:12

StevieG je napisao/la: a i u narednoj sezoni ćemo sve dokazati.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ovo se čekalo :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 jul 2012, 22:44

:roll:

//
Wenger našao lijevog beka. :mrgreen:

Zove se Islam Ramadan i dolazi nam iz Egipta. Navodno, ako zadovolji na OI preći će u Arsenal. Ima 21 godinu i igra za Harras Hodoud. :lol:

Gledao sam neki klip, tek da vidim ko je. Onim, šta je sve na klipu prikazano, meni pravo liči na Gaela Clichya (načinom igre). Iskreno, neka dodje. Imamo dva lijeva beka, koji mogu iznijeti sezonu u slučaju da bude totalni promašaj. A ako je Wenger opet dobro ciljao, ovaj tip bi mogao biti još jedna wengerovska priča.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 jul 2012, 23:01

StevieG je napisao/la:
Siguran sam da nema namjeru prelazit u drugorazredne klubove poput Celtica, BvBa, Feyenoorda ili Liverpoola i ne znam ako ima još neka skupina da pjeva taj odron od pjesme.
Koji hejterski post ja zaista ne mogu vjerovat'. :roll:

Navedeni klubovi 100% imaju više osvojenih trofeja od Arsenala, al' naravno ti to ne možeš da shvatiš. LFC je koracima ispred Arsenala, a i u narednoj sezoni ćemo sve dokazati. Mnogi nas otpisuju, al' sam uvjeren kako će Rodgers odraditi odličan posao na Anfieldu.
Celtic, BvB, Feyenoord, LFC - svi imaju u svojim vitrinama titulu prvaka Europe, a Arsenal ?

I btw. YNWA je jedna od najljepših i najboljih fudbalskih himni u Europi. ;)
Liverpool je sila, ja to ne osporavam. Vrlo dobro ja znam njihove uspjehe, tata mi je veliki simpatizer tako da mi uvijek nešto natura na nos. :mrgreen:

Ali realno je da ne igrate LP već godinama, a Arsenal igra i svaki igrač na svijetu (osim igrača kojima je Liverpool zakletva, a takvih je malo) radije će odabrati Arsenal i igrati LP. Vi evo već godinama dokazujete da je iduca vasa, mislim i Arsenal isto ali mi se barem ne osramotimo u potpunosti.

Trenutno, htio to neki navijač priznat ili ne, Arsenal je stepenica više ispred Liverpoola u fudbalskom svijetu uprkos to što imate više titula. I Chelsea je u zadnje vrijeme pojam za Arsenal iako Arsenal ima trostruko više titula. To je tako.

Od svih nabrojanih klubova jedino je BVB izdigao se na razinu Arsenala, ne još u potpunosti ali ako nastave sa ovakvim radom sigurno da. Celtic i Feyenoord ne bih komentarisao, jedni nemaju premca u ligi a drugi su prosjek.

[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 jul 2012, 01:55

Site RVP-a je hakovan. ;)

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 10 jul 2012, 02:13

slika

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.