Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 feb 2012, 20:52

Nani me je razocarao veceras.. Cijelu tekmu me drama nervirao svojim greskama i sebicnoscu.. Frajer kad god moze da doda, nikad ne doda.. Young 10 puta bolji od njega, barem meni.. Valencia pokazao ko je od te trojice crnaca trenutno najbolji... :D Ugl. zasluzena pobjeda.. GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 16 feb 2012, 20:52

Vazna pobjeda,nadam se da Valencia nije ozbiljnije povrijedzen.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 16 feb 2012, 20:52

Utakmica perfektna. Nadam se da je Valencia izašao preventivno jer nam je ključni igrač zadnja dva mjeseca.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 feb 2012, 20:53

Šta je bilo s Valevciom, poslije drugog gola sam prekinuo s gledanjem
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 feb 2012, 20:54

Nece na dobro ova pobjeda ako Valencia bude ozbiljnije povrijedjen. Maestralno je odigrao kod drugog gola, kakav korak covjek ima to je za nepovjerovati. Young se popravio u drugom dijelu, zabio je gol i imao jos par finih akcija, izvukao se za onu katastrofu u prvom dijelu. Hernandez standardno, nije se vidio i onda zabio, logika. :D

Odradii smo veci dio posla vec u prvom mecu i ne treba sebi dozvoliti neku sramotu pa da prokockamo ovu prednost u uzvratu na Old Traffordu. Sada pauzirati do Norwicha i dodatno uigrati ekipu, posebno ove koji su se tek vratili, vidi se da Nani nije ni blizu prave forme recimo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 feb 2012, 20:54

carrick po meni uvijek bio dobar veznjak, gdje je onaj sto ga proklinje i tjera iz uniteda? :roll: Mozda nije najbrzi igrac na terenu ali je zato dobar tehnicar :mrgreen: Mene je malo Chicharito iznervirao :twisted: treba mu X prilika da bi zabio 1 gol i to opet ga jedva zabio :twisted:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 16 feb 2012, 20:58

Samo se nadam da se Valencia nije ozbiljnije povrijedio. :roll: Ne želim gledat Younga stalno u prvoj postavi. :x Dva najlošija igrača iz prvog poluvremena strijelci, mada ni u drugom poluvremenu nisu igrali bajno. Generalno, iskontrolisana utakmica i rutinska pobjeda. Ozbiljno odigrat na OT-u i dovršit posao. Carrick i Cleverley nisu izgledali loše zajedno, btw. :)

Može l' neko izdvojit neke upečatljive citate Vugdalića ? Nisam mog'o na OBN-u gledat, baš mi krivo što nisam mog'o uživat u njegovom prenošenju meča. :mrgreen: :lol: Hajd, ako Bog da, uzvrat na OBN-u gledam. :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 feb 2012, 21:02

SirAlexFerguson je napisao/la:Šta je bilo s Valevciom, poslije drugog gola sam prekinuo s gledanjem
pa upravo kod te akcije za drugi gol, kod uklizavanja onog iz odbrane ajaxa je zadobio neki udarac :cry: , i odmah izasao iz igre, samo da ne bude nista ozbiljnije ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 16 feb 2012, 21:02

zaslužena pobjeda nema šta.Young loš u prvom,u drugom bolji :D
Valencia ako se povrijedio ozbiljno :o :cry: veliki hendikep.Rutinski odigrali i želio bih pohvalit Fabia koj je bio veoma dobar danas.Par s kojim se križamo Lokomotiv -Atletic.B 2-1

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 16 feb 2012, 21:03

Fino, rutinski. Ali **** to ako nam se LAV ozbiljno povrijedio.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 16 feb 2012, 21:04

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Samo se nadam da se Valencia nije ozbiljnije povrijedio. :roll: Ne želim gledat Younga stalno u prvoj postavi. :x Dva najlošija igrača iz prvog poluvremena strijelci, mada ni u drugom poluvremenu nisu igrali bajno. Generalno, iskontrolisana utakmica i rutinska pobjeda. Ozbiljno odigrat na OT-u i dovršit posao. Carrick i Cleverley nisu izgledali loše zajedno, btw. :)

Može l' neko izdvojit neke upečatljive citate Vugdalića ? Nisam mog'o na OBN-u gledat, baš mi krivo što nisam mog'o uživat u njegovom prenošenju meča. :mrgreen: :lol: Hajd, ako Bog da, uzvrat na OBN-u gledam. :D
Ja sam gledao prvih 10 minuta na OBN-u i onda sam se prebacio na b92 jer me nesto zeza slika na OBN-u ali sam upazio da je rekao da je Ferguson 35 godina na klupi Uniteda :lol:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 feb 2012, 21:04

Sreća je što odmaramo za vikend pa nam je sljedeća utakmica uzvrat protiv Ajaxa koji trebamo rutinski riješiti i onda na noge Norwichu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 16 feb 2012, 21:17

slika

8-)

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 16 feb 2012, 21:17

Sir Alex Ferguson confirms Valencia "has a hamstring" could be "out for four weeks".

:cry: :evil:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 feb 2012, 21:18

Martex je napisao/la:Sir Alex Ferguson confirms Valencia "has a hamstring" could be "out for four weeks".

:cry: :evil:
E pisaj i pobjedu i sve onda. :cry:
Pa dokle vise, DOKLE? :x
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 16 feb 2012, 21:20

Yebo sad pobjedu. :x

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 16 feb 2012, 21:20

A ne mogu da vjerujem,ako budu igrali kao i danas Young i Nani,a pogotovo ovaj 2,onda smo nagrabusili (Htio sam upotrijebiti drugu rijec,ali hajde i ova moze proci).

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 16 feb 2012, 21:21

Lagano sa 60 posto snage.Uzece sva preostala takmicenja gdje jos igraju ove sezone.Sigurno...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 16 feb 2012, 21:23

Steta za antonia zaista al sta je tu je ako nista imamo sad tu nanija i younga nisu u ovom trenutku na razini antonia al boze moj.

ja bi samo istakao evansa i fabia zaista su momci odigrali ekstra ajax potpuno nemocan na lijevoj strani. momci odigrali rutinski na pojedincima se osjetilo neigranje par sedmica.

sve u svemu zasluzena pobjeda koju je dobrim djelom zasjenila ozljeda valencie
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 feb 2012, 21:25

Auuu šteta za Valenciu.Sad valja opet gledati onu patnju po krilima.

Očekivano zeznuta utakmica,treba ovo mirno zavšit na Old Traffordu.Chicha je imao dosta šansi i drago mi je da je na kraju konačno zabio.Meni se Fabio dosta svidio večeras.Uzeo je i presjekao dosta lopti.Carrick dobar.Ajax je uglavnom pokušavao centaršutevima ugrozit gol ali Evans i Ferdinand su bili odlični u tim situacijama.Nani i nije nešto bio.Danas odlična odbrana De Gee i vidi se da ima samopouzdanja.Moramo podhitno dovesti ovog Eriksena.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.