Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Arena ?
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
SportKlub ima pravo na prenose kupa Italije, tako da ne.UK_Gee je napisao/la:Arena ?
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Večeras pišemo historiju aBd. Pametno, hrabro, kao tokom cijele sezone...bolji smo...vjerujem u pobjedu.
Također, NAJVEĆI je zaslužio da se oprosti na najbolji način
Također, NAJVEĆI je zaslužio da se oprosti na najbolji način

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
- IlPrincipino
- Kontakt:
One Love...Forzaa Juve!!!Forza Ale!!!
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

I ovaj Bambino se mora vratiti kući...
Jbt, pa ja ne mogu da vjerujem da možemo duplu krunu osvojit večeras

Zabit će ga i večeras aBd. Njima je volio iz slobodnjaka dati, pa eto... može jedan...
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- harebianconero
- Kontakt:
Nadam se da će Pepe lijevo, a napad Vučko i Alex.juventus 0244 je napisao/la: Postava je manje više poznata, jedine dileme su Pepe ili Garib na lijevog bočnog i u napadu pored Vučinića Del Piero ili Borriello
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- IlPrincipino
- Kontakt:
danas sve novine najavljuju Marca od prve zajedno sa Del Pierom... 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Nažalost, mislim da nam napadački dvojac Alex-Boriello neće ništa dobro donijeti, Alex ipak igra jer mu je zadnji meč i jer je kup njegovo takmičenje ove godine kao i Storarievo, a Boriello - pa ni sam ne znam zašto igra.
Dva igrača koja su manje više statična jer Alex ne može odgovoriti trkom, a Boriello je tu da razbija odbranu i da neki prostor otvara, ali slabo je to, sjetit ćete se da smo slabo igrali sa njima u napadu, pogotovo revanš sa milanom.
Znači, Alex-Vučinić mora biti početna solucija, obojica neugodni i nepredvidljivi, ovako poklanjamo igrača(e) protivniku.
Da ne govorim da nema Gigia na golu, Chiella i De Cegliea, dakle, već smo oslabljeni u ovom meču, nećemo moći uvijek računati da će MVP sve riješiti, valjda je i Conte svjestan, vrijeme je da se uzme više taj kup i da se uzme jedno finale poslije 16 godina (posljednja LP).
Dva igrača koja su manje više statična jer Alex ne može odgovoriti trkom, a Boriello je tu da razbija odbranu i da neki prostor otvara, ali slabo je to, sjetit ćete se da smo slabo igrali sa njima u napadu, pogotovo revanš sa milanom.
Znači, Alex-Vučinić mora biti početna solucija, obojica neugodni i nepredvidljivi, ovako poklanjamo igrača(e) protivniku.
Da ne govorim da nema Gigia na golu, Chiella i De Cegliea, dakle, već smo oslabljeni u ovom meču, nećemo moći uvijek računati da će MVP sve riješiti, valjda je i Conte svjestan, vrijeme je da se uzme više taj kup i da se uzme jedno finale poslije 16 godina (posljednja LP).
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ma nema veze veceras dobijamo i sa Borriellom 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Da i ja kazem koju
Bice teska utakmica na neutralnom terenu gdje se sve odlucuje u samo 90 minuta. Bilo kakve greske se vrlo tesko mogu ispraviti jer nema uzvrata, tako da ocekujem odlicnu utakmicu sa obe strene. Napoli doista nezgodna ekipa sa ubitacnim trojcem u napadau, s obzirom da nema Chiellina sigurno da ce biti tesko ukrotiti njihov navalni red. Zato sve nade polazem u Bonuccia koji igra izvrsno...
Sastav koji se ocekuje u ovom trenutku mozda i najjaci, jedino Boriello ni u kom slucaju ne smije dobiti prednostu u ovoj postavci u odnosu na Vucinica koji je ponajbolji i najinteligentniji igrac Juventusa. Kombinacija dva znalca kao sto su Vucko i Alex sigurno bi bila puno ubitacnije...
Nadam se da ce forma i konstantnost koju smo imali u posljednih 10 utakmica donijeti prevagu. Iskustvo Pirla i Alex moze biti kljucno za vecerasnju trijumf jer oni znaju kako se pobjeduje u finalnim utakmicama...
Idemo, aBd, na dugi trofej na oprostaju legendarnog igraca Juventusa...
Forza Alex !
Forza Juve!

Bice teska utakmica na neutralnom terenu gdje se sve odlucuje u samo 90 minuta. Bilo kakve greske se vrlo tesko mogu ispraviti jer nema uzvrata, tako da ocekujem odlicnu utakmicu sa obe strene. Napoli doista nezgodna ekipa sa ubitacnim trojcem u napadau, s obzirom da nema Chiellina sigurno da ce biti tesko ukrotiti njihov navalni red. Zato sve nade polazem u Bonuccia koji igra izvrsno...

Sastav koji se ocekuje u ovom trenutku mozda i najjaci, jedino Boriello ni u kom slucaju ne smije dobiti prednostu u ovoj postavci u odnosu na Vucinica koji je ponajbolji i najinteligentniji igrac Juventusa. Kombinacija dva znalca kao sto su Vucko i Alex sigurno bi bila puno ubitacnije...
Nadam se da ce forma i konstantnost koju smo imali u posljednih 10 utakmica donijeti prevagu. Iskustvo Pirla i Alex moze biti kljucno za vecerasnju trijumf jer oni znaju kako se pobjeduje u finalnim utakmicama...
Idemo, aBd, na dugi trofej na oprostaju legendarnog igraca Juventusa...

Forza Alex !

Forza Juve!

The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Možda se i Borielo večeras oprašta,pa samim tim dobija šansu da se na lijep način oprosti,jer koliko toliko i on je doprinio tituli

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
I ja sam mišljenja da je bolja kombinacija Vučinić-Alex, ali ko te pita, što bi rek'o Saša Vugdalić
Idemo uzeti i kup, aBd, nema nebitnog takmičenja, gdje god da Juve igra bitno je mala, bitno...

Idemo uzeti i kup, aBd, nema nebitnog takmičenja, gdje god da Juve igra bitno je mala, bitno...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Jedva se ceka vecersnju tekmu, ima da ori oko stadiona.
Uvjeren sam da ce Del Piero zabiti jedan i da ce nam ponovo donesti jednu vaznu titulu i na taj se nacin najbolje oprostiti!!!
Steta sto nemoze Chiellini da nastupi al imamo ko ce tu poziciju pokriti..
Uvjeren sam da ce Del Piero zabiti jedan i da ce nam ponovo donesti jednu vaznu titulu i na taj se nacin najbolje oprostiti!!!
Steta sto nemoze Chiellini da nastupi al imamo ko ce tu poziciju pokriti..

Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 21 maj 2012, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Novi sam na forumu, da čestitam skudeto i da izjavim saučešće zbog odlaska najvećeg
i naravno večeras po duplu krunu
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
- SoloJuve26
- Kontakt:
Dobro doso i budi aktivanaless je napisao/la:Novi sam na forumu, da čestitam skudeto i da izjavim saučešće zbog odlaska najvećeg

Valjda si nam doneso srece za veceras,,
i da stavi ovaj potpis dole sto se obavezno mora imati

SoloJuve26 je napisao/la:Dobro doso i budi aktivanaless je napisao/la:Novi sam na forumu, da čestitam skudeto i da izjavim saučešće zbog odlaska najvećeg
i naravno večeras po duplu krunu![]()
Valjda si nam doneso srece za veceras,,
i da stavi ovaj potpis dole sto se obavezno mora imati![]()
potpis stavljen, a sreća nam valjda i ne treba dok je tu babuka (zna se na koga mislim)
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
FC Sydney
FC Sydney
Ja sam tu, i mene zovu babuka
Dobro došao i budi što aktivniji, imamo puno posla, večeras, pa ide prelazni rok, pa prvenstvo, pa nova sezona Serie A, Liga prvaka, svaki novi brat je benvenuti!

Dobro došao i budi što aktivniji, imamo puno posla, večeras, pa ide prelazni rok, pa prvenstvo, pa nova sezona Serie A, Liga prvaka, svaki novi brat je benvenuti!

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
mdss je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:@soni
Bas sam ti sad htio reci...![]()
Uspjeli smo sa 3 pobjede da se vratimo u trku za titulu, a svaka naredna je finalna...
Bice tesko, ali idemo hrabro. Imamo sve preduslove da ostvarimo konacni cilj aBd...
Zamislite osvojimo duplu krunu, uh...nasekirah se...
ja bih halalio CUP kad bi SKUDETO osvojili
OVO SAM NAPISO I DALJE STOJIM IZ OVOG NARAVNO BICU NEIZMJERNO SRETAN AKO VECERAS PODIGNEMO PEHAR

Zadnja izmjena: mdss, dana/u 20 maj 2012, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.